Utrensning bland mina grejer

Jag har lagt ut massor av olika auktioner på tradera. Håll koll för under dagarna som kommer så lägger jag upp mer auktioner. Jag har en STOR rensning bland mina grejer.

Klicka här


Bikini, tradera


Vinter

Här är det kallt och hur mycket snö som helst, det går inte att vara ute ens. vintern är här nu för att stanna. Bloggen har blivit väldigt mycket lidande på senaste tiden och det beror på flytten och att få ordning på allting. Jag hoppas att allt snart blir som vanligt igen och att jag kan börja skriva lite mer och oftare.

En liten notis till intresseklubben, jag har tagit bort min septum, den började göra väldigt ont så jag hade inte så stort val.


Mobil köp

Jag köpte för nästan en vecka sedan en ny mobil, den gamla hängde sig och är helt slut. Jag är väldigt nöjd med den nya mobilen.

mobil, ny, fin


Update flytt

Nu har jag snart bott här i 1 vecka och det känns helt underbart. Det är ganska mkt med att försöka möblera om så att alla mina saker får plats här också.

Idag flyttar jag..

Vid 12 tiden kommer min morbror hit och hämtar mig och Mirakel och lite grejer. Det blev ändrade planer med flytten, så jag flyttar till honom redan idag, sen om någon vecka åker vi till E-tuna och tömer lägenheten och städar. Jag kände att det är onödigt att vänta i typ 12 dagar till och bara vänta ut tiden. Så jag bestämde mig för att flytta redan idag.


Se det snöar, se det snöar...

Vaknar av att det är snöstorm ute, det är helt vitt. Nu är vintern här för att stanna får jag hoppas.

Snö, storm, vinter


Full vart hela dagen

Jag har haft en sådan jävla energi hela dagen. Jag har tvättat, skickat paket, diskat och lagat mat. Det var länge sedan jag hade en sådan energi. Men nu är jag klar och ska bara ta det lungt ikväll, imorgon ska jag ta och städa lite och packa ner mer av mina saker.


Städa, snabbt, energi


Alla tradera vinnster packade

Igår kväll packade jag in alla vunna tradera auktioner, det är var ganska många. Idag ska jag skriva upp vilka som betalt och organisera alla auktioner. Sedan ska jag ta mig iväg till ICA och posta paketen.

Tradera, paket, packa


update

Jag glömde helt bort att ta kort på festen i fredags!:( Festen var väldigt rolig, vi tittade på idol, spelade monopol, skrattade, pratade, spelade ölspelet och söp till. Dock orkade jag inte festa lika hårt som förut, jag börjar bli gammal.

Idag kommer några hit för att titta på min lägenhet, jag hoppas att dem vill ha lägenheten så att jag kan bli av med den tidigare. Idag ska jag packa in tradera vinster, skicka vinnar mail och sedan ska jag försöka orka packa ner mina saker i flyttlådor, det är bara 15 dagar kvar tills jag flyttar.

Jenny kommer åka till sin kille idag, då blir jag själv här hemma, fy fan. Men jag kommer nog ha full rulle på packningen och tradera.


Fest!

Om någon timme ska jag, Jenny och Robin åka ner till stan och möta upp robins tjejkompis som kommer in till Eskilstuna med tåget. Ikväll ska vi festa och ha det riktigt roligt. Det ska bli kul att träffa Robins tjejkompis, har hört så mkt om henne och jag tror att jag kommer tycka om den bruden!:)

Jag kommer lägga upp massor av festbilder här på bloggen imorgon!

Gör dina egna cigg!

För drygt en vecka sedan beställde jag tobak, filter, rullmaskin och en kvarn från ett företag. Tobaken kommer i "limpor" och man får mala tobaken själv i kvarnen och rulla ciggen. Det är mkt enkelt och ett väldigt billig alternativ för rökare. 5 pkt tobak (1kg), 5pkt filter, 1 rullmaskin och 1 kvarn kostar 821kr med frakt. Sedan när man köper tobak och filter månaden där på kostar det bara lite över 400kr. Tobaken på 1kg och 5pkt filter räcker till 1000st cigg. Företaget som säljer detta heter cuthof.se . Du som är rökare tjänar att beställa från företaget, dock måste du vara 18 år för att köpa tobak.


tobak, cigg, företag


Packning

Igår lyckades jag packa ner saker från köket med mammas hjälp och Jennys. Det känns otroligt skönt att få det gjort. Idag ska jag fortsätta med att packa ner saker från vardagsrummet och hallen.

Efterlyser vintern!

Det blåser stormbyar ute, det känns som att man ska blåsa iväg!:) Jag tycker att det ska bli kallt och snöa istället för att det ska vara + grader, blåsa och regna hela tiden, vi är ju ändå inne i november.

Idag ska jag packa lite, det är ju bara 19 dagar kvar nu så jag måste sätta fart..


Oro

Idag har jag vart hos min psykolog, det här var näst sista gången vi träffades. Jag flyttar snart och vi måste avsluta allting. det känns bra, men ändå läskigt att börja på nytt inom psykiatrin och hålla på att fibbla mellan psykologer och läkare. Men jag hoppas att det inte blir några direkta problem med psykiatrin där.

Spökfesten!!

Igår var det spökfest hemma hos mamma, det blev tårta och kakor. Vi lekte spöke, turades om att ha ett örngott på oss med urklippta ögon, näsa och mun. Vi hade ganska roligt.

Lina, fin, hårbandspöktårta, fest, roligtkakor,spökfest,roligtspöke, spökfest, roligt, läskigtspöke, spökfest, roligt, läskigtspringer, rädd, jagadfladdermus, spökfest, läskigt


Spökfest!

Idag ska jag och Jenny hem till mamma för att ha spökfest (halloweenfest), det ska serveras "blodiga fingrar, bloddricka, spöktårta och spindelkakor." Igår gjorde vi pappers spöken, spindlar och fladermöss. Jag hoppas att det blir riktigt kul och att Lina är på bra humör. Jag hoppas även att Robin kommer hit idag och är med på spökfesten.
Jag kommer självklart uppdatera med massor av läskiga bilder;)

Halloween,spök fest, roligt, läskigt


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner