Dag 3 – En låt som gör mig glad

Den här låten gör mig alltid glad och sprallig. Låten får mig att hoppa runt och vilja göra allt som jag vill. Den ger power.

Låten jag skriver om är Girls just want to have fun med Cyndi Lauper.


Sjuk...

Idag skulle jag ha åkt till Eskilstuna, hem till familjen för att fira min bror som fyller 18 om ett par dagar. Men vad händer? Jo, jag blir lös i magen som fan och måste typ bo på muggen. Så jag kan inte åka, blir så jävla arg på att det alltid ska komma någonting annat ivägen och förstöra mina planer. Jag missar min brors firade och en heldag med min familj som jag inte träffat på evigheter.
Min dag får bestå av att sitta på muggen, dricka vatten och sova. Det låter skit roligt....fuck!!


Dag 2 – Min hatlåt

Jag har många hatlåtar, allt för många. Den låten som jag hatar mest av alla är en låt som gör mig så jävla arg. Jag vill att låten ska försvinna, helst aldrig ha existerat. första gången jag hörde låten var på krogen för något år sedan, jag var full, dansade och var hög av lycka. Sen spelar dem låten och jag fattar ingenting, varför förstöra allt med denna skit låt, den är ju hemsk, hur kan folk dansa och ha roligt till denna? Jag var på krogen många gånger efter det också och varje jävla gång skulle dem självklart spela låten och jag slutade sen gå på krogen. Jag lägger inte ut massa pengar på att ha roligt om dem ska förstöra allt med en jävla låt, som borde förbjudas!!

Låten jag skriver om är Alla som inte dansar är våldtäcksmän....


Dag 1 – Min favoritlåt

Jag har ingen direkt favoritlåt längre, jag lyssnar på så mkt blandad musik hela tiden. Därför tänkte jag ta en låt som var min favoritlåt när jag var yngre, låten påminer så mkt om saker som jag vart med om och varje gång jag lyssna på den hamnade jag i depp träsket. Jag tycker väldigt mkt om låten än idag, men inte på samma sätt som förr, nu är det mer härlig känsla att höra den och jag dras in i något makiskt..svårt att förklara vad jag menar med magiskt.

Låten jag beskriver heter Tell me this night is over med The Ark.

 


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner