Dag 8 – Ett ögonblick

Ett ögonblick som jag minns är både roligt och jobbigt.
Det var den dagen som min syster Lina föddes. Mamma hade inte sagt att hon var gravid, jag och min syster misstänkte att hon var gravid, hon hade så mkt symtom som stämde. Vi började prata om det, men kom sedan överens om att vi nog bara inbilla oss, eftersom att vi var oroliga. Så på kvällen den 18 maj 2007, ringer min syster och frågar om mamma hade ringt mig. Jag hade inte fått något samtal av mamma. Min syster sa då att vi hade fått en syster och mamma och hon låg på BB. Jag kände hur mina ben höll på att vika sig och mina tårar började rinna. Jag blev sedan arg och frågade min syster om hon skämtade med mig, vilket hon inte gjorde. Jag blev ledsen över att min syster Lina föddes, det behövs inga mer barn i allt kaos, men jag blev glad över att få ett till syskon, det blev blandade känslor.

Dagen efter ringde jag till BB och frågade efter mamma, men självklart så var jag tvungen att ge ut mitt nummer så att dem kunde ringa upp mig för att få bekräftelse på att det var jag. Mamma ringde mig starx efter och berättade om Lina, jag hörde ett litet barn gny i bakgrunden och förstog då att det var sant.

Någon dag senare åkte jag till BB och fick då se på min nya syster, jag fylldes direkt med lycka och sorg. Från den stunden när jag höll min nya syster i famnen, älskade jag henne så mkt.

Detta är ett ögonblick som jag minns eftersom att det blev så kaos och stormigt.min syster, 2007

Jag och min syster 2007.

Mobil köp

Jag har köpt en ny mobil via Tradera, en INQ. Jag kommer förmodligen få hem mobilen nästa vecka. Den mobilen jag har nu funkar bra, men jag gillar den inte.


Mobil, köpt, tradera


Dag 7 – Min bästa vän

Detta är ett svårt ämne att skriva om.

Min bästa vän genom tiderna som alltid följt med är E. Han finns alltid kvar, hur mkt skit jag än har gjort mot honom. Vi har så mkt minnen ihop, både dåliga och bra.

Jag har haft många andra bästa vänner också, barndomsvänner. dem har jag ingen kontakt med alls idag, men jag tänker ofta på dem och undrar hur deras liv ser ut. Vi fanns alltid för varnadra och gjorde så mkt skoj ihop. Jag saknar dem så otroligt mkt.

Mina syskon och djur är mina bästa vänner också, jag älskar dem otroligt mkt och dem älskar mig. vi kan göra så mkt ihop. Djuren är stöd i det jobbiga, dem finns nästan alltid där när man behöver dem.

Som ni märker så är detta ämne väldigt luddigt för mig.


Over and out!

Jag hade lyckats bestämt mig för vilket val jag skulle ta, men allt ändra sig väldigt fort. jag står nu med paniken och ångesten inombord och måste lösa detta nu, jag har knappt någon tid på mig.

Det handlar om vart jag ska flytta, jag har haft många alternativ att välja mellan. jag tog beslutet att flytta till en egen lägenhet och började söka ordentligt. Sedan dök det upp saker som gjorde att hela situationen ändrades. Så nu ska jag leta lägenhet, men jag vet inte vart jag ska bo. Det finns många alternativ där också. Det lutar åt att jag flyttar 5 mil härifrån. Jag kommer ta det beslutet på måndag kväll, när jag får veta om jag får någon lägenhet av dem som jag vill hyra av.

Allt är kaos, jag vet inte in eller ut längre. det känns som att jag ska explodera av allt. Jag kan tänka mig att situationerna kommer ändras hundra gånger till, men jag har inget val än att följa med.

Idag skiner solen ute i vinterkylan, det är typ 6 minus just nu, på kvällar och nätter är det 20 minus. Jag vill ha våren nu, jag tycker att det är dax nu. Men jag ska inte klaga.

jag, ful,


Dag 6 – Min dag

Dagen har bestått av att försöka vakna till liv, medans min kusin springer runt och leker. Jag äter för tillfället antibiotika och är väldigt trött hela tiden av den. Jag försöker finna en lägenhet som jag kan flytta in i ganska omgående, men det verkar inte finnas. det finns men tydligen har hyresvärden dömt mig i förhand. Jag får se hur det blir med lägenheter hos dem. Sen så går jag runt i min flumiga värld och lyssnar på en katt som skriker i höga skyn, hon är i löp.

katt, löp, skriker, purrarDag 5 – Vad är kärlek?

Kärlek är någonting stort, känslorna som kärlek ger är högre än någonting annat. Det är svårt att sätta ord på vad kärlek är, det är så mkt. Det finns så mkt olika kärlek. Syskonkärlek, vänskapskärlek och kärlek som inte ska nämnas.
Det finns 3 ord som jag brukar beskriva äkta kärlek med.

Trygghet = Man känner sig trygg i sig själv och med den andre. (Vem det nu kan vara.) Man kan lita på varan och behöver aldrig känna sig orolig eller övergiven.

Harmoni = Det uppstår inga bråk, man har roligt och även kan vara för sig själv. Det uppstår inte så mkt problem. Man kan bara vara. Lungt och skönt.

Förståelse = Man kan prata med varan om allting, fast att den andre personen inte förstår så försöker personen sätta sig in i den andres situation. Man accepterar varan hur man än är som person. Accepterar varandras känslor och behov, utan att klaga. Att kommunicera är ett enormt viktigt redskap för att få förståelsen att funka.


Syskonkärlek är någonting annat, det handlar i princip om samma saker som jag nämner ovan. Men där ingår det att låsas bråka och små reta varan, samtidigt som man vet att det är bara på låsas. hur många gånger man än har bråkat med sina syskon och vart arg på dem, så försvinner ilskan fort. Kärleken gör att man inte vill vara arg så länge, man vill vara sams och ha roligt.

Vad kärlek betyder är olika för varje person. Men ta aldrig kärleken förgiven.


syskonkärlek, kärlek, harmoni

Syskonkärlek<3

Citron

NEEJJJ!!! Snön kom igen...FUCK!!
Snön hade nästintill smällt bort och våren hade börjat smyga sig fram ur sin vintervala. Nu när jag vaknade imorse, så tittade jag ut, jag blev genast sur som en citron. Det är snö ute igen, det har snöat ganska mkt under natten.

Jag vill ha vår nu, inget mer snö och kyla.  Jävla skit....


Jag har turen på min sida..ibland!

Jag fick ett sms av mamma imorse, där hon sa att det hade skett mord precis i huset brevid där jag bodde.
Jag gick in på aftonbladet och läste. I huset brevid hade en ung man dödat sin mamma och när polisen skulle ta honom så stog han med två knivar och vägrade släpa dem, polisen var då tvungen att skjuta honom. Manen dog av sin skottskada.
när jag läste det så fick jag rysningar i hela kroppen, om jag hade bott kvar där så hade jag kunnat höra och se allting. fönstret i vardagsrummet ligger precis ut mot det huset där allting skede. Jag är glad för att jag flyttade innan det började. det hände så mkt i det området, som tillslut fick mig att flytta snabbt därifrån.
Jag kan bara tänka mig vilket kaos morden kommer bli och det kommer nog vara börjar på någonting stort. Jag är inte säker, men jag har den känslan i hela kroppen. Det är svårt att förstå för er, men området är farlig. Man är ständigt under hot och är på sin vakt, för man vet inom sig att när som helst så kan någonting hända. Det går aldrig att slapna av helt och man känner sig inte säker i sitt hem.

Jag är glad över att jag slipper det där området nu..helt underbart!


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner