Besök av mamma

Idag kommer mamma hit och hälsar på, det ska bli roligt att träffa henne igen det var ju länge sedan jag träffade henne. Jag ska hämta upp henne på stationen om drygt 1 timme och 30 minuter. Jag hoppas bara att tågen inte blir up fuckade när det kommer snö såhär, tågen är ju inte direkt anpassade efter Sveriges klimat. komiskt nog!

mamma, besök, tåg


Vart tar våren vägen?

snö, mars, jobbigtsnö,mars, jobbigt

 

Snö, nu igen!! Ena dagen är det vårvarm och andra dagen kommer snön.

Kan inte våren stanna här en längre tid än knappt 24 timmar?


Såhär bor jag=)

Jag lovade er att ni skulle få några bilder på hur det ser ut här i min lägenhet och jag tänkte nu ge er bilder. Dem är dock inte så bra, orkade inte fixa rätt inställningar med kameran.

sovrum, säng, sovrum, fönster, förvaringkök,bord och stolar, ätakökhallen, dörrbadrum, toavardagsrum, tv, datavardagsrum, altandörraltan


Upptagen med massa grejs..

Den här veckan som gått har jag vart upptagen med massa saker, därför har bloggen blivit lidande. Jag hoppas snart att alla saker som måste göras när man flyttat snart ska vara avklarade. det är lite till som måste fixas.

1. Skola, måste anmäla mig till kurser snart.

2. Packa upp mer saker och få upp gardiner och annat krimskrams.


Det är inte så mkt kvar att göra med andra ord, men det som är kvar tar tid och styrka.

Idag ska jag städa hela lägenheten och tvätta. Hoppas att tvättmaskinerna och torkrummet här är bra. Jag orkar inte ha hela lägenheten med blöt tvätt. Jag ska inte tvätta fören vid 1-tiden.

Jag ska ta lite bilder på lägenheten när jag städat, så får ni se hur det ser ut här.


Inflyttad i Arboga!

Nu har jag flyttat in i lägenheten och fått iordning lite. T har dragit hemmåt för en timme sedan och jag saknar honom. Det känns konstigt att bo ensam, det var typ över ett år sen jag gjorde det sist. Jag hoppas på att det ska gå bra och att jag kommer kunna sova några timmar i natt. Imorgon ska jag ta och frotsätta packa upp mina saker och försöka organiskera allting som bör göras med alla saker och möblering.

Mirakel trivs här i lägenheten, han går runt på upptäcktsvärd. Ibland mjauar han lite, men han ropar efter dem andra katterna som T har, men dem är ju kvar i Åsarp, det kommer nog ta ett tag för honom att förstå att dem inte är här. Mirakel är lite ledsen och rastlös. Hör nu att han leker i en tom flyttlåda, det är hans favvo leksak =)

Ni får ha en trevlig kväll.

Nu drar jag mitt pick och pack till Arboga!

Idag flyttar jag till Arboga, jag hoppas att det blir bra där. Snart kommer T tillbaka med släpet som han lånar, då ska vi börja packa in allt i släpet och åka iväg. Resan dit tar mellan 3-4 timmar.

Jag kanske inte kan skriva här så mkt eller på nån annat webb heller, jag vet inte om Tele2 har skickat mitt modem än, eller om det kommer imorgon eller nästa vecka. Utan modem, inget internet. Jag kommer typ "dö" utan internet. Men jag får hitta på saker i lägenheten som förmodligen kommer skapas. Jag måste få iordning allt.

Nu måste jag avsluta här, T kommer tillbaka med släpet nu.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner