Dagens agenda

Idag kommer jag och Jenny göra oss fina och gå ut i skogbrynet. Där kommer vi ta massor med vackra kort på oss, vi har inga fina bilder på hur vi ser ut nu. Vi vill även göra om våra headrar på våra bloggar och vill ha massa med fina kort som är uppdaterade. Det kommer bli roligt att komma iväg och göra någonting roligt.

Mamma börjar tjata om att vi alla ska till Vilsta. Det är ett ställe där det finns hästar, vatten och massa annat trams. Liina behöver få komma ut och röra på sig och hon tycker ju om hästar och djur, så det passar perfekt. Vädret är vackert och varmt så det passar perfekt. Vi kommer ta med oss dricka och kakor och ha som en liten mini picknick. Jag hoppas att det går bra med alla dessa pollen, hästar och höpollen.

Idag kanske dem ringer om lägenheten och berättar för mig om det kommer lägga golvet i lägenheten innan jag flyttar in. Jag hoppas att dem har tid, annars har jag ett BIG PROBLEM!!!
Imorgon hämtar jag nycklarna och om 5 dagar flyttar jag in!! Im so happy!

bad girl

 

Barn sminkning

Tänkte att jag ska ladda upp lite bilder från härom dagen då Jenny och Linna satt och lekte med barn smink. Dem hade väldigt roligt och det såg verkligen kul ut. Dem blev så vackra.

Sminkningvackertsommartjej


Mors dag

Igår var det Mors dag och det var riktigt trevligt. vi fick besök av Robins pappa också och det blev vilda disskutioner om rockmusik från 50-talet och frammåt. Även Eurovision fick vara med i samtalet.


en sommrig smaskig tårtaen cool killemammaBusig systerMini uppdatering

Idag är det 2 dagar kvar tills jag hämtar min nycklar till lägenheten! Det ska bli skönt att få dem i handen och veta att den är min. Men jag kommer behöva dela lägenheten med renoverings snubbar under en veckas tid, det är dock inte så roligt, då jag vill flytta in, göra iordning och bara njuta av lägenheten. Men om det måste renoveras, så får jag stå ut med det, det blir mkt finare när det är klart och att det är jag själv som valt tapeter och golv. Jag hoppas bara att Eskilstuna kommunfastigheter har några roliga och snygga tapeter att välja mellan.

Igår var det Eurovison song contest, vi kollade på det. Jag tyckte att många låtar var bra, men min favorit var Danmarks bidrag. Men jag tycker att Tyskland förtjännade att vinna, iallfall hon som framförde deras bidrag. Den unga 19-åriga tjejen Lena, första gången hon stog på scen. Hennes låt var väldigt bra och speciell, den stod ut. Jag älskar sådan musik och hennes röst är helt fantastisk. För 1 månad sen var hon en "Nobody", det kan man inte tro när hon uppträdde. Hennes scen närvaro var 100% och hela framträdandet detsamma.

Idag är det Mors dag, här hemma blir det jordgubbstårta, godis och läsk. Det kommer nog bli trevligt får jag hoppas.

Jag vet inte hur mkt jag kommer uppdatera min blogg framöver. Robin kommer ta med sig datorn hem till Örebro idag och då har jag nämligen ingen dator. Jag kan låna mammas dator om jag har tur vill säga, Liina brukar titta på spöket Laban hela dagarna och blir hysterisk om jag skulle fråga om jag får sitta vid datorn. Annars så kommer jag ha tillgång till dator från och med den 5 juni.

Grattis mamma på Mors dag!


Besök hos den roliga familjen

Igår var jag och Jenny på besök hemma hos min gamla KP Sofia. Det var verkligen trevligt och vi lekte med Sofias lilla dotter Wilma. Wilma har verkligen blivit hur stor som helt från vi såg henne sist. Hon skrattade hela tiden och är ett väldigt lugnt barn. Det var väldigt roligt att få träffa dem igen, jag har verkligen saknat hela den familjen.

Söta lilla Wilma!Sötnosen skrattar!


Renovering

Igår ringde dem från kommunfastigheter och berättade att jag kommer få välja nya golv och tapeter. Allting var visst trasigt, hur kommer det sig när allting såg så fint ut när vi var där? Så om jag har tur så kommer golvläggarna hinna lägga alla golven innan jag flyttar in, men jag kommer ha tapetsserarna i lägenheten under en hel vecka. Visst jag är glad för att få allting nytt, men det irreterar mig eftersom att jag vill flytta in och mublera. Det kan jag ju inte nu. Jag kommer inte se fram mot att ha okända gubbar i min lägenhet under en veckas tid. Jag måste på möten och jag vill inte lämna Mirakel själv med okända snubbar. Mitt andra val är att vänta 2 veckor till och sen flytta in, men jag kan verkligen inte det. För min del skulle det funka, men jag kan inte lämna Mirakel hos Emil längre.


Skola och trevligt besök hos en rolig familj!

Klockan ringde kl:8.00 imorse och jag är svintrött. Det spökade här igår, så både jag och Jenny var livrädda. Vi kollade på De okända, det var ett avsnitt där en familjs farmor spökade. Precis när jag sa att fattar dem inte att det är deras farmor så öppnas helt plötsligt hamster buren och hamstern rymmer. När vi äntligen hade fått in honom i buren igen och vi hade lugnat ner oss, så sätter datorn på play och avsnittet vi pausade fortsätter. Vi blir livrädda, eftersom att skärmsläckaren var fortfarande på och avsnitten startade sig själv! Vi började förstå att sambandet var att farmor var hos oss och ville meddela någonting. Vi spolade tillbaka därifrån vi pausade och det första man såg var en bur och sen en katt, lite senare knäpper det till på min kalender där det är en bild på Mirakel. What a fuck?

Idag så ska Jenny och jag gå ner till stan. Jag ska nämligen in på service centrum och ansöka om kurser till komvux. Jag måste få veta vilka kurser som går via NTI i höst, men deras hemsida via NTI är nere. Hur tusan tror dem att jag kan planera något bra, när jag inte ens kan se kurserna? Idag är nämligen sista anmälningsdagen. Efter det så ska vi hem till min gamla KP, Jenny ska testa massa klänningar inför Nisses syster bröllop. Vi kommer även få gosa och leka med min gamla KPs lilla dotter. Hon är 7 månader nu, sist vi träffade henne var hon bara några dagar. Det ska bli väldigt roligt och trevligt att komma hem till dem igen!

Nu måste jag ta en snabb rökning och durch innan vi går ner till stan.

Lilla söta Wilma!<3


Kissemjau!

Igår fick jag veta att Xena har flyttat till en man i Katrineholm, han är visst en stor djurvän och ville ha en katt. Alla hans vänner där hade katter, så han ville ha en katt han med. Så nu bor hon hos en en snäll man. Jag är iallfall glad att hon hamnade i ett bra och kärleksfullt hem. Jag är lite orolig för Mirakel, nu är han ensamkatt hos Emil. Mirakel gillar inte ens Emil och Mirakel lär vara besviken och ledsen över att jag bara försvann. Jag vill åka och hämta honom nu, men jag vill inte ha honom här pga att mamma kommer inte kunna komma ihåg att ha balkong dörren eller fönster stängda. Jag tänker inte riskera att han rymmer, jag skulle inte kunna leva med det. Men idag är det 9 dagar kvar tills jag flyttar och kan gosa med honom igen. Jag mår skit över att jag bara lämnade honom såhär länge hos Emil, jag känner mig som världens sämsta kattmamma.

Hoppas att du får det bra i ditt nya hem Xena!


Fint besök från Gotland

Idag har det vart en trevlig dag, fullt hus. Moffa och Noomie (moffas sambo)kom idag vid 15-tiden. Vi har haft ganska trevligt med mycket snack om minnen och saker som händer i livet nu. Jag träffade dem sist för 1 år sen, så det var verkligen kul att få träffa dem igen. Funderar på att åka till Gotland, men jag måste ha kattvakt då. Så att åka till dem kommer nog ta ett bra tag. För ett tag sen gick dem härifrån till sin husbil på campet, det känns väldigt tomt här hemma nu och det känns ganska deprimerade att dem gick. ville ha kvar dem här längre, men jag förstår att dem ville gå nu eftersom att dem ska resa 35 mil imorgon till min moster,kusin och morbror.


Skura golv på bara knän

Idag har jag och Jenny vart och handlat massor med mat. Vi har också städat hela rummet, suttit på knäna och skrubbat golven med rottborste, fy fan! Vi blev typ klara för någon timme sen, så nu kommer den härliga belöningen. Vi har bädat sängen med nytvättade sängkläder och så har jag durchat. Så jag kommer njuta som fisken i vattnet inatt, jag blir lite smått galen av en nybäddad säng. Det är så härligt, luktar så gott och jag är ren. Det är bland det bästa jag vet, jag kommer rulla runt i sängen och skratta för mig själv och bara njuta av känslan.

Imorgon kommer förmodligen moffa (morfar) hit, det kommer bli trevligt att träffa honom igen. Har nog inte träffat honom på över 1 år, han bor ju på Gotland och det är ju inte ofta han kommer till fastlandet eller att man själv åker dit.

 


I en sal på lasarettet

Tänkte lägga upp en musik video som Emelie lyssnar på. Jag hörde låten för hundra år sen och jag minns att jag gillade den. Låten är verkligen sorlig och man blir verkligen berörd av den hemska berättelsen.


Emelie på besök

För någon timme sen kom Emelie hit och hon är på mkt bättre humör idag än för 2 veckor sen. Vi har spelat några omgångar med kort och snart ska vi äta.

 


Smootie med rödabär!

Idag har jag gjort smootie med smak av rödabär, det var riktigt gott. Det var evigheter sen jag drack smootie, jag tycker verkligen att det passade med en iskall smootie i denna värme från helvetet. Nästa gång ska jag göra med hallon och jordgubbar, jag tycker att det blir godare samt att det "smakar" mer sommar.

 

 Tankar och funderingar över livet

Nu är det 15 dagar kvar tills jag flyttar, helt underbart. Om 15 dagar får jag ha min kissepojke i famnen igen, jag blir tårögd när jag tänker på det. Jag saknar honom så otroligt mkt.

Igår fick jag veta att farfar lever, jag har trott att han har vart död i hela mitt liv. Det känns helt underbart att han lever, jag har saknat en farfar och nu när han lever så vill jag bara gråta. Jag hoppas bara att han vill träffa eller prata med mig. Det känns även helt underbart att jag nu har en faster och två kusiner till. Josephine 16 år och Arvid 15 år. Jag kan inte fatta att det är sant. Det kommer bli så kul att få prata med dem eller träffa dem längre fram.

Idag åker Liina till sin pappa och kommer vara där i 1 vecka, så det blir barnfritt ett tag. Det kommer bli skönt, hon har redan slitit ut min hjärna och tålamod. En vild trotsig 3 åring, som gör precis som hon vill. Mamma verkar inte vilja sätta gränser och regler. Så den biten har blivit min grej, fast att jag inte ska uppfostra min syster. Men det är så det är och jag vill att min syster ska bli en bra tjej i framtiden som vet vad rätt och fel är. Jag vill inte att hon ska bli lika kluven som jag var. Det är inte fören några år sen jag lärde mig vad som är rätt och fel. Jag lärde mig även då hur man beteer sig bland folk. Visst jag suger på det fortfarande, men jag lär mig allt mer hela tiden.

Jag funderar på om jag ska skicka ett mess till Carina och säga att jag vill fortsätta i höst med henne. Jag tror att det är bäst om jag bearbetar min barndom, får ett avslut av det hela så att jag kan gå vidare utan alla jobbiga minnen. Visst jag kommer nog ha kvar minnena, men jag tror inte att dem kommer göra så ont. Det kommer bli jobbigt att dra upp allting till ytan igen och jag kommer må skit dåligt. Men jag måste ta mig igenom det, annars så kommer jag aldrig kunna utvecklas mer och kunna gå vidare utan att hata. Det får vara jobbigt, för jag vet att jag vinner på det i framtiden och det är värt guld.

Funderar också på att ringa till Komvux här i Eskilstuna och anmäla mig till NTI kurser i höst. Jag måste bli klar med dem sista 500 poängen i gymnasiet. Jag måste klara kurserna nu, jag vill inte stå och stampa på samma ställe, jag vill kunna plugga vidare på univeristet och bli beteendevetare eller förskolelärare. Jag tänker inte finna mig i att FK sätter mig på ett jobb där det bara är äldre med olika psykiska diagnoser, det enda man gör är att sortera skruvar i kartonger och så får jag inte glöma dagens höjdpunkt FIKA!! Nej, jag gräver heldre ner mig under jorden än att förnedra mig med ett sånnt jobb. Vaddå komma ut i allmänheten? Jag sitter med andra personer med psykiska störningar och gör ingenting. Hur ska jag komma ut i allmänheten då och lära mig vara med andra "normala" människor då? Skrattretande och väldigt förolämpande.


Shopping inför sommaren?

Jag hittade några fina sommar kläder som jag skulle vilja köpa. Kläderna kommer ifrån Hm shop-online.
Klicka på bilden för att komma till hms hemsia!

 

Jag hittade även snygga kläder på Ellos, Ginatricot och Lindex.

 

 


Idag fick jag en faster!

Jag mailade idag en kvinna som mamma trodde var min faster. Det visade sig att hon var det, så vi pratar genom mail, det är en helt unerbar, fantastisk känsla. Jag har länge sökt efter släktingar på pappas sida, men inte hittat någon. Men idag, hittade jag henne. Jenny och jag har en faster!! Jag visste att vi hade en faster, men inte mer. Det går inte att beskriva hur det känns. Det pirrar i hela kroppen av lycka och jag vill flyga på moln. Så jag får se hur det går nu, jag tror nog att det ska gå bra allting.

Oväder

Här i Eskilstuna är åskan på G, det mullrar som tusan och det är bara en tidsfråga tills blixtrarna kommer. Jag vill verkligen inte ha åska, jag är livrädd för den. Jag vill fly och bara gråta. Jag vet inte varför det är så, men det har vart så enda sen jag var något år gammal. Det spelar ingen roll hur mkt andra försöker få mig att bli trygg, jag är livrädd iallfall och vill bara gråta. Men jag vet att det behövs åska nu, det har vart så kvaft ute i många dagar nu. Stillastående värme eller med några vindpustar. Så det behövs ett riktigt åskoväder för att luften ska bli "klar", enklare att andas och skönt att vara ute.


Jag saknar min syrra!

Jenny åkte för några timmar sen till sin kille i Örebro. Jag måste erkänna att jag saknar min syster redan, det är så tomt och tyst utan henne här i rummet. Det kommer kännas konstigt att få sova själv i sängen inatt. Nästan lite läskigt, men ändå skönt. Jag har vant mig med att sova brevid henne nu, men det ska nog gå bra. Jenny kommer ju hem på söndag, dagarna kommer säkert gå fort. På fredag åker Liina till sin pappa och då kommer säkert mamma tjata på mig att vi ska spela kort eller monopol. Jag avskyr att spela kort,men jag kommer inte ha så mkt för mig så jag kommer nog spela med henne.

Sitter just nu och tittar på TV. Det är det danska polisserien som går på 3:an, serien är väldigt intressant. Jag ska titta NCIS efter poliserien och sen blir det att nanna kudden.


Grattis!

Idag fyller Liina 3 år, det känns så konstigt att hon är så stor nu. Det känns som att det inte var så länge sen hon föddes. Jag, Jenny och Liina har vart ute och lekt lite idag och sen gick vi till Ica för att köpa glass, kakor och dricka. Liina valde ut vad hon ville ha till sitt lilla kalas och det blev ganska trevligt. Liina tycker att det är väldigt roligt när vi sjöng för henne, hon skrattade hela tiden. På morgonen fick hon ett paket av mamma, paketet innehöll lera i oliak färger. När jag vaknade så satt hon i köket och lekte för fullt med leran. Hon hade väldigt roligt.


Nästan allting klart

Kom hem för ett tag sen, nu har jag skrivit under kontraktet och gjort lite ärenden på stan. Jag har även ringt till comhem och ett el företag. Det känns så skönt att ha nästan allting klart nu. Jag behöver bara betala hyran, hämta nycklar den 1 juni och sen är det flytten. Nu är det bara att vänta ut tiden och räkna ner dagarna.

Skriva under hyreskontrakt

Idag ska jag och Jenny åka in till stan, jag ska skriva på kontraktet till min lägenhet. Det ska bli så skönt att skriva på det och veta att jag kommer flytta in i lägenheten den 5 juni. Jag längtar så otroligt mkt. Jag hoppas att jag vågar sova ensam i lägenheten med Mirakel, jag har inte vart själv i en lägenhet på natten nu på nästan 2 år. Jag tror nog att det ska bli bra, om jag blir rädd så har jag ju Mirakel som kan komma och gosa med mig ett tag. Saknar honom så otroligt mkt, det ska bli så skönt att klappa på honom, gosa, ge pussar och leka. 2 veckor kvar nu tills jag kan ha honom i min famn. Min älskade lilla kissepojke.


Prinsessa

Igår fick Liina massa smycken av Jenny, Liina blev lycklig. Jenny gjorde Liina fin och hon sa hela tiden att hon var en prinsessa. Här kommer lite bilder.


Jag vill låna Jennys hål

Liina är väldigt rolig idag, hon vill låna Jennys hål som hon har i öronen. Hon förstår inte att man måste ta egna hål. Det är ganska roligt, hon håller på att få utbrott för att hon inte kan låna hålen. Hon sitter just nu i mammas säng och tjatar om hålen. Vi försöker förklara för henne, men hon vill inte riktigt förstå. Sen försöker hon få låna Jennys örhängen och vill inte förstå att man måste ha hål i öronen. Det är inte lätt att vara liten!


Härlig sommardag!

Idag har vi vart ute i det fina vädret hela dagen. Det har vart någon speciell dag här, med loppis, band, tivoli och massa annat trams. Sen har vi mest vart vid olika lekparker och lekt med Liina. Det har vart en helt underbar dag och jag ångrar inte att jag följde med ut. Önskar bara att vi hade mer pengar så att vi kunnde ha grillat.
Min gamla KP har fixat att vi får låna hennes pappas arbetslastbil, så jag behöver inte hyra flyttbil till flytten. Jag behöver betala disel, men jag kommer gå + 1500kr, så jag flyttar in i min nya lägenhet lördagen den 5 juni!!


Lite blandat

Flyttfirman hoppade jag över, jag hade visst missförstått deras priser. Så jag får snällt hyra en lastbil, som min gamla KP kanske kommer köra. Det beror ju på om hon får barnvakt, annars blir allting skit igen.

Igår kom Liina hem ifrån sin pappa och hon var på bra humör och det var skönt. Vi lekte affär och vi alla satt i mammas säng. Det blev som en liten tjejkväll, det var bara Emelie som fattades. Då hade vi vart alla mammas döttrar och mamma i en liten säng. Det hade vart grymt mysigt.

Igår tittade jag och Jenny på Bella och Tyra show, hahahaha!! Jag tyckte att Kissie gjorde bort sig totalt, hon var dryg och kaxig och ville verkligen mucka bråk. Hon beteede sig helt jävla omoget. Om jag var den som höll i det hela så hade jag kastat ut henne och hon hade inte fått några pengar. Jag tycker att det hör till att man beteer sig vettigt, visst hon hatade både Bella och Tyra. Men att sitta och snurra på stolen och dryga..fy fan. Hon kunde ju försöka vara vuxen och hålla in sitt bullshit. Sånna människor som henne vill man inte ha i sin omgivning. Jag har allt för många gånger haft med såna personer att göra och då har allting bara gått åt helvete, jag klarar inte av personer som ljuger och är elak mot allt och alla.


Problemlösningar med flytten

Jag kommer anlita en flyttfirma till min flytt. Ingen kunde hjälpa till, så jag kollade upp om flyttfirma och upptäckte att dem är billigare än om jag ska hyra en mindre lastbil och tanka den. Så nu har jag kontaktat min gamla KP och frågat om hon har lust att åka med mig och Jenny till Emils lägenhet för att visa dem mina packade saker och stänga in katterna någonstans. Sen när dem har åkt så tar vi med Mirakel och alla hans saker och åker hem till mamma. Flyttfirman kommer göra allt jobb åt mig, dem packar in i sin lastbil, kör till nya lägenheten och bär upp alla saker till rätt rum. Så jag behöver inte gör ett skit men flytt, det enda jag kommer behöva göra är att packa upp och ställa iordning. Tänk om man hade tänkt på det tidigare, fan vad skönt det hade vart att slippa flytta allting själv och slippa bära och konka. Jag hoppas att min gamla KP svarar snart, jag måste ringa och boka flyttfirman och dem stänger säkert snart. Men det känns inte kul att boka firman om hon inte vill köra oss till Strängnäs. Då hamnar jag åter i ett jobbigt dilemma. Det känns som att precis när jag tycker att jag har ordnat med allt så går någonting åt helvete och jag måste planera om och må dåligt över allting. Men förhoppningsvis så kommer allting ordna sig nu.


zombie dag

Jenny och jag kom just hem ifrån affären, jag vill inte vara ute mera nu. Det är så kvaft, det går inte att andas och svetten rinner. Om det åtminstonde kunde blåsa lite, så att man kunde svala av sig lite. Det känns som att hela världen har hängt ut blöt tvätt. Jag skulle bli lycklig om åskan kunde komma och efter åskan så kommer luften vara härlig. Alla människor är helt sega och det känns som att alla går runt som zomibes. Jag känner mig själv som en svettig zombie, kan knappt hålla ögonen öppna och min hjärna funkar knappt. Den står verkligen på off.


Hackad mail

Det blev inte något ringande till företag idag, jag kom på att jag inte har lägenhetsnumret än. Så på måndag får jag försöka ringa runt lite.

Min morfar har fått sin mail hackad, någon skickade ut mail till alla där det stod att han hade tappat sin plånbok i London och ville nu ha pengar. Bokstäverna var blandat stora och små. Det fanns ingen rätt meningsbyggnad. Så när mamma läste upp den första meningen för mig så skrek jag att hon skulle stänga ner och raddera mailet. Jag skickade ett sms till morfar och förklarde. Han berättade då att han hade blivit hackad. En stund senare fick mamma virus på datorn. Nu får vi vänta och se, kan tänka mig att nästan alla släktingar har öppnat mailet och fått virus. Jag kan inte förstå det roliga i att hacka någon och sprida ut virus till alla. Vad är det roliga i det? Undrar om dem skulle bli så glada och man hackade dem och skicka virus till alla den personen känner. Jag skulle gissa på att personen skulle bli skit arg.

Ikväll händer det inte så mkt, jag och Jenny ska titta på Efterlyst. Så långt är det planerat.


Jag fick lägenheten!

Jag har fått lägenheten här vid mamma, den jag var och tittade på. Jag är lycklig, men väldigt stressad. Det är 2 veckor kvar tills jag flyttar in och jag måste fixa massa saker. El, internet och bostadstillägg hos FK. Jag måste även fixa flytthjälp. Det kan bli ganska stort problem. Men jag måste ringa runt och fråga massa personer. På måndag åker jag och Jenny in till stan och då ska jag skriva under kontraktet.

Nu ska jag ta och ringa runt till olika företag.


Varm dag

Idag har jag och Jenny gått till Ica för att köpa hem lite bak grejer. Det var verkligen jättevarmt och fint ute. Det är verkligen en stor skillnad från gårdagens regninga och kalla dag. Vi hittade en kniv ute på gräsmattan, en arbetskniv. Den låg bara där, vi tog upp den och lämnade in den till vaktmästarna. Det hade inte vart så kul om ett barn hade tagit upp kniven och lekt med den och skadat sig själv eller råkat knivskada något annat barn. Det kändes så skönt när vi hade lämnat in den, vi gjorde dagens goda gärning. Nu vet vi iallfall att ingen olycka kommer ske.

Hahaha, vilken fin sol jag har ritat. Det är verkligen svårt att få till någonting fint i paint.

Liina sminkar sig

För några dagar sen skulle Jenny sminka sig och Liina ville självklart sminka sig. Hon såg så rolig ut i sin fina sminkning. Hon var grymt stolt över den och väldigt glad.

Vad tycker ni?


Sprallig men orolig

Igår fick jag ett mail av hyresvärden och 2:an som jag kollade på är bokad för mig. Men hon tyckte att jag hade för liten inkomst. Så jag fick maila tillbaka och förklara om bostadstillägg och sånt. Så jag sitter på nålar och är nervös. Jag hoppas att hon mailar snart och ger mig ett positivt svar, men det känns mer som att det kommer bli negativt. Jag avskyr sånahär väntetider, dem tär på mig och jag känner mig sprallig men samtidigt väldigt orolig.

Idag fick jag min kalender som jag designat själv och jag är enormt glad över den, men lite besviken eftersom att det inte finns några födelsedagar skrivna i den. Jag satt i 1 timme och skrev in dem. Jag ska ta och maila företaget.


Stressig start på dagen

Vi fick tvinga oss upp för en stund sedan, det var verkligen hemskt jobbigt. Jenny och jag ska följa med mamma till stan idag, hon ska på ett möte och förstår inte riktigt vart mötet kommer att vara. Så jag får visa henne eftersom att jag vart på det stället en gång förut. Jenny ska visst lämna in något papper till FK. Så det var bara att stiga upp när klockan ringde, jag är inte glad, jag vill bara sova. Vi somnade säkert inte fören vid 04:30-tiden imorse, så några timmar till skulle inte ha skadat. Men vi får skylla oss själva när vi går och lägger oss vid den tiden fast att vi vet att vi ska upp tidigt och gå iväg. Jag hoppas iallfall att jag kan pigna till snart och få en trevligt dag. Det är meningen att vi ska gå om 15 min, det kommer aldrig hända. Vi är inte ens klara, vi ska klä på oss och käka frukost.

Jag ska försöka ta lite fina bilder idag så att jag kan lägga upp här på bloggen, det börjar bli ganska tråkigt utan bilder. Jag hoppas att ni får en bra dag. Nu ska jag ta en cigg, äta gröt och klä på mig och sen stressa ner till stan.

Söndag

Emelie har vart här idag, hon var väldigt konstig. När jag öppnade dörren tittade hon bara på mig, sa inte ett ord och gick in till Jenny. Hon gav henne en kram utan att säga ett ord. Sen satt hon sig vid datorn och var tyst. Jag funderade ett tag på om Lasse hade sagt något dumt om mig till henne eller om det hade hänt någonting. Jag frågade henne om hon var ledsen och varför hon inte sa någonting. Men enligt henne så var allt bra, jag gav henne en kram. Jag har aldrig sett Emelie så lugn, det kändes väldigt konstigt. Hon brukar alltid vara som en virvelvind och ska prata hela tiden. Det kändes verkligen skumt, jag funderar på om det har hänt någonting hemma hos henne. Det kan ju även vara så att hon har en dåligt dag, men hon brukar bli vild då mer än vanligt. Lasse har visst inte sköt sina tider heller med Emelie. Det är bestämmt att Emelie ska komma på lördagar och på morgonen. Men han hade visst inte hört av sig fören idag och han lämnade henne hos mamma vid 13.30-tiden. Fel dag och helt fel tid.

Idag har jag och Jenny mest suttit och kollat på "Teen mom" på MTV. Det är en dokumentär om tonåringar som skaffar barn. Man får följa med 5 olika mammor som försöker fixa allting med barnet, ekonomi, skola och framförallt fixa sina förhållanden. 3 av mammorna har idioter som killar och man får se hur dem försöker fixa förhållandet för barnets skull. Det blir bråk och mycket tårar. Helt enkelt så får man följa med in i deras liv och man förstår ganska fort att det är skit jobbigt att vara tonåring och förälder samtidigt. Det finns så mkt roligare att göra än att byta blöjor, torka spyor och mata barnet. Jag tycker verkligen om dessa dokumentärer för man får verkligen se hur det kunde ha vart om man skaffade sig barn när man själv var "barn".


Bara massa surt babbel

Idag är det en väldigt tråkig dag, ingen sol, bara mulet och deprimerande väder. Så vad ska jag hitta på idag, jag vet inte. Jag hittar aldrig på något iallfall. Kan knappt vara ute pga pollen. Jag skulle vilja ha värme och sol. Jag vill sitta på stranden eller på något fint ställe på kvällen med Jenny. Grilla god mat, lyssna på skön musik, dricka cider, röka och bara njuta av värmen. Det är så mysigt. Men det känns som att jag får vänta lite tills kvällarna blir varmare och pollen försvinner. Då kan jag njuta av vår och sommar.

Jag är lite sur på min moster, hon har en dotter på 5 månader som hon inte orkar ta hand om. Hon kräver att alla ska åka över land och rike för att hjälpa henne. Hon orkar inte ta hand om henne, hon förstår inte varför man ska anpassa sig till barnet. Barnet bör anpassa sig till henne. ex: Min moster vill sova, men hennes dotter vill vara vaken och leka. Då fattar inte min moster varför hon inte får sova. Hon fattar inte varför hennes dotter inte kan sova när hon sover och är vaken när hon är vaken. Under dessa 5 månader så har släktingar hjälpt henne hela tiden med barnpassning. Nu funderar hon på att skaffa ett barn till. Hur tänker man då? Hon kräver visst att min morbror ska köra henne till Danmark och ta hand om barnet. Hur fan ska hon klara av att ha två barn, när hon inte klarar av ett barn? Enligt mig så borde hon flytta till ett behandlingshem där personalen kan hjälpa henne och se hur hon klarar av sin dotter och om dem märker att hon inte orkar och behöver mkt hjälp så kontaktar dem soc och placerar ut barnet.
Det känns hemskt att säga så om sin egen kusin, men jag tycker att hon ska placeras ut för att få ett bra liv. Jag är 1000% säker på att min lilla kusin kommer få det svårt och bli strulig om hon ska bo kvar hos min moster.

"Nya" affärer är fantastiska

Igår var jag och Jenny i en annan ica affär och vi blev som små barn när vi kom innanför dörrarna. Vi är vana med att handla på en liten ica affär eller lidl. Men när vi gick in denna ica som är stor, så blev vi helt lyriska. Det fanns så mkt häftiga nya produkter. Folk tittade snett och suckade åt oss. Jag kände mig som ett ufo som hamnar på en ny planet. Det var iallfall kul och vi gick runt flera varv och beundrade alla häftiga saker. Jag kunde inte låta bli att köpa godis och chips. Dem hade mitt favo godis och mina favo chips som jag letat efter i flera år. Jag lovar att jag hade köpt massor av godis, glass och andra goda saker om jag hade mer pengar. Jag kunde knappt slita mig ifrån affären. Vi gick dit för att köpa brödkryddor, vallmofrön och tamponger. Men vi kom hem med två fulla påsar med onyttiga saker. Så illa som jag mådde igår kväll efter allt snacks, har jag inte mått på evigheter.

Idag har vi inga planer på vad vi ska göra. vädret verkar inte vara på topp idag, så det blir nog att sitta inne framför datorn eller TV:n.

Orolig över lägenhet

Just nu känner jag mig lite deppad, jag tror inte att jag fått lägenheten här vid mamma. Jag vet inte hur jag ska göra nu om jag inte får den. Jag behöver en lägenhet ganska fort. Jag måste hämta Mirakel snart, emil kan inte ta hand om honom så mkt längre. Det känns inte roligt att han ska vara här hos mamma. Han kommer kanske rymma då när balkong dörren är öppen eller om ett fönster är öppet. Om han rymmer så vet jag inte hur jag ska kunna överleva, han är ju mitt allt, min bebis. Han är mitt liv. De flesta lägenheter som finns ute nu kan man inte flytta in i fören 1:a augusti och det är för sent. Graflunds har massa fina 2:or överallt, men jag får inte hyra av dem om jag inte har någon som går i borgen för mig. Jag vet bara en person som kan göra det och det är min morfar, men han vägrar. Jag vill inte fråga honom heller, jag skäms över att mitt liv ser ut som det gör. Jag kan inte bo hos mamma så länge. Mamma har bara en 2:a och vi är 3 personer som delar på den just nu och det är riktigt trångt.

Jag får helt enkelt vänta ut denna dag och se om dem hör av sig. Om jag inte får något samtal senast imorgon så lär jag inte fått lägenheten.

ska ta en cigg nu och lugna ner mina oroliga nerver.

Jobbig dag

Idag har det vart en ganska jobbig dag. Liina kom aldrig iväg till dagis så hon har vart/är understimulerad och gör bara saker som hon inte ska göra. Hon är helt enkelt pain in the as. Mamma har inte "orkat" gå ut med henne och leka. Jag och Jenny har fått springa i tvättstugan hela dagen. Jag avskyr verkligen att tvätta när tvättmaskinerna och torktummlare suger. Det är verkligen inte roligt och sen alla dessa hundra trapper som man måste springa upp och ner för hela tiden med 100kg blöt tvätt. Jag ska sluta att gnälla nu, kände bara att jag behövde få ut det.

Ska ta en cigg nu och sen äta stuvade makaroner med köttbullar. Det kanske hjälper att äta lite så att humöret blir bättre.

Min födelsedag

Igår kväll frossa jag och Jenny i chips och dipp. Jag tror inte jag har ätit så mkt på hundra år. Jag mådde verkligen illa, men vi hade det trevligt. Vi såg på en bra film.
Min födelsedag blev väldigt lyckad och jag tycker att den var den bästa på flera år. Ingen alkohol var inblandad och jag hade roligt, det känns skönt. Jag har inte druckit en droppe alkohol från nyårsafton och det känns så skönt och jag är stolt över mig själv.
Jag vet nu att man kan ha roligt utan alkohol.
Här kommer lite bilder från min födelsedag, jag glömde dock att ta kort på myskvällen.


22 years today!

Hipp, Hipp, Hurra för lilla mig idag. Idag fyller jag 22 år och blir gammal. Ångest över att vara 22 år och inte kommit någon vart i livet än. Men men...

Idag kommer det bli glasstårta med familjen och ikväll ska vi beställa thaimat och frossa. Det kommer bli riktigt trevligt. Jenny och jag kommer vara uppe ganska länge inatt och titta på någon bra film och äta chpis och dipp. Det är soligt och varmt ute, precis som jag önskade mig. Jag är glad. Jag har en känsla av att det kommer bli en väldigt lyckad födelsedag. Hoppas bara att Liina är på bra humör idag när hon kommer hem från dagis. Men enligt mamma så är hon på dåligt humör, jag ska försöka få henne att bli glad. Hon ska få ha klänning och bli fin. Jag ska ta på mig en snygg klänning som jag köpte igår och kanske sminka mig lite, det beror på om allergi medicinen hjälper mot pollen idag annars blir det inget smink. Jag kommer då se ut som en randig panda.

Idag ska jag se till att få en rolig dag.


Arg syster

Jag och Jenny har precis kommit hem ifrån stan. Det var riktigt trevligt, men jag är nu fattig. Mitt shoppoholik problem har kommit igång igen och jag är nu ganska fattig. Men jag fick iallfall all medicin jag behöver och jag hittade två helt underbara klänningar. Så jag är nöjd och jag kan vara lite finare imorgon när jag fyller.

Jag kan inte fatta att imorgon så är det 22 år sen jag föddes, tänk hur fort åren går.

Liina är just nu på världens sämsta humör, hon gnäller och skriker hela tiden. Ingenting är bra för henne, hon vill ha saker men så fort hon får det så vill hon inte ha. Sen när man tar bort saken så blir hon hysterisk och ska ha igen. Helt enkelt hon är skit jobbig och man önskar ibland att hon var stum. Men hon är ju snart 3 år och trotsar som fan. Mn sanningen är ju den att hon är bortskämd av mamma, hon har inga regler att följa hon får alltid som hon vill. Mamma säger en sak, Liina tjatar och mamma ger sig. Så hon tror att hon är en prinsessa och kan göra precis som hon vill. Det är verkligen skit jobbigt. Men det är så det är och alltid vart.

Glädjekick

För ett litet tag sen fick jag ett fint brev ifrån Tjelsi. I brevet låg det små måbra kort, som jag ska läsa när jag känner mig nere och förhoppningsvis bli på bättre humör. Hon har även gjort en liten platta med hjärta på och jag fick även med ett fint kort och ett fint meddelande. Gissa om jag blev lycklig! Jag har inte fått brev på flera år och det är verkligen jätteroligt med brev. Tack så mkt för brevet, det värmer verkligen rakt in i hjärtat!


Gnäll

Idag ska jag och Jenny in till stan för att hon ska göra några ärenden. Så jag följer med in, ska till apoteket och hämta ut mina två burkar med Concerta innan mitt frikort går ut.

Imorgon fyller jag 22 år och jag hoppas att det blir en bra dag. Jag ska försöka köpa en smörgåstårta idag, så att vi kan fira mig lite imorgon. Sen funderar jag på att köpa någonting fint till mig själv idag. Men jag kommer förmodligen inte köpa någonting då jag nu har brist på pengar. Jag köpte ju mobilen som present till mig själv, men jag är redan trött på den och vill nu köpa någoting roligt till mig själv. Egentligen så borde jag vänta och köpa någonting till mig själv tills jag flyttar in i lägenheten, då kan jag köpa någonting fint. Men men...

Jag har så ont i huvudet idag, jag tror att det är ett oväder på gång. Jag brukar alltid få ont i huvet innan det blir oväder, det är grymt jobbigt och irreterande.

Nog med gnäll nu.


Just a good day

Snart ska Jenny och jag gå till affären för att köpa kaffe och cigg. Helt plötsligt så var ciggen slut, fattar inte riktigt hur det gick till. Men jag har ju börjat röka mer nu, när jag börjar bli pigare.

Robin kommer åka hem till Örebro idag, det känns som att han just kom hit. Men så är det när man går iskolan och måste infinna sig där på måndag morgon.

2 dagar kvar nu tills jag fyller 22 år! Jag hoppas att det blir en rolig dag och framförallt en varm och solig dag. Avskyr när det regnar på min födelsedag, jag blir så enormt deppad av det.

Vad ska ni hitta på för något trevligt idag?

Gårdagens kalas

Igår firade vi som sagt Robin, Liina och mig. Det var ganska roligt och det blev tårta. Jag mådde inte så bra igår pga trötthet och hjärtklappningar eftersom att jag har börjat dricka kaffe igen nu efter att jag vart sjuk. Min kropp fick sig en rejäl koffine kick.
Liina fick en skrålla docka igår, men hon verkar inte direkt bry sig om den. Hon är så våldsam mot den stackars dockan, jag tror helt enkelt att hon är för liten och att hon skulle fått den nästa år istället. Robin fick en parfym, som luktar ganska gott, det är så grymt svårt att välja parfym. Jag fick ingenting eftersom att jag vill vänta tills jag har min lägenhet så jag kan få lite nödvändiga prylar som behövs i mitt nya hem.
Födelsedags firande idag :)

Godmorgon!
Igår kväll kom Robin hit, jag sov tyvärr när han kom. Idag ska vi fira Robin, Liina och mig. Robin fyllde ju år för 1 vecka sedan, jag fyller 22 år om 3 dagar och Liina fyller den 18 maj. Vi firar idag för att robin inte kan komma hit när Liina fyller år eftersom att det är på en vardag. Så det blir idag och jag tror att det kan bli riktitg roligt.

Igår var jag och kollade på en lägenhet här i närheten av mamma. Lägenheten var verkligen jättefin och mysig. Jag hoppas verkligen att jag har turen att få den, det skulle verkligen vara roligt. Men det är många som sökt den och jag kan bara hoppas att eskilstuna kommunfastiheter tycker att jag är mest lämplig. Det enda som är lite läskigt med lägenheten är att det är en gamal gubbe som just dött där. Det är lite skrämmande, eftersom att jag tror på spöken och andar. Så jag kommer lätt kunna känna av honom, jag kan bara hoppas på att han var en snäll och trevlig man, då kan jag lättare acceptera hans ande om den skulle dyka upp.

Om 3 dagar fyller jag 22 år!! jag börjar verkligen bli gamal nu!:(


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner