Jag har ansökt om namnbyte

Just det, jag har glömt bort att berätta om att jag ansökt om namnbyte. Egentligen ska det kosta 1300kr att byta namn igen och då måste jag anöka hos något konstigt ställe. Men jag och Jenny var in på skattemyndigheten och då frågade jag där. Dem sa att jag skulle behöva betala och ansöka på detta konstiga ställe. Jag förklarade för dem om min usla ekonomi och att jag byta namn i impuls. Dem tyckte att jag skulle testa att anöka hos skattemyndigheten om att få byta tillbaka till min gamla namn igen. Så jag gjorde det. Nu sitter jag bara och väntar på att få besked om att mitt namnbyte har gått igenom. Om jag får det så kommer jag snart heta Jessica igen och det kommer kännas enormt skönt. Hellie känns inte som mig längre, det är mer min destruktiva och impulsiva personlighet som heter så. Jag vill heta Jessica igen för det är jag. Jag tror att det var nyttigt för mig att byta namn, för då insåg jag att mitt namn är fint och att jag är en Jessica och inte en Hellie. Jag lyssnar knappt på Hellie längre om någon kallar mig det. Jag lyssnar bara på Jessica eller Jessie. Jag kommer bli enormt lycklig om mitt namnbyte går igenom. Jag håller mina tummar och tår för att lyckas få min vilja igenom.

En gång Jessica, alltid en Jessica!:)

Jessica, jag, barn


spelberoende

Idag kanske Robin kommer över hit till mig, om han kan slita sig från WOW (World of warcraft) Jag hoppas att han kan det och att hans spelberoende inte tvingar honom att sitta hemma hos mamma och spela. Robin ska hjälpa mig att räkna ut min ekonomi, hjälpa mig välja en bra dator och sen så ska jag beställa mina skolböcker. Jag kunde visst låna pengar av Robin till dem, så får han tillbaka pengarna när jag får dem av FK. Det börjar bli tajt om tid nu att fixa allting innan skolan börjar. Jag börjar skolan om 9 dagar, hoppas bara att jag hinner få hem datorn och böckerna innan dess. Jag måste ha allting tills skolan börjar.

WOW, world of warcraft, spel, beroende


Oväder

Igår natt dundrade åskan och regnet piskade mot marken och fönster. Jag skulle precis till att sova när hela rumet lyste upp och åskan började dundra. Så det var bara att stiga upp ur sängen och sätta mig vid Jenny i soffan. Regnet piskar just nu överallt, jag tror att det skulle göra jätteont om man fick regnet på sig. Så snart kommer väl åskan slå till också. Sommaren är iallafall över för i år nu har jag hört, men vädret verkar ändra sig hela tiden. Vi kan ju iallafall hoppas att värmen kommer till helgen den 6-8 augusti, då ska hela familjen till Parken Zoo. Det blir absolut inte roligt att gå om det regnar och åskar. vi kommer nog ställa in det då. Jag hoppas bara att jag har råd att följa med till Parken Zoo, det kostar 190kr, det är väldigt mkt pengar för mig. Men jag vill verkligen följa med, göra någonting roligt innan skolan börjar den 9:e augusti.

regn, åska, piskar, dundrar


Mammas cheesecake

Mamma gjorde en jättegod cheesecake för ett bra tag sedan, jag hade tänkt lägga upp bilden tidigare. Jag vill visa hur mammas cheesecake ser ut i verkligheten, jag har bara ritat bilder själv och det är ju inte samma sak som att verkligen se hur god den ser ut.

Mammas cheesecake, god, citron, mumsig


Shopping med Jenny

I förrgår var Jenny och jag på stan och shoppade. Jenny hade fått sin lilla lön och köpte lite kläder och två par skor. Jag köpte ett par skor och ingenting mer, jag är fattig. Men jag är nöjd med mitt köp och ett par skor behövde jag verkligen ha. Det var en trevlig dag med Jenny på stan, vi kollade in alla roliga klädaffärer och upptäckte hur mkt fina kläder dem har fått in, synd bara att jag inte har så mkt pengar. Det fanns så mkt som jag vill köpa och som jag verkligen skulle behöva ha. Men det får vänta tills någon annan månad då jag kanske har lite mer pengar.

jag, smink, stan

Mina nya skor!:)

nya skor, shopping, roligt


Roliga familjeplaneringar

Idag kommer min kära lillebror Robin hit till Eskilstuna, det ska bli kul att räffa honom igen. Han har vart borta ett bra tag nu pga sommarjobb. Om några dagar så kommer kanske Robins tjejkompis hit också, det ska bli roligt att äntligen få träffa henne. Jag har hört så mkt fint om henne, så det ska bli spännande och se vem hon är.

Imorgon kommer Liina hem ifrån sin pappa, hon har vart där nu i 3 veckor. Det känns som att det var härom dagen hon åkte till sin pappa, men hon har visst vart borta i 3 veckor nu. Om 1 vecka så ska vi gå till Parken Zoo, det ska bli roligt. Hitta på någonting nu innan hösten kommer och allting blir tråkigt. Skönt att göra någonting som Liina tycker om, då slipper vi behöva bråka med henne så mkt. Jag hoppas bara att jag har råd att gå på Parken Zoo, jag vill verkligen göra någonting med familjen nu innan skolan börjar igen.

Imorgon har mamma och jag namnsdag, jag visste inte ens om det. Vi brukar inte fira namnsdagar, men mamma verkar vilja det nu, så imorgon blir det tårta. Ser verkligen fram mot det.

djur, barn, roligt, parken zoo


Jobbiga tankar och känslor

Jag har nu inte skrivit på några dagar och det beror på att jag har för mkt tankar och känslor att försöka reda ut. Jag vet inte hur det kommer gå med skolan i höst. Jag har inte råd att köpa skolböckerna, sen så behöver jag en ny dator för att kunna plugga datorkurser. Min dator vill starta om sig hela tiden och uppfattar inte att man sparar saker hela tiden som man har gjort och att installera ett nytt program i datorn för att kunna plugga datorämnena kommer aldrig funka. Min dator kommer lägga av hela tiden eller hänga sig totalt. Så jag sitter i ett svårt och jobbigt dilemma. Jag har inte råd med skolböcker och om jag skulle få ihop pengarna, så måste jag skaffa en ny dator och det har jag verkligen inte råd med, så jag funderar på att ta på avbetalning. Jag kommer knappt ha råd med det pga min dåliga ekonomi, jag kommer ha max 100 kr kvar varje månad som jag ska försöka leva på när allting är betalt och köpt. Detta dilemma gör att jag känner mig arg, frustrerad och bidrar med hög ångest och panik känslor. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta eller hur någonting kommer att lösa sig. Jag känner mig kvävd av mig själv, jag vill bara fly från allting, men jag kan inte fly, jag måste fixa detta. Jag är typ på bristningsgränsen, jag kommer snart explodera. Jag känner redan hur jag inte har kontroll över min ilska längre, den bara dyker upp och alla som då råkar vara i min omgivning får då ta smällen. Jag får såna jävla jobbiga skuldkänslor för att jag skäller ut dem över allting dem säger till mig. Jag sårar dem i min närhet, fast att jag verkligen inte vill. Jag kan bara inte kontrollera min ilska längre och det börjar kännas som att jag snart inte kommer kunna kontrollera dem andra känslorna. Jag känner mig deppad och väldigt låg över att detta går ut över dem i min omgivning, så jag har börjat dra mig undan dem för att inte såra dem så mkt. Jag vill inte såra dem och sedan få be om ursäkt för att jag var en idiot.


Sorglig låt


Gå och storhandla

Igår blev det ingen uppdatering av bloggen alls, jag hade ingenting att skriva. Jag var iallafall en stund hos mamma och sen gick jag hem för att diska och dammsuga. Skit trist!

Idag ska jag och Jenny ta med oss barnvagnen och en resväska och vandra till Willys. Jag ska storhandla. Det kommer bli riktigt jobbigt. Vi ska släpa allting på vagnen och i resväskan ända hem. Det är några kilometer från Willys och hem. Vi skulle egentligen kunna ta bussen, men om det kommer på folk med barnvagnar så måste vi gå av bussen, mammor och barn går före. Iallafall i min värld så går jag av bussen med packning, så att mammor med barn kan få åka buss. Jag hoppas iallafall att det går bra, det kan nog bli lite jobbigt om det är riktigt varmt ute.

Vad ska ni hitta på för roligt idag?

handla, stormarknad, varmt, mat, Willys


Lögner kommer alltid fram tillslut!

Idag regnar det här i Eskilstuna, det väntas åska snart. Så det kommer förmodligen smälla till snart. Jag hoppas bara att jag hinner in i durshen innan åskan börjar. Vad jag vet så kan det vara farligt att dursha när det åskar fast att man bor i lägenhet. Så jag vill helst inte ta risken att bli grillad inne i badrumet.

Mamma kom hem igår och vi pratade lite i tele. Hon berättade för mig att min morbror släktforkar och fått veta att min gammelmormor (mammas mormor), har ljugit om hela sitt liv. Vi vet att hon har 6 barn, men den fakta som kom fram så har hon 13 barn. Det är massa med annat också som vi har fått veta. Gammelmormor har vart död länge nu, hon dog när jag var 7 år. Jag känner mig ledsen och besviken på att hon döljde sitt liv. Det känns som att det är en ledsen energi runt omkring mig nu. Som att gammelmormor finns här hos mig och hon vet att vi vet att hon ljög om sitt liv. Hon är ledsen för att hon ljög och inte hann berätta sanningen. Vi hade inte hatat henne om hon hade sagt som det var. Vi älskade henne och gör det fortfarande. Det kan ingenting ändra på.

gammelmormor, älskad, vacker, skyddängelFredag

Igår regna det här i Eskilstuna, det var på tiden. Men vart fan tog åskan vägen?

Jag lyckades ta itu med tvätten och disken igår, så idag återstår städningen.
Jag vet inte riktigt vad som händer idag, antagligen bara ta den lugnt som typ alla andra dagar i veckan. Jag tror också att mamma kommer hem idag från Falköping, så det blir väl kanske att dra till henne och snacka skit och spela kort. Det skulle vara lite roligt med en rapport om vad som händer i Falköping. Hoppas mamma har tagit kort på min kusin Iris, så att jag får se hur hon ser ut och hur stor hon har blivit. Får se om mamma kommer hem idag.

mamma, mor


Städdag!:(

Idag blir det fullrulle hela dagen med massor av trista saker som MÅSTE göras. Jag har tvättid om 50 min, jag ska diska och städa. Jag har verkligen ingen lust att ta itu med dessa grejer idag, om jag ska vara ärligt så har jag aldrig lust med dessa sysslor. Men jag är vuxen och har eget boende, så det är bara acceptera läget och tvinga sig att utföra sysslorna. Jag vet ju att jag blir stolt över mig själv, när allting är klart och jag kan bara sätta mig ner i soffan och njuta av renligheten.

Jag hoppas att ni får en helt underbar dag med mkt sol och skratt!!:)

diska, städa, tvätta, tråkigtNo money!:(

Det blev aldrig något regn och åska igår!:( Det blev väldigt mörkt på himmlen och det hördes som att det skulle börja åska men det enda som kom vara typ 3 regndroppar. Jag hoppas att ovädret kommer hit snart, det behövs verkligen regna och åska lite. Naturen behöver vatten och luften behöver laddas ur med hjälp av åska. Det är väl bara att vänta och titta på alla bilder som finns på alla nyhetstidningar om åska.

Jag vill få pengar idag, jag är helt pank och jag behöver köpa cigg och toapapper. Hur ska jag klara mig tills den 19:e? Det känns väldigt panikartat nu, jag kan inte låna pengar av någon för att ingen i min familj har några pengar. Mamma har säkert pengar men hon är ju i Falköping och hälsar på släkten. Mamma lär inte låna ut några pengar till cigg.

Vad ska ni hitta på för roligt idag?

fattig, pank, inga pengar


Slapp dag!

Igår var Jenny och jag hos Sofia, Henke och Wilma, det var riktigt trevligt. Vi blev klippta och vi är båda nöjda med våra nya frisyrer. Jag kommer lägga upp bilder på hur det ser ut lite senare. Jag tänkte att jag ska göra mig iordning, så att ni kan se ett ordentligt resultat.

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, det blir väl en slappar dag framför TV:n eller någotning sånt.

Vad ska ni hitta på idag? Har ni haft åska och regn än?
Jag väntar på att ovädret ska komma hit, det skulle verkligen behövas.

Åska, oväder, regn


Klippa håret

Idag ska jag och Jenny åka hem till Sofia, Wilma och Henke. Sofia ska klippa mitt och Jennys hår, vad härligt det ska bli! Mitt hår behöver verkligen klippas, det är så slitet. Det svåraste kommer bli att veta hur jag ska klippa mig, jag vet aldrig hur mitt hår ska se ut. Jag tänker ge Sofia fria händer, men jag vill absolut inte ha kort hår igen. Never!! Jag tror iallafall att det kommer bli bra, Sofia är riktigt duktigt på att klippa snyggt och komma med ideer om frisyrer!

Jag ska även in till Swedbank och lämna in en internetdosa och få tillbaka typ 200kr. Pengar behövs verkligen nu, jag äger typ 3 kr. Det är 7 dagar kvar tills jag får pengar och jag behöver verkligen köpa cigg.

Vad ska ni hitta på för roligt idag?

klippning, hår, sax, fint


Badlösningar!

En familj som bor i grannhuset har ställt ut en pool och fyllt den med vatten. Ungarna badar och har riktigt roligt i värmen. Det är verkligen en bra lösning på badproblemet. Om man som förälder inte har tid eller kan åka iväg med alla ungar till en badplats, så varför inte fixa en egen pool på gården? Sen är det en bra lösningen för att kunna bada i denna värme, det är ingen som vill åka till stranden längre här i Eskilstuna. Algblommningen har kommit igång och vattnet består av grönt, slajmigt gegga. Det är verkligen tråkigt att algblommningen kommit igång så tidigt iår, den brukar annars blomma ut tills skolan börjar. Om jag inte minns fel så började den tidigt förra året också. Jag blir så trött på hur mkt vi har förstört naturen och klimatet bestraffar oss hårt. Men vi har bara oss själva att skylla på. Jag har en stor känsla av att vi inte kommer kunna rädda naturen, det är försent. Vi skulle ha börjat för typ 20 års sen. Nu är inte jag någon expert på detta område, men det är iallafall vad jag tror.

bad, värme, alger, slajm, gegga, blommning


Save me

Denna film är helt sjuk, men väldigt fin. Jag gillar den verkligen, jag kan inte riktigt säga varför.


Best clip from "Zeitgeist the movie"

Denna film är riktigt roligt, det är ungefär såhär jag ser på religion.

 


Hipp, Hipp, Hurra för födelsedagsbarnen idag!!

Idag är det ingen vanligt dag utan Annas och Nisses födelsedag!

GRATTIS, Anna på din 18-årsdag!!<3 Jag hoppas att du får en riktigt rolig dag med massa skratt och skoj. Jag önskar dig också välkommen in i vuxenlivet. Hipp, Hipp, Hurra för dig idag.

Detta är dock en bild ifrån 2007.

18 år, grattis, födelsedag

 

 

GRATTIS, Nisse på din 22-årsdag. Jag hoppas att din dag blir riktigt rolig.

 

datornörd, rolig, snäll


Siffror lika med ?

Godmorgon!
Jag hoppas att alla har sovit bra? Jag har dock inte sovit så bra pga grannarna som flyttar möbler hela nätterna. Varje natt samma visa, flyttar möbler till en sida av rummet, för att sedan flytta tillbaka dem. Det gör dem några hundra gånger per natt och ibland på dagen också. Jag kan inte förstå varför det gör sådant, men jag förstår mig inte på någon i denna trapp. Alla verkar vara konstigare än konstigast.

Idag tänkte jag att jag skulle ringa till stödcentrum för att höra om det finns någon extra hjälp att få här med matteB. Jag hoppas att det finns, annars måste jag nog bestämma mig för att hoppa av matteB kursen. Men jag vågar inte ringa till dem, jag hatar att erkänna mitt problem med matte. Hej, jag är 22 år och jag kan inte matte! Jag skäms, samtidigt som jag bara vill gråta och skrika ut min ilska på min idiotiska, trögfattade hjärna. Varför ska det vara så jävla svårt med siffror? Jävla diagnos! Jag måste ta mig i kragen nu och ringa. Jag har skjutit upp det nu i snart 1 månad och skolan börjar snart, tiden börjar ta slut. Så nu ska jag ta en cigg för att samla mod och sen ska jag ringa till stödcentrum, jag har inget val.


Kissie - Success

Jag lyssnade på Kissies låt imorse. Låten sägs vara den nya sommar hits låten, men är den verkligen det? Vad tycker ni? Jag tycker att låten inte har den svängen som sommar hits ska ha, jag tycker att låten är dålig, den har knappt någon text, bara massa enformiga ljud. Låten är verkligen lågtråkig och det finns absolut inget i låten som jag fastnar för. En sommar hits ska ha en text som man lär sig snabbt och har sväng, man ska känna för att dansa och bara hoppa runt som en tok. Jag kan inte känna någonting i denna låt, än att jag aldrig skulle lyssna på denna låt frivilligt. Skulle ni kunna sitta på stranden med vänner, dricka god dricka, grilla, bada och lyssna på denna låt? Enligt mig så skulle låten förstöra hela stämmningen.


Ny epedemi?

Jag har egentligen inte så mkt att skriva, men jag känner mig "tvungen". Jag vill skriva men det finns inget att skriva om. Jag gör bara samma trista saker hela tiden. Jag glömer alltid att ta kort. Jag måste fundera ut någonting roligt att skriva om här i bloggen. Någon som har något förslag?

Idag ska jag hem till mamma igen och käka cheesecake. Jenny ska jobba ikväll, om hon inte är sjuk vill säga. hon har känt sig sjuk nu i några dagar, så vi får väl hoppas på att det inte har brutit ut under natten.

Just det, jag tänkte berätta om en grej mamma sa igår. Här i Eskilstuna går det lunginflammation, som smittar väldigt fort bland alla. Det är någon ny bakteriehärd som kommit och man blir visst mkt sjukare än vanligt. Dessutom så smittar den, fast att lunginflammation inte brukar smitta. Så det är jättemånga här i Eskilstuna som hostar som tusan och många som ligger i hög feber. Jag vet dock inte om andra städer har denna lunginflammation bakterie. Jag visste inte ens om detta fören mamma berättade. det var visst en äldre dam som jobbar inom vården som berättade det för mamma. Det kan ju förklara varför dem äldre i huset brevid mig dör som flugor. det är ambulanser och poliser där nästan varje dag. Äldre människors immunförsvar är så mkt försämrat och att dem blir sjuka i lunginflammation kan ta död på dem. Jag får helt enkelt se hur detta utartar sig.


bakterie, lunginflammation, jobbigt, sjuk, död


Intresseklubben antecknar

Idag ska jag hem till mamma och spela spel. Egentligen skulle jag behöva vara hemma och fixa min stökiga lägenhet. Men jag känner också att jag vill komma hemmifrån ett litet tag för att samla kraft till städningen. Jag ska försöka ta med kameran hem till mamma och komma ihåg att ta kort. Det behövs ett bildboombs inlägg snart.

Vad ska ni hitta på idag?

monopol,spel,roligt


Idiotiska datorer

Idag är det inte lika varmt ute som det vart dem senaste dagarna. Då kanske man kan våga sig ut en sväng idag, utan att få solsting och känna sig svimmfärdig.
Jag ska iallafall diska idag och försöka hinna dammsuga, jag skjuter upp det varje dag.
Idag kanske Jennys kille Nisse kommer hit till Eskilstuna. Jag hoppas att han kan hitta problemet med mitt "fuckt up" internet och ge min stationära dator en diagnos. Antingen kan han fixa datorn eller så kommer han säga det som jag tror, att min dator är döende, att det bara är en tidsfråga tills den dör. Jag hoppas också att han kan fixa min laptop, så att det går att använda den utan att behöva vänta i 2 timmar innan datorn har startat upp sig. Om han inte kan fixa datorerna så måste jag ta det jobbiga beslutet att beställa en ny dator. Jag måste ha en dator som fungerar tills skolan börjar. Jag ska läsa webbdesign på distans och måste installera ett program som jag kommer arbeta i. Min dator kommer inte klara av ens att installera programet och om jag har tur att den klarar av det så kommer datorn starta om sig typ hundra gånger och jag kommer förlora många grejer som jag gör då jag inte hinner att spara. Det är både slöseri på tid och energi.


Jennys kille Nisse och datorers doktor!

datornörd, rolig, snäll


Hantera relationer

DBT, hantera relationer, människor

 Ägna uppmärksamhet åt dina relationer!

 • Samla inte på dig problem och smärta.
 • Avsluta hopplösa relationer.
 • Lösa konflikter innan de blir övermäktiga.
Om du tänker på detta hela tiden när du umgås med andra så kan du ägna all din tid med andra utan att störas av dina egna problem. Om problemen handlar om eran relation så ta upp hur du känner med denne, innan problemen och känslorna blir övermäktiga. Om du märker att det inte går att lösa problemet med personer, så ska du fundera på om relationen ger dig mer lycka än olycka. Mår du bra av att umgås med denne person? Om svaret är nej, så bör du avsluta relationen för att inte övermannas av massa jobbiga känslor, vilket leder dig till att må dåligt.


Balansera egna önskemål och andras krav!

 • Om du blir överbelastad och situationen känns hopplös, prioritera och avstå från det minst viktiga.
 • Be andra om hjälp. Säg nej om det behövs.
 • Om du inte har någonting att göra, försök skapa en struktur i tillvaron. Erbjud andra dina tjänster. Ta ansvar för något som behövs göras.
Detta menas med om du låter andra bestämma hela tiden över er relation så kommer du tillslut explodera. Du måste lära dig att säga till vad du också vill och inte vill. När du känner att någonting är för jobbigt i en relation, be andra om hjälp. När du inte har något att göra så kan du erbjuda dina relationer att hjälpa till med någonting och ta anvar för att grejen blir gjord.


Balansera egna önskemål och egna krav!

 • Se över vad du gör. Hur mycket gör du för att du vill det och hur mycket för att det behöver göras och du "borde/måste" göra det? Försök att skapa en jämvikt mellan det du vill och det du "borde/måste" - även om du blir tvungen att:
 • Få andra att ta dina åsikter på allvarl
 • Få andra att göra saker
 • Säga nej till andras önskemål
Detta handlar om att du måste fundera på vad som du "borde/måste" göra och vad du vill göra. Helt enkelt du måste tex: Diska och städa hemma, men du vill ut och bada med vännerna. Vad gör du då? Det enklaste är att dra ut med vännerna, men när du kommer hem mår du skit över att du inte diskade och städade innan. Man kan göra så att du bestämmer att du ska diska innan du går ut med vänner. Du kan ringa dina vänner och skjuta upp tiden då ni ska iväg. Du diskar och drar ut med dina vänner och när du kommer hem så städar du. Eller så gör du disken och städningen innan du drar iväg eller tar kanske städningen dagen därpå. Om du känner att du inte har tid med båda grejerna. Så kan du säga nej till dina vänner eller ta städningen dagen därpå.


Bygg upp kompitens och självrespekt!

 • Var tillsammans med andra på ett sådant sätt att du känner dig kompitent och effektiv, inte hjälplös och alltför beroende.
 • Stå på dig. Ha respekt för dig själv. Stå för dina åsikter och för det du tror på. Följ din egen visshet.
Detta menas med att du bara ska göra saker som du känner att du kan stå för och göra saker som du mår bra av och tycker är ok. Du ska känna att du gjorde det bra och vara stålt över dig själv. Om du alltid känner dig självsäker och bara gör saker som du inte skäms över sen så blir du en självständig människa och kommer inte vara beroende av någon annan. Visshet menas med att du har två val när du ska göra någonting.
1. Du vet att det du ska göra är fel. ska du göra det iallafall?
2. Du vet vad du "borde" göra istället för att inte skämas över dig själv.
3. Vad känns bäst för dig? Att du gör det du vet är fel och får skämas? Eller att du gör det som du vet är rätt och du kan vara stålt över dig själv och känna dig bra? Vad väljer du? För att uppnå bäst känsla av kompitens och självrespekt så bör du välja det som du anser är rätt och "skita" i vad andra vill. Du vill väl inte må dåligt efteråt? Du vill inte skämas över dig själv. Du vill känna dig bra och att du mår bra över saker du gör!

Vad var bäst i Juni månad?

 

Månadens höjdpunkt måste nog vara när jag flyttade in i min lägenhet. Den dagen som vi åkte till emil och hämtade mina saker och min älskade kissekatt. Jag kände mig lyrisk och väldigt lycklig. Jag skulle äntligen få komma bort från Emils kontrollbehov och bara få vara i min lägenhet med Mirakel. Jag minns när jag fick hålla Mirakel första gången på 3 månader i famnen. Det var helt underbart och jag var nära till tårar. Jag var lycklig. Mirakel var glad att jag kom för att hämta honom, samtidigt som han var livrädd för allting. Jag upptäckte hur dåligt Emil hade behandlat Mirakel. Jag blev skit förbannad, men orkade inte ta upp det med Emil, han skulle iallfall aldrig erkänna. Jag kände mig ångestfylld över att ha lämnat Mirakel så länge i Emils dåliga vård. Jag skämdes så otroligt. Jag var iallfall glad att Mirakel levde och mådde skapligt bra. Jag hade räddat honom från livet i Emils lägenhet och det var jag enomt lycklig över. Månadens höjdpunkt är min lägenhet och min älskade Mirakel, han är mitt allt.  Den här dagen var den lyckligaste dagen på länge, samtidigt som det var en av dem sorligaste.


Igår blev det tårta

Godmorgon!
Igår var jag och Jenny över en sväng hos mamma. Vi käkade Chilecorncarne och tårta. Liina somnade direkt när hon kom hem, mamma och Liina hade vart ute och lekt hela dagen. Mamma, jag och Jenny satt och spelade kort i några timmar och snackade, det var ganska trevligt.

gott, sommar, tårta


Jennys första lediga dag!!

Godmorgon!
Jenny är ledig idag och imorgon från jobbet. Idag ska vi över till mamma och käka jordgubbstårta. Mamma har blivit helt beroende av att baka tårta, det finns inget att fira. Men jag säger inte nej till mammas mat eller bakverk. Sen ikväll kommer kanske jag och Jenny dricka lite och bara snacka. Det ska bli riktigt skönt att slippa vara själv här hemma nu. Jag funderar på att färga håret idag, så jag ska fråga Jenny om hon också vill det. Jag funderar också på om Jenny och jag ska göra oss fina och gå ut och fota lite. Det känns som en bra sommar aktivitet när ingen av oss har några pengar.

Jag tänkte att jag ska försöka hinna att skriva ett inlägg om DBT-färdigheter och ett inlägg om en höjdpunkt denna månad. Om jag inte hinner det idag, så kommer jag skriva dem imorgon.

Bilden är inte så snygg, jag är grymt dålig på photoshop!

älskling, systerAvliden dam eller herre

Mamma och Liina var förbi här en sväng idag. Liina var enormt bråkigt och skulle bara förstöra hela tiden.

Polisen var vid grannhuset idag, som jag hörde så var det någon äldre dam/herre som var död i en lägenhet. Personen hade visst legat ett tag, det hade börjat lukta lite. Det känns inte så roligt att någon legat död i en lägenhet och grannarna måste stå ut med lukten innan polisen kommer och bryter upp dörren.

Nu ska jag ta och titta lite på TV och försöka ta det lugnt. Jag har enormt ont i huvudet och jag är väldigt trött.
Just nu går Dr. Phil på TV, ska ta och titta en stund på honom, handlar visst om homosexuella och deras föräldrar.

TV, bra program, dr. phil


Ingen grillning

Godmorgon!
Jaha, idag råder det eldförbud här i Eskilstuna. Jag som funderade på att grilla snart och mina planer gick ju åt skogen nu. Jag hoppas att eldförbudet försvinner tills den 18 Juli, då jag får mina pengar igen. Jag vill verkligen grilla, det var ju 1 år sen sist. Det är mullet här i Eskilstuna, det ser ut som att det ska börja regna när som helst och himmlen mullrar, så åskan är väl på ingång. Då blir det ju blött i naturen, kan dem inte ta bort förbudet då? Det kanske inte är tillräckligt med vatten i naturen för att det ska bli säkert att grilla.

Idag funderar jag på att ta en storstädning här hemma och få allt skinande rent. Om jag känner mig rätt så kommer den funderingen försvinna ganska fort. Jag behöver iallfall diska, dammsuga och boka en tvättid.

Vad ska ni hitta på för skoj idag?

tråkigt,ej grilla, eldRSS 2.0
Annonser från BloggPartner