Mini uppdatering

Kom just hem ifrån mamma och Liina. Jag käkade lite mat där och lekte med Liina. Jenny har dragit iväg till jobbet igen för att jobba ett 10 timmar långt pass. Jag hoppas att det går bra för henne. Ikävll så ska jag bara se på TV och ta det lugnt, får se när jag tänker sova. Jag känner inte riktigt för att sova här längre, men jag lär väl deka någongång under morgonkvisten.

Just do it

Jag hoppas att denna dag blir bättre än gårdagen. Jag ska över till mamma en sväng idag och käka mat. Jag måste även diska och kanske dammsuga igen. SUCK!!
Vädret ute är inte direkt roligt, det blåser som tusan. Vart tog sommaren vägen?

sommar,fåglar, sol
Okontrollerade känslor

Jag känner mig arg och ångestfylld. Jag vet verkligen inte varför, jag vill bara slå sönder saker och skrika rakt ut. Mitt humör dem senaste dagarna har växlat mellan att vara neutrall till att bli förbannad över ingenting. Det är så svårt att sätta ord på alla miljontals känslor som virvlar inom mig. Vilket irreterar mig så fruktansvärt mkt. Jag gillar att ha kontroll över mina känslor och veta exakt varför jag mår si och så i vissa stunder. Men nu kan jag inte få en enda tanke rätt och känslorna vill inte bli kontrollerade. Jag skulle tro att jag behöver få utlopp av min känslor snart och bara gråta. Men jag kan inte tillåta mig att fälla en ända tår. Varför ska det vara så jävla farligt att gråta, när man verkligen känner för att man behöver det? Vad är jag rädd för? Jag känner att jag tappar kontrollen över mig själv om jag gråter, då kanske jag inte kommer kunna hantera mina impulser och tankar längre. Men varför låter jag mig inte att testa att släppa på kontrollen? Jag vet ju inte om jag förlorar mig själv i klorna på känslorna och impulserna. Men jag är för rädd, för att ens försöka.

känslor,ordea, ledsenMamma och Liina på besök

Mamma och Liina kom hit en sväng och gick nyss hem. Jenny och jag ska gå över till mamma senare för att äta mat. Liina hade ganska roligt här och hittade på massor av saker att leka med!

roligt,lek,busmålar,busLiina målar, teckning, fintbus,spöke,roligtbus,söt,roligtroligt,mysigt,busKoja,mysigt,roligt,busgosedjurMitt scrapbooking album

Igår satt jag mig ner i soffan och började med mina fotoalbum. Jag blev ganska nöjd med det jag åstakom igår. Jag ska fortsätta ikväll också. Det var ganska kul att sitta och få ihop någonting som såg bra ut. Jag är stolt över mig själv som orkade sitta i 2 timmar, utan att bli rastlös och slänga iväg allting.

foto, album, shrappbooking, minnenfoto, skrappbooking, minnenfoto, skrappbooking, minnenfoto, skrappbooking,minnen


Städdag

Jag är helt slut just nu, jag har diskat, lagat mat, dammsugit och torkat av alla dammiga ytor i lägenheten. Jag vill inte städa på minst 100 år, men jag vet att om en vecka minst så måste jag städa igen. SUCK!! Jag ska snart ta och titta lite på TV och hoppas på att det finns någonting bra att se ikväll.

Jenny har gått hem till mamma för att umgås med mamma och Liina lite. Jenny börjar jobba kl:21.00. Det känns som att hon kommer hem från jobbet, äter lite, sover, äter igen och sen rusa iväg till jobbet. Känns ganska tråkigt, man hinner inte umgås så mkt eller snacka skit. Hon är iallfall ledig fre-lör, så då får vi hitta på något roligt att göra.

ugly,ful,närbild


Utrotning av myror och systers fötter

Insektsbolaget var här nyss och spraya något medel på myrorna, så förhoppningsvis kommer dem dö snart!:) Jag ska sätta ut lite myrdosor också som innehåller honung och då kryper dem in i dosan och dör av allt klibbigt honung. Dem jävlarna ska ut ur lägenheten, dem är inte välkommna hit något mer.

Jenny ligger och sover just nu, hon berättade att jobbet var skit stressigt och det var mkt att göra hela tiden. Maskiner som krånglade och bröd som skulle kastas, samtidigt som bröden kom på band och bröden skulle packeteras. Jenny visade upp sitt gigantiska skavsår som hon fått av jobbskorna. Hon har skit ont i fötterna efter att fått stå upp hela natten.


Stackars syster yster!

syster,stackars,jobb


Jennys första pass på jobbet!

Idag har jag bara tittat på TV och vart och handlat med Jenny. Hon ska iväg till jobbet om 2 timmar och hon är grymt nervös. Jag förstår det, det är hennes första pass och det är alltid vädligt nervöst på ett nytt jobb. Man kan ingenting och man känner inte dem andra som jobbar där. Men jag tror nog att det ska gå bra för henne, Jenny är en lugn person och det kommer nog inte bli så svårt att lära upp henne dem nya arbetsuppgifterna.

nervös, bakar,skogaholm

Jenny som bakar bröd hos mamma, bilden passar utmärkt eftersom att hon ska baka/packetera bröd på jobbet!

Myror och smink

Godmorgon!
Idag är det söndag och jag börjar fundera på vad jag ska hitta på idag. Jag funderar på att gå till affären och sedan städa min lägenhet. Jag vet inte om jag pallar, det är så tråkigt att städa.
Jag måste få tag i något medel som dödar myror, jag har små svartmyror i lägenheten vid balkongdörren. Jag vill verkligen inte ha myror här inne, jag tänker inte bo bland myror som förstör min mat och tar över min lägenhet. Så imorgon ska jag ringa till fastighetssnubbarna och fråga vad som måste göras. Jag kan inte lägga ut vilket myr-dödande medel som helst, eftersom jag tänker inte göra min katt sjuk för att få bort myrorna.

Igår var jag en sväng hem till mamma. Liina och Jenny kom hem igår.
Jenny ligger just nu och sover, hon har vart uppe hela natten och gick inte till sängs fören 8.00 imorse. Hon ska jobba sin första natt i natt på Skogaholms, så hon var så illa tvungen att slänga om dygnet för att orka jobba natt.

Liina visar ur man lägger på lippgloss snyggt!:)

Smink,lipgloss.

Liina förklarar för mamma hur man sminkar sig snyggt!:)

Smink, förklarar


Jag lyckades

Jag är duktig, jag lyckades lägga in en slut-text på inläggen helt själv. Ok,jag använde lite hjälp av designadinblogg, men annars klarade jag det själv utan några problem. Varje gång jag har försökt göra någonting som rör kodmallar eller stillmallar så har hela bloggen blivit en riktigt röra. Men jag lyckades nu och jag är stolt över mig själv. Jag ska försöka fixa att slut-texten blir lite mindre och är mer åt vänster. Im happy!<3


Duktig idiot kan själv!:)

duktigt,ful


Min midsommar

Midsommardagen idag.
Det blev en lyckad midsommar igår, jag kände ingen ångest av att det var midsommar och massa krav. Mamma och jag bakade en väldigt god och lyckad cheesecake, lagade god mat, spelade Monopol och kort. Lungt och skönt. Detta var min bästa midsommar och den roligaste. Midsommar 2010 kommer jag alltid att minnas utan att skämmas över vad jag har gjort. Tyvärr, så glömde jag ta bilder, tog med kameran hem till mamma, men glömde bort den totalt. Vilket var enormt synd för det hade nog blivit väldigt bra och roliga bilder.

Idag kommer Jenny tillbaka från sin pojkvän Nisse och imorgon börjar hon jobba första dagen på Skogaholms. Jag hoppas att det kommer gå bra för henne, vilket jag tror att det kommer göra.

gott,mumsigt,roligt


Glad midsommar!

Idag är det midsommar och det börjar gå mot mörkare tider igen.
Jag ska snart gå hem till mamma och göra iordning för midsomarfirande. Det blir bara mamma och jag ensamna. Det kan nog bli roligt det med. Jag ska ta massor av kort, speciellt när vi ska baka en cheesecake. Varje gång jag har bakat cheesecake så har det blivit väldigt roligt under tiden och kakan blivit väldigt misslyckad!

Hoppas att alla får en riktigt fin och rolig midsommar att minnas.
Gör inget som jag inte hade gjort, menas med att gör det du känner för, lev livet, men var rädd om dig!:)

roligt,svenskt,stång,sång,supa


Jag är grymt slut i huvudet!

Jag har inte skrivit något inlägg tidigare idag pga att jag har vart för trött. Jag har ställt mig och diskat på sparnivå. Jenny åkte idag till Nisse och jag kommer få sova här själv inatt. Jag hoppas att det går bra, jag erkänner att jag är ganska rädd och hela min kropp är på helspänn. Mamma var även här under några timmar och gick just hem. Mamma hade med sig jordgubbstårta som var helt underbar god och vi har lagat mat ihop. vi har spelat kort och haft det riktigt trevligt.

Jag är grymt trött nu och skulle egentligen vilja gå och lägga mig, men jag känner inte för det. Tänkte kolla lite på TV om det finns något vettigt att se på.


Mirakels lekstund i lådan med bollen!:)

Gosig,busig,roligtBusig,gosig,roligtBusig,roligt,gosigt


Heldag på Tuna park

Jenny och jag kom just hem från en heldag på Tuna park. Jag köpte fotohörn, lim och en penna. Det var riktigt roligt att gå runt och bara kolla på saker och kläder, lite tråkigt dock att jag inte har pengar så att jag kunde köpa några sommarklänningar eller snygga linnen. Skulle verkligen behöva köpa nya kläder, allt jag har är för smått. Så blir det när man "jojjar" upp och ner i vikt hela tiden. Antingen blir kläderna för små eller alldeles för stora. Jag ska iallfall börja gå ner i vikt snart, men denna gång på ett konstruktivt sätt istället för mina vanliga destruktiva sätt.
Idag har det verkligen vart skit jobbigt att vara ute, det känns som att vara utomlands. Jag blev nästan svimmfärdig hela tiden och jag började känna mig vimmelkantig. Idag skulle det vara perfekt att ha ett hus på landet med pool,alkohol,grillning, spel och roligt sällskap. Helt underbart! Men jag får stå ut med vara i lägenhet och sucka över att inte ens ha pengar till att köpa en engångsgrill och kött.

Shooping,roligt


Vart försvann mina kanaler?

Igår hände någonting märkligt, Jenny och jag satt och kollade på TV. I reklampausen gick vi ut och rökte, när vi kom in igen så hade jag inga kanaler på TV;n. alla kanaler var som bortblåsta, jag trodde att min TV hade dött totalt. Jag testade TV;n nyss och upptäckte att alla kanaler var tillbaka. Hur fan kan det komma sig att kanalerna försvinner och sedan kommer tillbaka? Jag försökte se om ekuriren hade skrivit om det igår, ifall att det hade hänt någonting som orsakade problemet igår, men det fanns ingenting om något som kunde orsaka problemet.

Idag ska jag och Jenny åka in till stan och gå runt lite. Det är så fint väder och jag känner att jag inte vill sitta inne och uggla. Jag behöver köpa fotohörn, lim och en ny gelepenna till min kalender. Ikväll tänkte jag börja skissa lite på hur mina album ska se ut, så jag har en grundplan på hur jag ska pyssla ihop allt.

Stan,fina,söta,sommar


Sura tankar

Idag har det var ett ansträngande dag. Sprungit i tvättstugan, handlat och mamma har vart här. vi har ätit god sallad med baguett och spelat kort.

Imorgon kommer förmodligen Jenny och jag åka ner till stan. Jag ska iallfall köpa fotohörn, så att jag har någonting att göra i min ensamhet på midsommar. Kul, det är midsommar och jag kommer sitta den dagen och göra schrappbooking album. Alla andra grillar och lever livet. börjar bli trött på att inte få någon bra midsommar nu, jag kan inte minnas en enda som har vart roligt och haft minnen som man vill minnas.

angel,ängel,söt


Någon förföljer mig hela tiden.

Natten till idag var verkligen ett rent helvete. Någon började leka med Mirakel, studsbollen började helt plötsligt att stutsa och det finns ingen chans att Mirakel hade kunnat stutsa den själv. Det hände massor med andra läskiga saker också, både jag och Jenny var livrädda. tillslut bad jag dem som höll på att lägga av och om dem inte kunde acceptera det, så kunde dem försvinna härifrån. Det blev lugnt i lägenheten nästan på en gång.

Idag har jag och Jenny tvättstuga. Jag känner verkligen inte för att tvätta, men jag behöver tvätta och jag har redan skjutit upp tvättstugan en hel dag för att jag missade tiden igår när vi var och köpte TV. Mamma skulle visst komma förbi en stund idag också, med något papper till Jenny som FK har skickat. Hoppas att FK inte har planerat något elakt mot Jenny för att hon ska börja sommarjobba om några dagar.

Vem är det som förföljer mig?

ful,arg,rädd


En lång,lång dag!

Kom just hem från en lång dag med flytt av möbler och trevligt snack om övervikt, med mamma och Jenny. Jag har iallfall köpt en TV idag och en "TV-bänk", TV;n funkar bra, men har dåligt ljud. Bänken är egentligen till för något annat än TV. Men det duger så länge tills jag har råd att köpa någonting bättre. Jag har också fått/låna mammas utebord, så nu står den på balkongen. Det känns skönt att ha ett bord och en stol att sitta på när jag ändå måste ut och fylla kroppen med gifter hela tiden, då kan jag sitta ner och njuta av sol, sommar och nikotin.


Min "vackra" TV!

TV,Röda korset,fin, stor

Me today!:)

Råsa,osminkad,ful


Måndag morgon!

Igår var mamma och Emelie över en sväng hem till mig. Vi fikade,spelade kort och snackade. Det var riktigt trevligt, men ganska påfrestande eftersom att Emelie är krävande. Hon är högljud,bankar i saker och har en förmåga att göra illa andra när hon busar.

Idag så ska jag, Sofia, Jenny och Wilma åka till Röda korset och köpa min TV. Jag hoppas bara att dem har en superbillig TV;bänk också. Annars blir det att ställa TV;n på golvet och då blir det ganska svårt att se någonting på TV;n. Just nu lånar jag mammas miniTV och en ranglig stol. TV;n som jag ska köpa är större och väger mer, om jag ställde TV;n på stolen, så skulle den gå i tusen bitar direkt. Egentligen har jag inte råd att köpa en bänk, men jag måste nog göra det. Jag fick ju inte med alla mina möbler när jag flyttade ifrån Emil, han behöll ju massor av saker. Jag hade en bra TV bänk som stod hemma hos hans föräldrar, men jag upptäckte att jag inte fick med den. Detta betyder att jag måste lägga ut massor med pengar extra för att få mina grejer tillbaka, fast "nyköpta".

Har ni också problem med att komma in på blogg.se? Jag får upp blå text med vit bakgrud, där jag kan trycka på att se kommentarer och sånt. Det ser helt skumt ut. Jag får logga in och logga ut typ 6 gånger, sen får jag upp hur bloggen ser ut som det ska. Tänkte bara fråga om någon annan känner igen detta problem eller om det bara är min störda dator som jävlas med mig?

knäpp,syster,jobbig,rolig


Jenny är en duktig bagare

Igår var mamma och Liina över på besök hos mig. Jenny bakade en jättegod chokladsockerkaka, Liina tryckte i sig bit efter bit, har aldrig sett henne käka så mkt sockerkaka förut. Liina hade ganska roligt här, när jag plockade fram färgpennor till henne, hon visade upp en stor talang som konstnär. Liina åkte hem till sin pappa igår och hon ville verkligen inte åka till honom. Hon blev arg och bara grät och skrek rakt ut. Jag hoppas iallfall att hon har det roligt hos sin pappa nu.

Idag kommer Emelie och mamma hit på ett kort besök. Jag hoppas att Emelie är på bra humör och inte stökar och bråkar för mkt.

syster,konstnär,besökfint,målning,roligtsupergod,bagare, syster,chokladmoffar,sockerkaka,god,mumsig,syster,söt


Ett litet party hos mig

Igår lagade Jenny och jag god mat. Sen blev det att dricka några nya cidrar, dem var ingen hit. Vi satt igång med att göra vår favorit drink P2, som består av Vaniljvodka,souerz Apple och sprite. Det blev kortspel och lite snack. Tiden flög förbi och vi gick och la oss vid 4-tiden på morgonen. det var iallfall trevligt.

Idag ska vi nog gå över till mamma och Liina igen, leka lite med Liina innan hon åker en hel vecka hem till sin pappa. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, men jag funderar på att börja lite smått med mina schrapbooking album. Jag köpte två album igår på ÖoB, inte så fina som jag ville ha dem, men dem var billiga och jag kan ju alltid styla om albumen till någon finare och mer personligt. Jag ska bara försöka vänja med med tanken att ängna flera timmar åt att göra fina album. Klistra, klippa och pyssla har aldrig vart min grej direkt. Det ska bli väldigt spännande att se om jag klarar av att pyssla nu, jag äter ändå Concerta som har gett mig en koncentration som jag aldrig har vågat drömma om tidigare.

Mango,alkohol,apelsinskal

Luktar helt underbart av mango, smaken är en stor besvikelse, en smak av apelsinskal.

smakar vin, sommarcider,jordgubbar, peppar
Luktar väldigt illa, men smakar som jordgubbs och hallon vin.

Krogen, vanlig,äpple

P2, väldigt gott och sött drink. Vaniljvodka,Souerz Apple och sprite.

Ljusgrön drink, gott,krogen

Färdigblandad P2.

Katt, jobbig,rolig, busig, vill vara med, sällskapsjuk

Mirakel ville vara med hela tiden, men när kameran kom fram så blev han lite av förälskad i den.

Idag ska det handlas

Idag har jag fått pengar och ska snart åka och handla med Sofia,Jenny och Wilma. Det ska bli roligt att träffa sofia och Wilma igen. Det ska även bli så jävla skönt att kunna köpa massor med god mat. Nu ska jag ta och betala alla mina tråkiga räkningar och sen göra mig iordning, så att jag är klar när sofia kommer hit och hämtar upp mig och Jenny. Jag ska strax gå in och väcka Jenny, så att hon hinner vakna till innan vi ska åka.

Jag tycker att vädret bara jävlas med mig hela tiden, nu när jag fått pengar så vill jag grilla och njuta av sommaren. Men vad händer då? Jo, det blir regn och rusk väder. Är det verkligen rättvist?

Vad ska ni hitta på idag, när det är så "fint" väder?

Pengar,mat,gott


Sofia och Wilma på besök

När jag nu håller på att kastar in massa bilder här på bloggen, så kan jag fortsätta med lite bilder från i onsdags, när Sofia och Wilma var här på besök.

Sötnos,gillig,underbar,bebisBebis,gullig,busigSötnosar,pusskalasGlad,lek,kittla,roligtRoligt,cool,busig,lekcool bild,gladSkrattar,kittlas,roligt,bebis,gladRoligt,skrattar,bebis,kittlas,lek,glad


Besök av familjen

Tänkte uppdatera här på bloggen lite, jag har inte skrivit något eller lite på någon dag nu och det beror på att mitt internet strular och att jag inte haft så mkt att skriva om.

Här kommer lite bilder ifrån lördags. Mamma, Liina och Robin var på besök hos mig. Sista bilden är på mirakel som gömer sig bakom soffan.

Lek,soffan,roligtLek,soffa,roligtNy sittidde i soffanRoligt,linsmus,kort,lekGullig,bus,lek,soffaMupp,bildhatare, roligSnygg,bildhatare,roligRädd,gömer sig, mes


Får storbesök idag!

Godmorgon!
Vaknade vid sju tiden imorse, jag var pigg men även svintrött samtidigt. Kunde inte somna om, riktigt irreterande. Om någon timme kommer Jenny hit, hon ska gå in på Lidl och köpa choklad till mig. Vid 12.30-tiden kommer min gamla kontaktperson Sofia och hennes dotter hit. Hon köper med sig kebabsallad, det ska bli riktigt gott med mat. Det ska bli kul att dem kommer hit och besöker mig och mitt kaos här hemma. Jag ska snart gå in i durchen och sen ska jag ta och städa undan lite grejer. Sofias dotter är ju bara 8 månader snart och då måste smågrejer upp från golvet. Egentligen behöver jag diska också, men jag pallar verkligen inte med disken just nu.

Vad ska ni hitta på idag?

Söta lilla Wilma!Bloggen är tillbaka

Min blogg funkar igen nu, imorse låg den nere av någon konstig anledning. Jag förstår inte riktigt vad som hände, men sidan sa hela tiden att min blogg inte fanns. Hmm, men nu funkar den igen och det gör mig lycklig.

Jag ska nu ta och vandra ner till apoteket och hämta mina meds och sen blir det att gå hem till mamma och käka god mat. Jag längtar verkligen till på fredag då jag får pengar, jag ska handla mat och annat gott!

Yes, min blogg funkar igen!!

yes,ppower


Till mamma

Det är fint väder idag, skulle egentligen vilja vara ute och ha roligt hela dagen. Men jag har knappt några vänner, så det blir att diska,hämta meds och gå över en sväng till mamma för att äta mat.

Vad ska ni hitta på idag?Full rulle hela dagen

Idag har det vart full rulle hela dagen. Jag gick ner till affären för att köpa bröd och hämta ut mediciner på apoteket. Jag satt nästan 2 timmar på apoteket och väntade på att jag skulle få min medicin. Det visade sig inte gå pga att läkaren här i Eskilstuna inte fanns med på listan över läkare som får skriva ut Concerta. Så apotektspersonalen fick ringa till psyk, hon var visst på semester och ingen på expis visste någonting om läkaren. Jag har nu fått utskrivet av en annan läkare där och ska hämta medicinerna imorgon. Fastighetsskötarna har sprungit här hela dagen pga att dem var tvungna att fixa massor av små fel i lägenheten. Dem tyckte att det var väldigt dåligt renoverat och saker som skulle sitta fast, rasa isär i småbitar. Mamma och Liina var här ett tag också och fika med mig. Jag följde med dem hem sen för att käka mat. Nu är jag mätt och belåten. Mat har blivit ett enormt lyx för mig, jag har inga pengar att handla för. Jag har durchat nyss och använt massor av mina älsklingsprodukter i ansiktet, jag har inte använt dem på nästan 3 månader pga att jag bott hos mamma och inte hade med mig produkterna. Så jag känner mig mer ren och fräch än vad jag gjort på länge. Härligt, jag älskar att skäma bort mig själv!!

Just nu skulle jag vilja grilla,dricka och snacka skit med roligt sällskap. Det är helt underbart väder ute, solen skiner och sommaren intar mitt hjärta igen. I helgen ska jag fan grilla och dricka. Jag får pengar på fredag och då ska jag unna mig det.

Härligt, galen och underbar sommarkväll!

sommar,grillsommar


Lägenheten fixas

Fastighetsskötarna var här nyss och kollade min spis, tror ni inte att spisen funkade felfritt då? jo, inte ens ett litet rökpust kom ut från spisen! Jag blir så arg på att saker ska fungera när folk ska fixa dem, men sen när dem går ska dem krångla igen. Men då får jag bara hoppas på att den inte börja ryka som fan igen snart då. Fastighetssnubbarna kollade också balkong dörren och kommer tillbaka i eftermiddag och fixar den.

Just det, fastighetssnubbarna hade vart i lägenheten förut när den äldre mannen bodde här. enligt dem så dog han inte i lägenheten utan på sjukhuset, ambulansen hann hämta honom. Men enligt hon som tog över lägenheten när mannen hade dött, sa att han dog i hemmet. Konstigt. Fastighetssnubbarna sa också att mannen var alkis på folköl, dem blev inkallade hit för att hämta 6st stora sopsäckar med toma ölburkar. Det känns ju roligt.

Idag ska jag iväg till affären och köpa bröd och sen vet jag inte vad som kommer hända mer idag.

Vatten,Gotland,sommar,härligt


Natt inlägg

Tänkte slänga in ett kort inlägg nu innan jag går och lägger mig. Jag har suttit och spelat The sims hela kvällen och upptäckt att det är riktigt roligt. Jag får min tjej att överleva, fast att jag brukar ta död på dem ganska fort annars.
Det spöregnar ute och blåser, riktigt oväder. När ska sommaren komma tillbaka?

Nu ska jag försöka sova och mysa med Mirakel en stund innan.
God natt!

trött, natt


Det började nästan brinna

Nu är jag ganska så arg på min hyresvärd, saker och ting funkar inte här i lägenheten. Jag tänkte koka makaroner nyss och satt på en platta som inte är utbytt, efter mindre än 1 min började det låta konstigt och jag gick in i köket för att se efter vad det var för något. Det rykte mörkgrå rök från massa olika ställen på spisen. det rykte från ungnen,plattan och bakom spisen. Jag fattade ingenting, men jag stängde av plattan, drog ut spisen och kontakten. Om jag inte hade hört att det lätt konstigt från köket så hade det med stor sannorlikhet börjat brinna. Det var första gången jag satt på spisen här i lägenheten, jag tänkte inviga den lite. Se hur det går då! Sen detta med min balkong dörr som är helt trasig, dem skulle bytta ut saker på dörren, men ingen har kommit än för att laga dörren. Så jag har fått laga den själv med ett nyckelband. Jag flyttar inte in i en lägenhet för att antingen bli upp bränd eller bli utlåst på balkongen. Helt idiotiskt. Jag blir så less nu, imorgon ska jag ringa dem, så att dem får komma direkt. Jag kan ju inte ens äta. det jag får äta är nuddelsoppa som jag värmer i mickron, har en påse till nu. Så jag kan äta imorgon också.

Jag kände att jag behövde skriva ut detta för att jag blev så jävla rädd av spisen och sen blev jag arg.

Läskiga spis!!

Mysigt,tomt


Jobbig natt

Natten var väldigt lång, kunde knappt sova pga alla konstiga ljud som finns i lägenheten. Jag blir alltid nojjig av okända ljud, det hördes precis som någon gick på mitt parkett golv och gick på toa. Läskigt var det, men jag lyckades tillslut somna och vaknade för några timmar sen.

Idag funderar jag på att börja skriva på min bok igen, eller lägga upp mina dikter i min andra blogg. Jag funderar också på att börja skriva lite i denna blogg under DBT-katogorierna, måste uppdatera lite där nu. jag har packat upp DBT pärmen och kan börja fixa här i bloggen, samt att jag ska fortsätta skriva och göra iordning mer på min hemsida som just handlar om allting som rör DBT.

konstig,yr


Långt bildbombsinlägg!

Har vart hemma nu ett tag och jag har verkligen upptäckt att tystanden är jobbig. Det var skönt den första stunden själv, men nu känner jag mig bara ensam. Det är bara att vänja sig med tystnad och att det inte finns någon att snacka med hela tiden. Det är verkligen en konstig känsla. Jag har suttit ett tag nu och sorterat alla mina foton i mappar och laddat in bilder som jag innan hade på CD-skivor. Nu kan jag leta efter ett kort och hitta kortet om jag vet under vilket år det togs. Innan fick jag leta igenom alla tusentals foton för att hitta rätt och det tog mig några timmar. Jag tänkte bjuda på något kort från varje år.

Detta kort är från 1990. På bilden är det jag, Jenny,moffa och Noomie.

trevligt,små,barn

År;2000. Bild;Jag 12 år.

12år,liten,söt

År;2001. Bild; Jag 13 år och moster Anneli.

Liten,moster,röd,födelsedag

År;2003.Bild; Jag 15 år och Jenny 13 år vi är på semester på Gotland.

Vatten,Gotland,sommar,härligt

År;2004. Bild; Jag 16 år och Jenny 14 år på gotland.

Gotland,sommar,blondinergotland,blondin,sommar

År;2006. Bild; Jag 18 år och Jenny 16 år.

höst,fest,roligt

Mammas 40-års fest.

födelsedag,familj,fest

År;2007. Bild; Jag och Jenny.

fina,blondiner,stanFototime,roligt,stan

År;2008. Bild;Jag och yuna, första gången vi träffades.

roligt,trevligt,änglarfest

År;2009. Bild; Robin och Yuna.

nyår

Liina får julklappar.

Julklappar,tomten

År;2010. Bild; Jag och Liina.

MysigtGalen,roligt


Hemma hos mamma

Mamma och Liina kom på besök hos mig, så Liina fick klappa och pussa på Mirakel. Liina var jättesnäll och lugn när hon klappa och pussa på honom. Mirakel därimot var en riktigt fegis och svanser var hur tjock och stor som helst, han är en riktigt fegis. när mamma och Liina skulle gå hem och käka följde jag och robin med hem till mamma för att få lite mat i magen. Jag har nämligen inte så mkt pengar och knappt någon mat, om jag inte vill äta makaroner och korv resten av veckan. Det blev spagetti och köttfärssås, riktigt gott. Robin ska snart åka hem till Örebro och jag ska snart ta och gå hem till Mirakel och tystnaden. Kanske är lite mer liv nu när studenterna firar för fullt.

Ska ta och leka med lera med Liina.

leka med lera


Student

Vaknade för typ 2 timmar sen, Robin kom hit sent inatt och var ganska full. Jag satt och pratade med honom ett tag och gav honom mackor. Han hade iallfall haft det riktigt roligt på festen igår och blivit bjuden på massor med sprit.

Idag är det studenten här i Eskilstuna och det tuttas och dunkar musik överallt. Ikväll kommer det nog bli väldigt mkt fester här i området, hoppas bara att jag får en liten chas att sova. Men jag får sitta uppe om det är för hög musik, det är ju studenten så jag får stå ut och låta studenterna fira och bara ha roligt. Snart kommer alla studenter som bor här komma hem och ha den roliga studentmottagningen. Jag tycker att vädret kunde vara mkt bättre, varför ska det alltid regna och vara kallt när det är studenten? föra året var det också regn när min syster tog studenten. Det ska vara sol och varm och det ska kännas roligt allting. Student är lika med sommarvärme, inte höstväder. Jag hoppas att alla som tar studenten idag får en riktigt rolig upplevelse och jag önskar alla ett stort GRATTIS!!:)


Bildresultat från lägenheten

Idag har jag vart en sväng till affären och till mamma. Lekte lite med Liina, men hon är gnällig som vanligt. Robin är på fest här i Eskilstuna just nu och jag väntar på att han ska komma hit. Jag hoppas att han har riktigt roligt!:) Imorgon åker han hem till Örebro och jag kommer bli ensam i lägenheten, men det är inte så farligt, jag är själv nu också. Jag har ju bråkiga Mirakel här också.

Tänkte nu visa er bilder på hur det ser ut i lägenheten, nu när allting är klart.

mysigt, rosa och fintfint,tomt,rosa,nyttMysigt,tomtnytt,mysigt,tomtmysigt,rosa,litetStort,mysigt,roligtlitet,trångt,mysigtgosigt,sömnig,mysigt,skönt,fint

Vad tycker ni, är det godkännt? Gardiner och mer möbler ska inskaffas.


Dag 1 i lägenheten

Hello alla!
Jag har nu sovit första natten i min lägenhet med min bror. vågade nämligen inte sova här själv första natten, jag är lite av en fegis när det gäller ensamhet på nya ställen. Robin och jag satt uppe till 5.30 imorse och hade maraton av Män som hatar kvinnor trilogin. Robin hade inte sett någon av filmerna och jag hade inte sett sista filmen, så vi såg från början så att Robin skulle hänga med i historien. Jag kan säga att sista filmen verkligen var dålig, hade ganska höga förväntningar på den, men jag blev besviken. Jag har inte sovit så många timmar eftersom att mamma och sprungit hit några gånger med saker som jag hade glömt hos henne.

Idag tror jag att jag bara ska ta det lugnt och försöka orka ta itu med det sista stöket i lägenheten. Jag orkar egentligen inte alls, men jag måste diska sista disken och försöka få ordning på småplock och mina kläder. Lite senare idag tänkte jag lägga ut lite bilder på hur lägenheten ser ut nu när den är klar och möblerna är inne.
Tänkte iallfall lägga upp några gamla bilder som jag har hittat i datorn nu. Bilder som jag inte sett på snart 1 år.


krogensystrar


Liten uppdatering

ny dag idag att orka ta sig igenom. Idag blir det att flytta över det sista till lägenheten, vilket består av min kära kissemjau och hans saker. Väll på plats så ska jag fortsätta diska, plocka undan småsaker och vika in tvätt. Trvättade igår från kl:15.00-21.00, så hela lägenheten är full med tvätt. Det blev 5 proppfulla IKEAkassar med tvätt, det var en härlig känsla när allting var klart. Idag flyttar jag in i lägenheten och ska för första gången på snart 2 år sova ensam i en lägenhet. Jag hoppas på att det går bra, jag har ju Mirakel som sällskap om jag blir för rädd.

Jenny är iväg till jobbet nu, hon ska hämta nycklar och annat som hon behövde. Min syrra har fått jobb och blivit stor, hoppas bara att hon får vikiriat efter sommaren och kanske blir anställd när alla dem som går i pansion slutar. Jag skulle nog inte tacka nej till det jobbet, långa arbetsdagar men man får ju betalt för det och lite till.

Idag åker Jenny och Robin ifrån Eskilstuna. Jenny ska till Nisse som har flyttat hem till sina föräldrar i Krylbo och Robin ska hem till sin tjejkompis i Västerås eller så kanske han stannar om han inte får komma till henne. Så jag blir själv, kanske får besök av mamma och Liina i veckan. Det kan ju bli ganska roligt, börjar sakna Liina så enormt mkt, hon kommer hem imorgon. Liina har ju vart hos sin pappa nu i 1 vecka, så det är på tiden att den lilla busungen kommer hem.

Busig syster


Fixa med lägenheten

Snart ska jag och Jenny gå iväg till Ica och köpa cigg och annat. Sen är det att vandra till lägenheten för att göra iordning, diska och tvätta. Det är typ hundra kg tvätt och detsamma med disken.

Dem ringde från jobbet Jenny sökte, hon fick jobbet. Så min syster blir nu en rikemanssnobb. Jag är väldigt glad för hennes skull, hon kommer få runt 40.000kr nu under sommaren. Det är inte dåligt betalt, önskar bara att jag var mer frisk så att jag kunde ta jobbet också. Men jag är en snäll syster och gav bort min plats till Jenny.

Nu ska jag ta och göra mig iordning, måste iväg och köpa cigg nu. Jag börjar bli grymt röksugen och här finns inte ens en fimp kvar. Det är så synd om mig!


bild källa.


Jag ska slåss för min framtid!

Kom just på att jag ska berätta hur det gick igår hos syon. Den goda nyheten är att jag har mindre poäng att läsa in, vilket betyder mindre kurser. Dem dåliga nyheterna är att jag måste läsa matte B och Engelska B för att kunna plugga vidare till det jag vill sen. Matte har jag alltid haft grymt svårt för, jag fattar inte så mkt av det. Jag har precis som dyselexi men med siffror istället. Så om jag inte får extra hjälp med matte, så kommer det bli svårt för mig att plugga vidare. Jag kommer försöka med matten denna termin och funkar det inte så kommer kanske saker gå åt helvete. Enligt syon så kunde jag plugga viadre här i Eskilstuna sen, gå ett yrkesprogram för personer med olika problem och lärarna fångar upp elever som visar sig ha svårt med något ämne. Hur kul är det på en skala? Ska mitt sifferproblem få ställa till det för mig? ska jag behöva gå i "sär" skola för det problemet? Har inte jag lika rätt till att plugga till det jag vill precis som alla andra och ha tillgång till samma möjligheter? ska jag behöva se Jenny åka iväg till universitetet i Örebro, ta examen och jag ska stå och titta på igen? Jag försöker fixa mitt liv och försöker fixa att jag kan börja plugga med Jenny, men vart finns rättvisan? visst, jag är glad för Jennys skull att hon får examen. Men jag har stått brevid när hon tog studenten och jag ville bara skrika och gråta för att jag aldrig kommer ta studenten. Men jag såg möjligheten att plugga med henne och ta examen ihop, ska jag se henne ta den examen också? Nej, jag tänker inte finna mig i detta. Jag ska klara av dem sista poängen och plugga med henne, jag tänker inte acceptera mitt problem med siffror. Jag och Jenny ska ta examen ihop, så är det bara. Jag ska kämpa tills sista droppen av tårar och blod försvinner. Jag ska vinna över mina problem och skaffa mig lika stora förutsättningar som alla andra. Punkt slut!!

psykbryt, arg, galen


Warning!

Jag tänkte bjuda er på några dåliga bilder på mig. Jag ser så konstig ut, men dem har ju sin charm. Värsta fjortsbilder!

ugly,smink,konstigäcklig,ugly,hemsk, smink


Min bror har livlig fantasi

Tisdag är det idag och jag hoppas på att renoveringen blir klar i eftermiddag. Men jag tror nog att det är klart imorgon, jag får helt enkelt vänta och se.

Igår hade vi det riktigt trevligt här hemma. Robin, jag, mamma och Jenny spelade kort och drack några drinkar. det var riktigt mysigt och gott med drinkar. Jag har inte druckit alkohol på ett halvår. Jag är grymt stolt över mig själv att jag har kommit bort från alkis varningen. Jag har insett att det går att ha roligt utan att behöva hinka sprit varje dag och varje vaken minut. Det blev mkt skratt och sjuka skämt igår, Robin började med sin fina berättelse på norrlänska, som handlar om hur livet var när han var liten. Allt var upp och ner och ut och in. Om man lyssnar på honom så kan man inte sluta garva åt hans livliga fantasi. Min bror skulle passa bra som komiker, hans jobb karriär ser lysande ut. Kock med komiker skämt, kan det bli mkt bättre?

Tänkte lägga upp lite bilder på Mirakel, men bilderna suger eftersom att Mirakel är den svåraste katt att ta bilder på. Han ska mysa med kameran eller så går han iväg precis när blixten kommer.

Katt, mysig, busig, fin, söt, vacker, roligKatt, vacker, mysig, busig, söt, rolig, tjock, underbar

 

Möte med syo

Idag ska jag iväg till Service center och prata med syo. Jag hoppas att det går bra, jag är ganska orolig för att jag inte ska få börja på NTI. Jag tror nog att det ska gå bra om jag lägger fram mina kort rätt. Innan jag ska till syo så ska jag kasta in ett papper till FK.

Jag har bytt färg på bloggen, det kanske ni redan har sett. Jag upptäckte förut att det är enklare att lägga in bilder på bloggen utan att det blir fult. Rosa blogg med en vit bakgrund på bilden går inte ihop. Fler ändringar i bloggen kommer senare.

Nu måste jag ta en cigg och springa in i durchen så att jag hinner med bussen.

ful, rolig, gamal.
shit, vilken gammal bild på mig och Robin.


Tankar och funderingar

Jag har sovit som en prinsessa inatt, Mirakel har legat vid mig och myst. Det finns inget bättre sömnmedel än mys med min bebis. Han har börjat känna sig allt mer trygg nu hos mamma, det känns skönt. Jag längtar väldigt mkt tills jag kan flytta in i lägenheten och möblera lägenheten snyggt. Just nu kan man inte ens vara där, det ligger tusentals rakblad och verktyg överallt. Hoppas att dem blir klara tills tisdag och STÄDAR efter sig. Jag har ingen dammsugare och kan inte få upp allt damm och annat smuts som dem har orsakat i hela lägenheten.

Imorgon ska jag iväg till service center nere på stan och prata med en syo från komvux. Jag måste snacka med henne för att jag vill plugga distans via NTI. Jag måste ha speciella problem med att plugga i grupp för att äns få börja på NTI. Helt sjukt, jag har läst via NTI i nästan 2 år nu under tiden jag bodde i Strängnäs. Här i Eskilstuna har dem andra krav, jag vet inte hur mina studier kommer gå om jag får avslag att läsa på distans. Antagligen kommer mina studier skita sig helt och jag kommer aldrig få något slutbetyg från gymnasiet. Får se hur allting blir, jag får väl helt enkelt vänta tills imorgon och får då veta hur min framtid kommer se ut.

Vad ska ni hitta på idag?Shit, vad smal jag var på detta kort. År;2008!


Flytten avklarad

Flytten är klar och ingenting är på sin plats. Det visade sig att inte ens köket var klart, så det blev väldigt trångt att få plats med alla möbler och lådor. Men det funkade bra sen när Sofia (min gamla KP), kom upp och började möblera om i rummet med hjälp av Jenny. Jag hoppas verkligen att jag kan flytta in på tisdag. Mirakel anpassar sig sakta men säkert här hos mamma, han är rädd men börjar bli ganska trygg i Jennys rum. Han vågar inte riktigt gå ut och utforska resten av mammas lägenhet för att Emelie är här och hon skriker och flaxar för mkt. Han blir livrädd och gömmer sig under alla kuddar i Jennys säng. Jag tror att han kommer våga utforska lägenheten ikväll när Emelie har åkt hem. Det blir ganska lugnt och skönt då och det gör att han känner sig mkt tryggare. Jag är hel överlycklig av att ha min lilla kissepojke vid min sida igen. Det kommer bli mkt mys och skoj. Jag har saknat honom så jävla mkt och nu när han är här så känns det som att en stor börda har lyft från mitt hjärta.

Btw; Jag har min laptop här hos mamma nu!!:)

världens vackraste katt

                                                              


Flyttdagen är här!!

Om en timme så ska jag och Jenny vara klara att gå ut på gården. då kommer flyttbussen och hämtar upp oss, sen bär det av till Strängnäs. Det ska bli så skönt att äntligen få hämta mina saker och Mirakel. Hoppas bara att det går bra när han är här hos mamma några timmar medans jag är borta i lägenheten och bär upp möbler. Men jag skulle nog tro att han klarar sig fint, Mirakel och jag ska ju bo hos mamma tills tisdag då dem är helt klara med renoveringen av min lägenhet.

Hoppas att alla får en riktigt bra dag!
Jag ska nu ta och käka frukost och sen göra mig iordning.


Ändringar med lägenheten

Blev väckt av att hyresvärden ringde för att berätta att vardagsrumsgolvet måste slipas om eftersom att målaren hade börjat tapetssera där inne. så golvläggarna måste slipa om golvet och sen kan målaren fortsätta där inne. Så på tisdag kommer allt vara klart, annars hade allting vart klart ikväll. så Mirakel och jag kommer flytta in i lägenheten på tisdag. flytten går imorgon, men jag känner att det är taskigt mot Mirakel att han ska behöva vara där när dem kommer slipa. På måndag ska jag också till syon och måste ha kattvakt och det är ingen som vill vara i lägenheten när det kommer låta som in i helvete.

Idag kommer det inte hända så mkt mer än att jag ska handla lite mer saker till lägenheten. Robin kommer ikväll också, det kommer bli roligt. Han får ju sommarlov idag, min lillebror går ut första ring. Åren går verkligen fort, det är svårt att förstå själv.

Vad ska ni hitta på för roligt idag/kväll?

en cool kille
Lilla Robin går ut första ring idag! Grattis!!:)


Flytten

Vad händer idag? Jag har ingen anning. Jag funderar på att ta en sväng till lägenheten och se hur fint dem har gjort där nu. Det är 2 dagar kvar tills jag flyttar in och jag börjar bli nervös. Kanske inte nervös men det flaxar av iver inombords. Jag är lycklig för att jag snart får flytta in och dessutom få hela lägenheten renoverad. det enda som behövs göras nu innan inflytten är att köpa massa grejer tex; tvättmedel, diskmedel och massa andra hushållsprodukter. Jag har knappt några pengar, men jag måste köpa det viktigaste, mat, cigg och saker som Mirakel behöver. Jag kommer få sitta och äta som en buddah på golvet. Har inga bord eller stolar.

mat, vackert, glad
Jag vill flytta in nu!


För bra för att vara sant!

Besöket hos den nya läkaren gick väldigt bra, hon var jättegullig. Den första läkaren jag har haft som verkligen lyssnar, förklarar, förstår, trevlig och INTE dumförklara mig direkt. Men tyvärr så är hon inhyrd från Sthlm och slutar här i höst, vilket är synd. Det är verkligen "för bra för att vara sant" och det stämmde ju. Det finns ingen läkare i Strängnäs eller Eskilstuna som är fasta läkare och är bra. Får väl se sen vilken kokko läkare jag blir utdelad.

Det är skit varmt ute, det känns som att vara utomlands så fort man går ut från lägenheten. Kroppen hinner inte ställa om sig mellan alla olika snabba väderväxlingar. Jag hoppas att denna värme håller i sig, det kan bli lite svallare i skuggan, annars är jag nöjd med vädret.

Tapetserarna ringde för någon timme sen och berättade att dem kunde börja tapetsera min lägenhet idag. Jag hoppas bara att det funkade med golvläggarna. Om jag har tur nu så kommer allt vara klart senast onsdag nästa vecka, vilket känns helt underbart.


Ny läkare

Idag ska jag iväg till min nya läkare här i Eskilstuna, jag hoppas att hon är bra. hon lär ju vara bättre än Strängnäs alla värdelösa läkare. Men det kommer bli ganska jobbigt att få berätta mitt livshistoria igen, jag är så trött på det. Varje gång när jag får någon ny inom psyk så ska jag sitta och berätta samma skit om och om igen. Fan kan dem aldrig läsa min journal? Det finns inget mer att veta än vad som står i den. Men jag får väl offra mig igen och försöka hålla upp en god profil. Det ska nog gå bra.

psykbryt, arg, galenfin, konstig


Min lägenhet

Igår hämtade jag nycklarna till min lägenhet, jag fick även välja golv och tapeter. Jag och Jenny gick på kvällen till lägenheten för att mäta fönster. vi upptäckte att saker var trasiga och kyl var så äckligt smuttsig. Men annars så ser det bra ut. golvläggarna har lagt alla golven, dem lägger mitt sovrumsgolv i dag och sen imorgon så slipar dem mitt vardagsrumsgolv. Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu, innan det är helt klart.

kläder, hängare
Kapprum
korridor, lång
Lång hall som leder till varje rum.
kakel, vackert, rosa
Badrum
trött, säng, gosigt
Sovrum.
mat, vackert, glad
Köket
TV, fint
Vardagsrum.
roligt, skönt, sommar, musik
Balkongen.


Fotokväll

Igår kväll gjorde jag och Jenny oss fina och började med vår fotokväll. Det var riktigt roligt, men det är skit svårt att få till bra bilder. Bilderna som vi tog ska jag göra om min header med. Jag bjuder på några bilder från igår, dem jag tog själv, dem andra får ni se när header blir klar.

Smink, blått, vackertsmink, vacker, roligtFantasi

Det blev inte att vi drog till Vilsta igår, utan vi drog till stan och gick runt lite i olika affärer. Det var ganska roligt att få komma iväg och göra någonting annat än att bara sitta hemmma. Liina bråkade lite i leksaksaffären, vi skulle köpa lera till henne men hon ville ha fingerfärg. När vi kom hem från stan började Jenny, Liina och jag leka med leran och gjorde massor av roliga figurer. Det blev som en liten saga.

Lek, fantasi, roligaroliga, troll, monster


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner