Tradera

Jag har nu många auktioner ute på tradera, allt från skolböcker till kläder. Kika in och kolla om du hittar någonting som du gillar. Klicka här!

tradera, skor, säljaBror kommer...

Söndag, det regnar ute och är plus grader. Vart tog kylan och vintern vägen?
Idag kommer min kära bror Robin hit till Eskilstuna, han har lov denna vecka och kommer nog stanna veckan ut. Jag ska tvinga honom att hjälpa mig kasta kläder och sånt i uff lådan och hjälp med packning. Det ska iallfall bli skit roligt att få träffa honom igen, det var ju nästan 2 veckor sen sist.

Betyg..

I början på veckan ringde jag till min lärare i religionen för ett betygssamtal. Jag hade mitt VG framför mig, men han ställde några frågor om religionen. Jag hatar överraskningar och blev väldigt nervös. Jag blandade ihop de olika religionerna och samtalet slutade med att jag bara fick ett G. Fan, va ledsen jag blev på mig själv att jag tappa mitt VG på bara några minuter. Fuck min hjärna som blir blockerad totalt vid förhör, jag som kunde allt innan och utan till.

betyg,G,Vg, ledsen


Planering

De senaste dagarna har det inte hänt så mkt, Jenny och jag har fixat kartonger. Jag har fixat med uppsägningar och planerat flytten. Den 22 nov, så åker jag,Jenny och mirakel hem till vår morbror. Där ska vi vara några dagar för att Mirakel ska vänja sig vid den nya miljön och de nya katterna. Sen åker jag och min morbror hit och packar in allt i en flyttbuss och städar lägenheten..
Det som kommer hända de närmaste dagarna är att packa och sortera mina saker. Sälja kursböcker. Det är ganska mkt jag måste fixa med och jag har inte börjat än, jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja i. antagligen att sortera mina saker. Jag måste också umgås mkt med mamma och Liina nu, jag vet inte när jag får se dem igen efter flytten. Antagligen måste jag åka ganska mkt till E-tuna för att fixa det sista med lägenheten och bostadsbolaget.

Flytt,packa,resa,planera


Dagens agenda

snart ska jag iväg till bussen, ska till psyk och göra lite prover. Jag hoppas att det går bra, sedan ska jag försöka ta mig in till hyresvärden och säga upp min lägenhet och sedan ringa runt och säga upp allt annat.

Önska mig lycka till...

Spa-kväll för Buzzador kampanjen

Igår blev det spakväll för mig och Jenny. Spakvällen med att buzza Buzzador kampanjen.

Buzzador, kampanj

Minns ni produkterna som jag skrev om i ett tidiagre inlägg? Dessa produkter har jag nu testat under en period, detsamma för min syster och hennes kille.
Resultat; Jag tycker att den lilla flaskan på bilden, borde ha en skruvkork eftersom att den var ganska jobbig att skruva upp med blöta händer. Sedan blev min hud torr av produkten, den torkade ut huden. Men Jenny tycker att produkterna var väldigt bra och hon får fin hud av den. Nisse tror jag tycker den är bra.

Spakväll för Jenny och mig!

Jenny,spakväll,buzzadorJag, spakväll, buzzador


Hemma igen

Nu har jag vart hemma i två dagar, det känns inte så roligt. Jag vill tillbaka till alla där borta. Jag har planer på att flytta dit inom snar framtid, jag tror att det är en viktig pusselbit i mitt liv. Jag har aldrig mått så bra någongång förut. Det har hänt så mkt under veckan som jag var borta, jag kan knappt återberätta allt.

Det kom iallafall snöstorm över oss, med super stora flingor. Vi satt i bilen, körde i 40 km/h och snön åkte runt som karusell, vi blev tvungna till att stanna eftersom att illamåendet sattes in av snökarususellen.

Snö, oväder, stormKatt, hona, Misse, söt


Dagen D är här!

Idag är dagen här då jag ska resa bort i en vecka och jag är grymt nervös. Min morbror och mormor kommer hit idag och vi alla i familjen ska mysa med dem. Det kommer bli riktigt skoj. Sedan åker jag med dem tillbaka.
Idag kommer jag sitta i en bil och åka 60-70 mil, vet inte när det var sist som jag åkte så långt!

Igår gjorde jag alla prov i religionen och nu är kursen avslutad, känns väldigt skönt att slippa plugga religion mer. Men den stora frågan är vad jag ska göra resten av terminen? Jag hoppas att jag får en chans till att klara av svB, min morbror ska försöka hjälpa mig tyda instruktionerna som min lärare har gett mig, så jag hoppas att han förstår och att jag kan göra om debattartikeln och lämna in och få ett G. Får se vad som händer..

Nu ska jag ta och spela lite, durcha och sedan packa ner det sista...

familj,släkt,roligt


Premiär för Inferno ikväll!

Idag har den nya dokumentären Inferno premiär på kunskapskanlen kl: 21.00.
Missa inte den!
Det är en dokumentär om psykisk sjukdom, där människor med psykiska sjukdomar blir interjuvade och man får följa deras liv.

Jag ska se dokumentären ikväll och det ska bli skönt att se en dokumentär som handlar om psykiska sjukdomar.

psykiskt sjuka, dokumentär, inferno


Mötet gick bra igår

Igår var jag hos min psykolog, jag har inte träffat henne på 6 månader. Samtalet gick bra och det kändes helt underbart att sätta mig i hennes rum igen. Det kändes som att en frihet kom över mig och jag kände mig trygg. Nästa gång jag ska till henne så ska vi börja nysta i min barndom, bearbeta allting som har hänt.

I övermorgon åker jag till Falköping och jag börjar bli riktigt nervös inför resan. Jag vet inte riktigt varför jag är nervös, men kanske för att jag ser fram mot att få åka iväg.

Stressad

Det är ganska mkt jag ska hinna med innan lördag, jag känner mig enormt stressad.
Idag ska jag till Strängnäs för att gå på terapi, fast att jag inte har tid.
Jag måste plugga klart allt i den sista inlämningsuppgiten i religionen. På fredag har jag två prov i religionen och sedan är kursen slut, jag är grymt nervös över proven.
Jag måste packa saker inför resan på lördag, jag vet inte vad jag ska ha med mig eller vad jag ska packa i.
Jag måste städa lägenheten så att den inte ser ut som skit när Jenny ska låna lägenheten. Vill inte komma hem sen till ett stökigt kaos.
Jag måste ringa till syon och planera in vårens kurser, jag har tills 12 november på mig att söka kurser. Jag måste få reda på mer när mina betyg går ut, så att jag inte behöver läsa om tusen kuser.

Egentligen vill jag bara ställa in terapin idag, men jag har ställt in terapin hundra gånger redan pga olika anledningar. Men det är jobbigt att resa till Strängnäs och jag har inga pengar till att åka heller. Jag lånar pengar av Jenny, men det känns så fel då jag redan har lånat så mkt. Jag kommer snart inte ha råd att betala tillbaka lånen.

Stöd kampen för psykiskt sjukdom

Kampen för dem psykiskt sjuka

Nu i oktober stödjer man kampen för bröstcancer. En blogg jag läser har startat upp en kamp för de psykiskt sjuka. En sjukdom som oftast glömms bort, men dock väldigt vanlig. Gör som många andra stödj kampen för de psykiskt sjuka.

Detta är en video från youtube, som visar precis varför det är så viktigt att stödja dem som är psykiskt sjuka.

 


Om sex dagar reser jag bort

Det är 6 dagar kvar tills min morbror och mormor kommer hit till Eskilstuna. Jag kommer åka med dem till Falköping, samma dag. Det ska blir roligt, men börjar bli grymt nervös inför resan. Jag har inte fixat så mkt inför resan. Jag måste tvätta, göra packningslistor, hitta en väska, packa, städa lägenheten, se till att det finns kattmat och kattsand kvar så att Jenny inte behöver köpa det.

Nu ska jag ta en cigg, spela lite och sedan gå ner till tvättstugan och boka en tid nu i veckan...

Strängnäs marknad

Idag har Strängnäs marknad börjat, det är en tradition att gå på marknaden. Men i år har jag inte möjligheten att gå på marknaden, jag har nämligen inga pengar till det, det känns så jävla surt. Det är roligt att gå på marknaden och kolla på alla saker och kanske träffa på någon person som man inte träffat på länge. Jag får helt enkelt sattsa på nästa års marknad istället.

Strängnäs marknad, roligt, stånd, köpa, folk


Trött på att vara sjuk

Jag hoppas att min förskylning eller vad det nu kan vara ska försvinna snart. Jag tror nämligen att jag snart kommer drabbas av någon annan sjukdom också, det går bara runt och runt hela tiden. Så jag får helt enkelt se om jag ens kan åka till min morbror i Falköping nästa helg, jag vill nog inte åka om jag fortfarande är förskyld. Det skulle vara taskigt att smitta dem. Men om jag tänker så så kommer jag få sitta inne resten av mitt liv i förskylning, den går aldrig över. Jag kommer nog ligga sjuk hela vintern. När man börjar friskna till, då blir jag sjuk igen eftersom att det drar kall luft in i lägenheten utifrån. Om jag sover eller durchar så blir jag kall och dagen efter har jag en ny form av förskylning.

sjuk, virus


Idioter till läkare

Jag fick ingen pencillin på vårdcentralen igår. Läkaren sa att mina långvariga förskylningar beror på att jag röker. Han var sjukt otrevligt och oproffisionell. När Jenny var på vårdcentralen för några veckor sedan med sin ögoninflammation sa dem att det berode på att jag hade katt. Det känns som att dem inte kan saker. Jag har ont i magen och söker läkare, läkaren frågar om jag har en bil och jag svarar ja, han säger då att jag bör sälja bilden för att sluta att ha ont i magen. Det är ungefär den stilen som dem kör med på vårdcentralen här...

Vårdcentralen

Om drygt en timme ska jag vandra till vårdcentralen, jag ska äntligen kolla upp mina lungor och luftvägar. Jag har verkligen fått nog nu av problemen, dem har pågått från i maj och nu har det blivit sämre. Jag misstänker lunginflammation, halsfluss och sånt bajs. Antagligen blir det att knapra på pencillin i 7 dagar.

pencillin, sjuk, jobbigt


Suck!

Nu har alla gått härifrån och jag har städat lite från kalas och party igår. Nu är jag helt ensam och det känns väldigt tråkigt att helgen redan är över.


Jennys 20 årsdag i bilder!

 

Jennys födelsedag i bilder. Först var det kalas och senare var det fest.

Jenny, födelsedag, 20 år, grattis

Systrar, grattis, födelsedag, fira, roligt

smörgåstårta, god

Present, vattenkokare, grattisLiina, födelsedagPresent, elvisp, grattisTårta, födelsedag, grattisParty, Robin, kul, fullParty, grattis, 20 årPart,roligt, fullParty, roligt, grattis, full


Grattis!

Grattis Jenny på din 20 års dag!! Idag välkommnas du in i vuxenlivet. Idag ska det festas och skratta hela natten lång.

Jenny, 20 år, grattis, födelsedag


Brosan kommer

Snart ska jag möta upp Robin, Jenny och Nisse nere vid Ica. Robin ska sova hos mig nu i helgen, så jag får lite sällskap. Imorgon fyller Jenny år och då ska det firas stort, det kommer bli roligt.

Robin, bror, sova, över, roligt

Lillebror kommer och leker med mig!<3

Den deprimerade facelooken!

mirakel, katt

Såhär deprimerad ser min lilla Mirakel ut nästan varje dag! Fråga mig inte varför..

Buzzador kampanj; Visibly clear spot stress controlBuzzador, kampanj


Jag är med i en kampanj hos Buzzador, kampanjen går ut på att jag ska anordna en spakväll för mina vänner. Under spakvällen ska det tas kort och skickas in till Buzzador.

Produkterna jag och mina vänner ska testa är Visibly clear spot stress control. Produkter för personer med stressad hud. Stressad hud synd genom att man får finnar, torr, fnasig hud, rodnande och hettande hy.

Vid användning av dessa produkter ska du följa följande steg:

1. Ta flaskan till vänster ( på bilden),
Visibly clear spot stress control - Daily scrub

Skrubba dagligen mot oren hy. fukta ansiktet och skrubba in krämen försiktigt. Skölj noga!
2. Ta flaskan till höger ( på bilden),
Visibly clear spot stress control - 3in 1 daily cleansing lotion

Går in på djupet och rengör. huden blir mindre oljig och blank. motverkar nya finnar.
Ta en bomullstuss och fukta med lotion, stryck över ansikte och halsen. Ska ej sköljas bort!
3. Ta den lilla flaskan i mitten (på bilden),
visibly clear spot stress control - Ultra-light spot treatment moisturiser

Återfuktande kräm. sätt på krämen i ditt rena ansikte både morgon och kväll.

Jag ska anårda en spakväll och hoppas på att dessa produkter är bra. Resultat kommer senare.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner