Utflyckt till stan!

Snart ska vi ta och åka till stan och kolla runt lite på parfymer till Robin. Jag hoppas bara att jag inte får värsta hostattacken inne i affären bara, det är så grymt pinsamt. Jag ska kolla om det finns någon snygg klänning eller topp som jag kan köpa. Jag behöver verkligen köpa underkläder, alla mina underkläder och vanliga kläder är ju hos Emil och jag lånar just nu Jennys kläder, men hon har som sagt inte så mkt kläder som jag har!

Idag är det är vallborg och jag ska inte hitta på så mkt.
Vad ska ni göra för roligt idag/ikväll??

Min hjärna spyr ut ord..

Idag är jag mkt pigare och orkar vara uppe. Jag börjar bli frisk, vilket känns helt underbart. Det enda är att jag måste uppsöka en vårdcentral och kolla upp lite småsaker. Det ska bli skönt att kunna göra roliga saker igen. Imorgon ska jag följa med Jenny och mamma till stan. Jag hoppas att jag klarar av det, men det tror jag. Jag måste komma ut ur lägenheten och få röra på fläsket lite.

Igår fick jag min deklaration och jag ska visst betala 500kr till skatteverket. Konstigt att dem dragit för lite skatt iår, medans föra året fick jag nästan tillbaka 2000kr. Men det är väl olika för varje år skulle jag tro.
Idag kommer Liina hem och jag ber till Gudarna att hon är på bra humör! Jag hoppas att hennes "pms" vecka är slut. Det är hemskt att säga att hon har "pms" eftersom att Liina bara är 3 år. Men om ni skulle träffa henne och vara med henne under denna vecka, så skulle ni förstå. Hon är värre än en tonåring med mens. Och det säger ju allt!

Saknar min kissebebis Mirakel!<3


Nästan helt frisk

Det var ett bra tag sen jag satt här vid dotorn. Idag mår jag mkt bättre och känner mig ganska frisk, förutom att mitt huvud känns som en kudde för tillfället. Det känns som att ena halvan av huvet dras åt höger och andra åt vänster, vilket jag gör mig lite halv yr och jag kan inte riktigt hänga med om vad som händer. Idag är det en liten korkat dag. Det känns skönt att entligen vara friskare, jag vet inte i hur många dagar jag har legat och bölat och velat blr frisk. Jag rökte min första cigg idag och det smakade pekka, men jag behövde verkligen nikotin. 9 dagar utan nikotin! Nikotin behovet har inte kännts så hemskt under mina dagar då jag bara sovit och önskat jag inte fanns längre. Men nu när jag börjar bli frisk, ja då känner jag verkligen i hela kroppen hur illa nikontin bigäret var.

Igår fyllde min älskade lillebror Robin 17 år. Grattis till honom. Jenny, Robin och Robins vän Jennifer gick och såg på bio och hade det riktigt trevligt där borta i Örebro. Snacka om avvis jag var på dem. Men men..
Jag hoppas iallfall lillebror fick en bra födelsedag och somnade lyckligt på natten.

Jenny kommer hem idag....hoppas!

Kort taget på Robin på nyårsafton.


Feber koma

Dem senaste 3 dagarna har jag leggat i feber koma eller något liknande. Jag har knappt vart medveten om saker jag ser eller hör har vart verkliga. Jag har haft skit svårt att skilja på verklighet och fantasi. Jag har mest legat i sängen och gnällt över saker och bett om hjälp. Idag har jag även feber, men fick behålla alvedonen, så jag sitter i slags drogdimma just nu, det är lite läskigt. Att man kan känna sig hög på en alvedon.

Ska ta och kolla mailen nu innan jag måste krypa tillbaka till sängs

Sjuk

Det har inte blivit så mkt skrivande idag, ingenting alls. Jag har inte orkat ens att sätta på datorn. Men jag tänkte skriva ett kort litet inlägg innan jag kryper tillbaka till sängen och mår piss. Jenny åkte nyss härifrån, hon ska åka till Örebro till sin kille. Hon kan ialfall få det lugn och skönt. Liina är extremt jobbig och bara skriker och bråkar. Så fort hon kommer från dagis och börjar bråka så sprängs det en bomb i mitt huvud. Jag vet iallfall att jag aldrig skulle klara av att ha barn när jag blir såhär sjuk. Men den dagen jag får barn, så kommer jag inte ha något större val än att resa mig upp och ta hand om mitt barn.


Feber

Jag fick feber i natt, låg bara och frossa och hade skit ont i hela kroppen. Jag är helt död idag, men kan inte sova eftersom att Liina pratar och skriker högt ganska ofta eller kommer in i rummet för att kolla om vi sover.
Hehe, hon kom just in i rummet och visade upp sin nya fina hängselklänning. Den är helt underbart fin, skulle själv kunna tänka mig en sån klänning.

Jag orkar inte skriva så mkt mer nu, men ni får ha en bra dag!

Konstskolan!

Liina och Jenny målade vackra bilder i köket, tillslut spårade det ut lite. Men det är ju vad livet handlar om "att finna sitt inre barn och ha skoj".


Wilda har flyttat hemmifrån

Nu har min kisseflicka Wilda flyttat till en ny familj, jag hoppas att hon får det bra där. Nu är det bara att vänta på att Xena får ett nytt hem också eller att samma hem som tog Wilda vill ha Xena också. Snart har jag bara min älskade Mirakel kvar, det ska bli så skönt att bara ha honom att gossa med! Jag har längtat så mkt efter att det ska bli bara han och jag igen. Mirakel kommer bli sitt gamla "jag" igen och det kommer bli helt underbart.

Jag önskar dig all lycka i världen Wilda och hoppas på att du kommer kunna få det som inte jag kunde ge dig!

Vårdag i lekparken

Vi kom just in från lekaparken och affären. Det var riktigt kallt ute och det började hagla.
Här kommer iallfall lite bilder.


Trotsig syster!

Snart ska vi alla gå ut och leka i lekparken. Det är iallfall inte så kallt idag och Liina behöver aktiveras innan hon totalt river ner lägenheten. Men idag är hon på dåligt humör och ingenting är roligt. Hon har kommit i trotsålder. Så det är mkt skrik och gnäll och saker som flyger hela tiden. Jag hoppas iallfall att hon blir lugnare när hon har fått aktivera sig.


Dokumentär -Sluten avdelning

Igår hittade jag dokumentärerna om sluten avdelning, vilket var tur eftersom att jag hade helt missat dem när de gick på TV. Jag tänkte lägga ut dem här om det är någon annan som missade dem eller är intresserade.
Dokumentärerna är inte som alla andra utan man får följa med inne på en sluten avdelning och se hur personalen arbetar och man får följa med några patienter. Man får se hur dem mår och varför dem är inlagda. Det finns även interjuver med patienter så att man får en större inblick i deras kaos liv. Vilket jag tycker är helt underbart.

Klicka på bilderna för att komma till dokumentärerna!
Del 1

Del 2Magsjuka

Känner mig helt död just nu, Liina är magsjuk så nu är det bara vänta tills man
själv ligger i feber.
Jag känner mig svag i hela kroppen och magen gör uppror, vill verkligen inte bli magsjuk.

Idag har jag och Jenny vart och handlat innför magsjukan, så att vi har lite
nödprodukter hemma.
Det blåser så enmort mkt ute, jag tror att det snart kommer ett oväder.

Upptäckte för ett litet tag sen att min mobil inte har smile gubbar i sig, jag kan inte skriva sms och lägga till en smile gubbe, det finns inga sådana i mobilen. Jag tycker det är väldigt konstigt eftersom att tillomed min skit Nokia har det.

Hoppas att ni får en riktigt trevlig helg!:)

Hitta nya ideer!

Godmorgon!

Vad har hänt med det fina vårvädret? Det är helt som bortblåst, vilket är deprimerande.
Idag kan man iallfall se askmolnen på himmlen som alla pratade om på sina bloggar igår.

Det har inte blivit så mkt uppdateringar här, men jag har total bloggtorka. Jag vill skriva så mkt, men det kommer mest bli massa jobbigt babbel om hur jag mår.
Vilket jag har märkt inte uppskattas.
Jag funderar på att skaffa en fotoblogg snart och länka den i bloggen,
jag har alltid velat haft en.
Men den kommer nog inte vara klart fören i slutet på maj. Då har jag hunnit flytta in i lägenheten och förmodligen fått internet. Det blir enklare också att lägga in bilder eftersom då kan jag leta efter min CD med bilder.

Har ni några ideer om vad ni vill läsa ? Jag kan skriva om det mesta.
Skulle vara enormt tacksam för nya ideer!:)


Sjuk syster

Liina kom hem igår från sin pappa och hon var väldigt sprallig och pratade om att dagis hade grillat hamburgare.
Hon var glad och hoppade runt. På natten fick hon hög feber och jag blev genast orolig och var nästan gråtfärdig.
Liina får feberkramber om hon får för hög feber och kan även svimma av och sluta andas. Det har hänt förut.
Så jag sov oroligt och väntade på att mamma skulle börja skrika efter oss om att Liina var dålig. Men som tur var så hände inget, mamma gav henne alvedon innan febern blev för hög. Idag är hon helt konstig, hon är som ett fylla.
Pratar om konstiga saker och hänger inte riktigt med, men hon är pigg och hoppar runt. Det känns skönt det.
Men min oro kommer inte försvinna fören hon blir helt frisk igen.


skolplanneringar

Har suttit och kollat på lite komvux utbildningar som jag måste söka till nu.
Jag vill verkligen inte.
Jag kan knappt hitta några kurser eftersom att jag har läst alla intressanta. Jag kan inte heller söka till folkhögskola eftersom att dem har bara konst och film utbildningar. Det är inget för mig. Det känns som att jag aldrig kommer bli klar med gymnasiet och kan plugga vidare till något jag vill bli när jag är STOR.
Känner mig väldigt deppad över detta just nu och jag känner mig som världens sämsta person.


Dagens låt

Igår hämtade jag min mobil och den funkar väldigt bra. Jag är nöjd över att jag fick lägga ut pengar.
Jenny hjälpte mig med att lägga in bilder och ladda ner massor med musik. Blev dock lite besviken på henne då hon har en av mina favvo låtar av pink och den var i tehckno. Jag avskyr när folk gör om låtar.

Idag kommer det nog inte hända så mkt än att fixa med mobilen och kanske ta massa kort. Vi får se hur allting blir idag. Jag är inte på så bra humör psykiskt idag, men jag ska försöka att må bättre och försöka uppdatera lite oftare.


Önskar att jag vore rik

Sitter vid mammas dator denna morgon och hennes dator är segare än en dator från stenåldern.
Jag kan inte sitta på robins dator, Jenny och Nisse (Jennys kille) ligger där inne och sover.
Så jag får helt enkelt vara en snäll flicka och sitta på mammas och bli arg över att den är seg.

Igår spelade vi monopol igen och Jenny förlorade. Det måste finnas en Gud någonstans!
Jag kom 2:a och jag tror aldrig att det har hänt. :)

Idag så kommer min mobil förmodligen vara upplåst, jag lämna in den på ett ställe där dem låser upp mobiler.
Så då kan jag åka ner på stan och hämta den och vara lycklig för att äntligen kunna använda min nya mobil!
Det kommer kosta mig hur mkt som helst när jag hämtar den, dem tar hela 600kr för det.
Nisse råkade ta bort svenska i mobilen så att den bara funka på engelska, så jag var tvungen att be dem att sätta in svenska igen och det kostar 200 kr. Mobilen blev skit dyr i slutändan. Jag skulle ha köpt en ny mobil istället.
Nästa månad måste jag köpa usb-kabel och ett headsett.


Sjuk igen!

Vaknade imorse med snuva, halsont, huvudvärk och febrig.
Så förskylningen har hittat mig igen!
Jag är grymt trött på att alltid bli förskyld. Om jag blir sjuk en gång, så blir jag alltid sjuk igen efter ett kort tag.

Igår Bakade mamma och Jenny bullar och jag hjälpte till med att äta upp dem:)
Jag tycker inte att det är kul att baka eftersom att det är så mkt pill och det är inte min grej.
När jag ska göra någonting så ska det gå fort och det ska absolut inte vara piller.
Vi spelade monopol också, Jenny vann som vanligt och jag förlorade som vanligt.
Egentligen förlorade inte jag utan jag gav upp när jag kom på ett hotell.
Jag tröttnar så fort på spelet och speciellt när jag måste räkna ihop pengar, gator, hus och hotell.
Alla siffror snurrar runt som en karusell i min hjärna, så istället för att be om hjälp så ger jag upp.


Värmen har kommit nu

Kom just hem från stan, har sprungit runt överallt i olika ärenden. Men nu är allting fixat!:)
Jag blev ganska chockad av att det var så varmt ute, jag höll på att smälta.

Träffade Yuna idag på stan och det var riktigt roligt att träffa henne igen.
Har saknat henne så otroligt mkt.


Typisk måndag

Idag ska jag åka ner på stan och fixa lite grejer. Ska försöka att få byta tillbaka mitt namn.
Förra våren byte jag namn från Jessica till Hellie, vilket jag älskade då.
Men jag har mer och mer börjat avsky namnet Hellie och ska byta tillbaka till Jessica.
Vad jag förstod av skatteverkets hemsida så var man tvungen att ansöka på ett annat ställe om man ville byta namn igen och det skulle visst kosta massa.
Så jag tänkte att jag skulle gå in och snacka med dem. Jag hoppas att jag kan byta tillbaka utan några problem.

Jag är grymt trött idag, jag somna inte fören vid 4 tiden imorse och gick upp vid 8.
Jag skulle ringa ett samtal, jag verkligen avskyr när dem har teletider och speciellt om det är på morgonen.
Så ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt.


Random bilder!

Igår satt vi in ett 3 kort i min nya mobil och gissa vad som fanns på minneskortet??
Jo, sexbilder/nakenbilder. Det var lagomt roligt att kolla igenom mobilen och se vad som fanns kvar i den.
Då upptäcker man den ena bilden efter den andra..borde man inte kolla extra mkt i mobilen och raddera allting innan man säljer den?? Det skulle jag göra iallfall.

Jag tänkte nu att ni ska få se lite random bilder. ( inte dem som fanns på mobilen!)

6/4
10/4 Emelie

11/4 Min morgonlook

Min fina nya mobil


Girls just wanna have fun


När Emelie har åkt hem, så ska jag och Jenny sminka oss och göra iordning håret.
Vi ska ta massor av fina kort och bara ha roligt.
Vi ska göra precis det tjejer ska göra, HA ROLIGT!!:)
Därför passar denna låt utmärkt till detta tillfälle.


Emelie är här!

Vaknade just av att Emelie kom in i rummet, jag hade helt glömt bort att hon skulle komma.

Hon verkar vara ovanligt lugn nu för tiden, vilket är extremt skönt.

Jag har saknat Emelie väldigt mkt så idag får man försöka att hitta på något roligt med henne.

Hoppas bara att Emelie inte får tillbaka sitt våldsamma humör, då hon gör illa mig hela tiden.

Hon kan då inte förstå ett nej och fortsätter att göra illa och hon kan inte sluta.

 

 


Tystnaden

Jag börjar känna mig förskyld, ont i halsen och täppt näsa. Jag vill verkligen

inte bli sjuk igen.

Liina åkte till Lasse igår (sin pappa), så här hemma hos mamma är det tyst.

Jag är inte riktigt van med tystnaden.

Liina brukar ju alltid springa runt i lägenheten och skrika eller tappa saker i golvet.

Saknar det lilla vilddjuret!<3

Älskade syster yster!<3


Jag hittade låten!!

 

Jag har letat efter denna låt ända från 2004 och aldrig hittat den. Men igår när Jenny lyssnade på en spotify lista så fanns denna låt med och jag blev överlycklig. Därför måste jag lägga ut den på bloggen. Det kanske finns någon där ute som råkar hamna på min sida och precis som jag letat efter denna låt. Här finns den.

Jag njuter av varje sekund av låten och bara ler. Låten får mig att minnas härliga stunder från barndomen.


Tjejerna flyttar

Idag fick jag ett sms av en tjej som vill ha Wilda och Xena. Det känns helt underbart.

Jag hoppas bara att hon orkar ta hand om tjejerna och inte vill ge tillbaka dem.

Men det tror jag inte.

Hon bor visst så att tjejerna kan vara ute och klättra i träd. Vilket var det jag önskade att dem skulle få.

Wilda!

Xena!

 

 


Its over

Igår gjorde Emil och jag slut. Jag bor hos mamma tills jag har hittat en ny lägenhet.
Jag orkar inte riktigt förklara vad som hände just nu.
Mamma tycker bara att detta är töntigt och hon fattar inte att detta är allvarl.
Hon tillomed bjöd in Emil, när han kom för att be om ursäkt. Det är så dåligt stil.
Men jag tror att hon förstog att det var fel val av henne när jag blev arg på henne och Jenny fick försöka förklara för mamma att det var väldigt dumt gjort. Ibland önskar jag bara att mamma kunde vara mer stöttande.
Men det kommer väl senare när hon förstår att detta inte är ett vanligt bråk mellan Emil och mig.

Nu ska jag börja leta lägenhet igen, som har omgående inflyttning och sen ringa FK.


Kärlek

Robin åkte hem till Örebro för ett tag sen, han ville hinna träffa sin tjej innan skolan börja.
Det är så gulligt att se hur nykär Robin är, han snackar i typ hundra timmar i tele med henne, han ler så fort han får ett sms av henne eller pratar om henne med någon annan. Det är så gulligt, jag minns hur det var.
Men hans tjej verkar vara en snäll brud, så jag är stolt över min bror. Han är en kille från himmlen, så han förtjännar det bästa. Robin är uppväxt med bara systrar, så han vet vad en tjej vill ha och så.

Mamma bakade bullar igår!

Robin inför en monopol match!

Förberedelser inför monopol, jag förlorade som vanligt.


Dagens agenda

Goddagens!

Idag ska jag inte göra så mkt. Jag ska försöka få säkerhetskoden till min nya mobil så att jag kan låsa upp den.
Men jag tror inte att jag får den av tjejen eftersom att jag kanske har bränt mina broar, jag råkade nämligen skriva igår till henne att hon var falsk och då blev hon skit arg och hotade med att polisanmäla mig. :/

Just det, ni kan nu följa mig med bloglovin. Klicka på länken bara:)
Följ min blogg med bloglovin


Jag blev lurad

Igår var jag och köpte min mobil, men jag blev lurad. Så jag är 2600kr fattigare.
Mobilen är låst till 3 och jag kan inte använda den och jag fick inga sladdar till.
Hon sa att mobilen var olåst och allting följde med. Så jag har bett om pengar tillbaka men jag får inte det.
Jag kan säga att jag aldrig mer kommer göra om detta misstag och jag kommer alltid vara nogrann innan jag köper.

Så idag är det ingen bra dag för mig.


Påskkärring

Igår kom mamma och Liina in i sovrummet och påskade för oss. det var väldigt roligt!
Liina var utklädd till påskkärring och var så söt.

( Bildena är dåliga pga att hon inte kunde stå still.)


 


Älskade systrar!

I torsdags så kom ju Liina hem ifrån Lasse och dem stannade ett tag.
Så vi fick leka lite med Emelie också, det var riktigt roligt att träffa henne igen.
Visst, hon är oftast pain in the as, men hon är min syster och jag älskar henne och tycker att det är lika roligt att träffa henne varje gång.

Emelie


Liina

Liina och Emelie


Mobilköp?

Jag ska förmodligen köpa en mobil snart via blocket.se
Jag hoppas att den kommer funka och att det inte är något lur med den.
Den mobilen jag har nu är en skit Nokia som inte går att göra någonting med.
Batteriet tar slut hela tiden och det är verkligen ingen mobil för mig.Om du klickar på bilden så kommer du till annonsen!

Jag hoppas verkligen att den nu inte är låst till någon operatör. Jag måste ha en mobil som jag kan sätta in mitt Tele2 kort i. Jag tror lite att denna mobil är ganska så mkt komplicerad än vad jag klarar av.
Jag ville egentligen ha en som var lite mindre grejer i, men jag lär mig och jag kommer älska min nya skönhet.

 


Påsken är här igen

Godmorgon!

Det blev ingen bio igår, filmen vi skulle se gick helt plötsligt inte här i E-tuna.
Det stog att den skulle gå här och det skulle vara premiär, men när vi kollade så fanns den inte alls.
Så vi kollade på trailer till dem filmer som gick, men ingen av dem är värd ett biobesök.

Idag är det skärtorsdag och första april. En dag då alla lurar varandra, jag gör dock inte det.
Jag brukar aldrig lura någon men jag blir alltid lurad själv hela tiden.
Liina kommer snart hem från Lasse och då ska jag klä ut henne till påskkärring.
Hon kommer nog tycka att det är riktigt roligt.

Har ni blivit lurade idag, ska ni klä ut er eller någon annan?


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner