Dag 4 – Det här åt jag idag

Idag har jag käkat makaroner, med spenat och lök.
Jag förstår inte riktigt vad meningen med denna punkt skulle vara.
Ta nu upp era anteckningsblock och ge er in i min fantastiska dag med matupplevelser...=)

Just det, jag får inte glömma att jag åt bananer  tidigare idag...hahaha!!intresseklubben antecknar, penna, intressant


Energikälla efterlyses...

Livet är inte alltid lätt att leva, det kommer alltid massa skit som förstör livet. Jag vill leva och må bra, men då ska alltid massa skit uppstå, jag hamnar lätt i kriser och våndas över krisen länge. Jag måste finna energi, jag känner mig helt tömd. Hur jag ska finna energi, vet jag inte alls hur det ska gå till. Jag vet bara att jag måste få en urladdning och laddas på nytt. Nu låter det nästan som att jag skulle vara en robot, men det är inte så jag menar. Jag menar min energi att orka fortsätta kämpa för mitt liv, vilka kriser jag än hamnar i.

Jag känner mig väldigt förvirrad över hur allting är nu. Jag flyttade hit till min morbror och fick ett lyckorus inom mig, som nu mer övergått till stora problem. Problem som jag vänder upp och ner på, ut och in, men jag kan inte finna någon lösning. Jag står framför två val just nu, som tynger mig hårt. Jag kommer inte berätta för er just nu vad det handlar om. Det ena valet är skrämmande men samtidigt väldigt lockade, det andra valet är kaos men samtidigt väldigt lockade. Det känns som att välja mellan skit eller bajs.

Jag försöker hitta lösningar på dessa val och fundera på vilket val som passar mig bäst, men jag kommer inte fram till någonting.

Ni förstår säkert inte så mkt av detta inlägg, men det är lite det som är meningen.

En update

Jag har vart frånvarande från bloggen nu i 2 veckor och detta beror på att jag har haft så mkt att tänka på och försöka ordna. Mitt humör har pendlat mkt upp och ner hela tiden.

I söndags åkte jag och Tobias (min morbror) till E-tuna för att städa lägenheten. Vi städade lite, men tog hela lägenheten på måndag. vi började städa vid halv 8 på morgonen och var precis klara tills besikningsgubben kom vid 3. Jag fick lägenheten godkännd, men jag måste betala 450kr för att tapetsera om 3 st border i vardagsrummet. Soffan har stått mot väggen och det hade blivit fula märken. Men 450kr kan jag betala, det är väldigt billigt, jag trode först att jag skulle få betala minst 1000 kr. Så jag kände mig väldigt glad.

Efter besikningen åkte vi hem till mamma. det var roligt att träffa Jenny, Liina och mamma igen. Det var så länge sedan jag såg dem sist. Jenny kunde inte stanna hemma så länge, hon hade börjat på högskolan och det var första dagen. Hon skulle på någon lära känna fest och krogen men några elever från högskolan. Hon var tvungen att dra typ efter någon timme, lite synd tyckte jag, men jag förstår att festen var väldigt viktig för henne. Mamma, jag, Tobias och Liina hade väldigt trevligt, vi satt och snackade massa medans vi drack kaffe. Liina kastade Bamselotto brickor på mig och skrattade hela tiden. När vi åkte därifrån så kände jag i hela kroppen hur mkt jag har saknat dem och hur mkt jag saknar dem. Jag måste snart åka till E-tuna igen och stanna där ett tag, jag behöver verkligen få umgås med dem längre än några fjuttiga timmar.

Jag hoppas att jag kommer hålla bloggen mer vid liv än vad jag har gjort de närmaste månaderna.

Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar var ihop från 87 - 90, de gjorde slut innan min syster föddes. Varför det blev så vet jag än idag inte, mamma säger en sak och pappa en annan. Jag kommer nog aldrig få fram sanningen.

Mamma har fått 6 barn, hon har inte haft det lätt med män. Hon har träffat män som vill henne och barnen illa. Hon har fått stå ut med mkt skit under alla åren. Mamma har sårat oss barn så mkt, men vi älskar henne så mkt. Mamma bor nu i Eskilstuna med två av mina systrar. Hon kämpar med att hålla glöden uppe, men det är inte alltid så lätt. Mamma är den av mina föräldrar som jag har haft mest kontakt med under min barndom.

Pappa vet jag inte så mkt om. Han träffade en ny brud för 14 år sedan, hon hade en dotter sen tidiagre. Pappa och hans nya skaffade ett barn tillsammans, vår syster kom till världen. Henne har jag nästan aldrig träffat. Det enda som var länken mellan pappa och mig var farmor. Henne var jag ganska mkt hos och då fick jag alltid prata med pappa i tele, ibland kom han till farmor. Farmor har nu vart död från 2006 och med att hon inte finns kvar här med oss i fysiskform så tappade pappa och jag all kontakt. Jag har bara hans adress och telenummer. Men jag vågar inte ringa eller skicka ett brev.


Mamma och pappa


Dag 2 – Min första kärlek

Min första kärlek var en kille på kolla i Trosa, där jag befann mig 3 sommrar som barn. Ett kollo för problem barn, då föräldrarna ville ha avlastning från barnen i 3 veckor. Där fanns en kille i samma hus som jag bodde i. Hans namn började på S. Jag älskade honom för att hans ögon var som havet och hans mun så röd. Vi blev ihop där på kollot och hade det riktigt roligt. Vi dansade när kollot anordnade disco, vi dansade tryckare. Jag var inte så gammal då och minns att tryckare var ett av de pinsamaste man kunde göra med en kille, men endå så lockade. vi var ihop efter kollot också. Jag bjöd hem honom och han tyckte att det var roligare att bråka med min syster än vad det var att vara med mig. Jag blev ledsen och strax efter hans besök gjorde jag slut. Vi var tillsammans i drygt 2 veckor och då ansåg jag att 2 veckor var lika långt som månader.

Åshorn, Trosa, kollo


Dag 1 – Presentera mig själv

Då börjar jag med listor som andra bloggare kör med.

Jag heter Hellie och är 22 år, bor i en liten by utanför Falköping. Jag flyttade hit i Nov om jag inte minns fel. Jag bor med min morbror och katter.
Jag har haft en strulig uppväxt med misshandel inom familjen, jag har flyttat runt mellan familjehem och behandlingshem under många år. Nu mår jag skapligt bra och funkar i vardagen.
Hellie är inte det namnet som mamma gav mig när jag föddes, jag fick namnet Jessica, men byte för snart 2 år sedan till Hellie, vilket jag ångrar mkt idag.
Jag har inte gått ut gymnasiet, har läst olika kurser nu i 7 år utan att egentligen komma någonstans med utbildningen.
Jag har 6 syskon som alla är yngre än mig. Mamma och pappa gick skilda vägar 1990. Pappa bor någonstans i STHLM, där han har en fru, han fick en dotter med henne för 14 år sedan. Det är min syster.
Mamma bor i Eskilstuna, men mina två systrar.

Denna lilla text får presentera mig, inte för att det säger så mkt men jag har så svårt att skriva någonting vettigt om mig själv.


Jag, fotokväll, 2009,


Jag fick en utmaning...

Jag fick en utmaning av TjockKatt . Man får en utmaning av en person, som man länkar, och sedan när man svarat på frågorna så skickar man dom vidare till tre personer.

3 TV-program jag kollar på
: Jag tittar inte på TV längre.

3 saker jag gjort idag
: Jag har vaknat, druckit kaffe och rökt.


3 saker jag längtar efter: Skapa ett företag, sommaren och mina syskon.


3 saker på min önskelista: Sluta med mina mediciner, må bra på riktigt, skaffa mig någonting meningsfullt för mig själv och andra.

3 saker att hata: Hatar och hatar...jag vill mer använda orden inte tycker om. Just nu tycker jag inte ovisshet och väntan.

3 måsten för en hårdrockare
: Jag är inte en hårdrockare, men det jag skulle tippa på är musik, öl och leva livet. Jag är sökert helt ute och cyklar, men jag har ingen anning.

I slutet av utmaningen skulle man välja tre personer att skicka vidare utmaningen till, och då väljer jag Jenny , Steffie och JJ .


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner