Bloggtorka

Jag måste börja bli bättre på att uppdatera bloggen. Men jag har total bloggtorka. Jag får börja göra som alla andra bloggare för att komma igång igen. Jag får ta och skriva dessa konstiga listor som jag har sett att många bloggare skriver. Kan inte förstå meningen med det. Det kanske är en väg för mig att komma i bloggen igen.

Min julafton...

julaftons dagar har passerat, skönt!
Julafton firades hos min moster, det var min mormor, morbror och kusin som firade.
Julen var stressad, det var så mkt man skulle göra. Jag kände så iallfall.
Vi åt mat, såg slutet på Kalle Anka, kusin öppnade julklappar. Ingen annan fick någon klapp.
Julen är en av de värsta högtiderna som finns enligt mig.

Hur var er jul?

Min röst har flyttat...

Jag har inte så mkt att skriva om just nu, men jag fortsätter att vara sjuk eller allergisk. Jag har hostat sönder hela min hals och nu kan jag inte prata. Min röst flyttade till något varmare land. =)

Igår gick massor av auktioner ut på tradera. Jag fick bland annat mina två mobiler sålda för mkt pengar. Så nu kan jag känna mig rik ett littet tag igen, hoppas bara att jag får in pengarna snart.

Allt i allo

Igår var det Lucia och den firadades med att inte göra någonting och hosta som en gris. Jag har blivit väldigt kattallergiker, så hostan, näsan och nysningar är mitt liv just nu. Jag tänker inte acceptera att jag är allergisk.

Nu är det 10 dagar kvar till jul, inget planerat än.

Idag kommer min kusin Amanda hit och på fredag ska vi hämta min kusin Rasmus. Det blir fullrulle här i denna lilla tvåa. 4 personer och 4 katter i en liten tvåa. Det kommer bli livat men väldigt roligt.

Mirakel, katt, älskade kisse

Lilla Mirakel blev 3 år för 2 dagar sen, och tro det eller ej...jag glömde bort hans födelsedag igen.

12 dagar kvar...

Nu är det bara 12 dagar kvar till självaste julafton. Vi har inget planerat inför julen, jag hoppas bara julen kommer vara lugn och inte alls direkt så mkt stress. Jag antar att den tanken bara är önsketänkande från min sida.

Hur ska ni fira julen?


Julafton, julgran, paket, tomten


Boktips

Jag har börjat läsa lite böcker också, tänkte tipsa om dem.

Saga borg - Völvans dotter, en bokserie i 9 delar. Handlar om kvinnor som var völvor, dagens beteckning är häxor. Völva är inte som häxor beskrivs, utan völva är vad häxor egentligt är.

Bente Pedersen - Raija. Bokserie i 40 delar. Handlar om en liten flicka som blir såld till en stad av sina föräldrar under första världskriget.

jag är inte inte så bra på att beskriva böcker, men kolla upp dem på google eller bokus.


Bok, Raija, serie, bente pedersenBok, serie, völvans dotter, saga borg

en liten update

Nu har saker och ting kommit på plats. Jag har blivit förskyld mitt upp allting. Sover knappt om nätterna för att jag har tjockt jävla äckligt slem i luftstrupen, öron och näsa. Jag hostar som en tok och nyser som en tok, så jag måste gå upp hela tiden för att inte spy.

Jag har hållt på mkt med tradera de senaste dagarna, lägger ut saker hela tiden.

Idag skiner solen, himmlen är blå, kallt och snö. Idag är det en sådan riktigt vinterdag full av kärlek.

Kalas

Idag är det födelsedagskalas för mina två kusiner. Lilla Iris som är 1 år och lilla Amanda som är 3 år. Vi ska fira dem hos min moster, hos henne väntar moffa och hans sambo. Det ska bli roligt med kalas igen.

Jag hoppas att dagen blir bra och rolig.Kalas, fylla år, barn


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner