Jag känner mig stressad

Jag är fortfarande sjuk och har feber. Det känns inte direkt roligt, då jag inte har tid att vara sjuk.
Lägenheten ser ut som skit och det behövs röjas upp ordentligt. Det finns ingen energi till det. Grannarna är pain in the as, han som bor över mig bara håller på att möblerar om i sin lägenhet dag som natt. Det stinker avlopp i mitt badrum så fort man spolar vatten, fastighets killarna tömde väl stamen här i huset som var stopp i.
Ungdomarna festar och slåss här varje kväll, polisen kommer och det blir ett jävla liv. Det är utryckning hela tiden här i Eskilstuna, det är typ var 5 min som man har polisen, branbilen och ambulanser. Jag fattar inte vad som händer, under dem senaste dagarna så har helvetet brakat loss. Knivskador, mordförsök och annat kriminellt.

Jag behöver plugga och försöka hitta några nya kurser som jag kan läsa. Jag ligger redan 150p-, pga att matte hoppade jag av och webbdesignen kommer jag inte igång med eftersom att jag inte har programvaran som jag behöver. Jag måste låna en dator från skolan eller så lägga ut typ 900kr för programvaran. Dem pengarna har jag inte och kommer aldrig med min ekonomi kunna lägga ut. Fuck this!

Sedan så ska jag på typ "hundra" möten denna vecka också, hur fan ska jag hinna med allting?

Jenny är i Sthlm och ska på barnkalas idag, Nisses systerson fyller 3 år. Så jag får se när Jenny kommer hem igen.

Nu ska jag ta och käka någonting och sedan försöka plugga lite..

Jag är sjuk

Jag är sjuk, feber, frossa, hosta, nysningar, ont i halsen och ont i öronen. Jag sitter uppe just nu, fast att jag verkligen skulle behöva ligga i sängen och sova bort allting. Men febern är inte så hög än att jag vill gå och lägga mig. Jag tror att febern kommer bryta ut ordentligt om några timmar, jag känner det på kroppen. Jag vill verkligen inte bli sjuk, sist låg jag typ i koma över en vecka. Det enda jag gjorde var att gå på toa och åt när mamma gjorde mat och då grät jag samtidigt. Jag ville att mamma skulle trolla bort min feber och sen ville jag att hon skulle ta hand om mig som hon gjorde när jag var yngre. Men jag är vuxen nu och hon kan bara stötta mig och försöka tvinga i mig vatten och bröd. Jag hatar att vara sjuk.

Jag ska ta och lägga mig i soffan och glutta lite på TV..är helt slut.

tråkigt,jobbigt, sjuk


Update

Jag har inte skrivit på ett tag nu, men jag har prioterat bort bloggen lite då jag har pluggat. Jag har ganska mycket att komma ikapp i alla ämnen. När jag entligen började plugga så upptäckte jag hur lätt det är. Det känns skönt.

Jenny har börjat jobba igen på skogaholm, hon fick extrajobb. Idag är hon ledig, så jag hoppas att vi kan hitta på någonting kul.

Liina är sjuk, hon har feber och är super förskyld. Jag blir alltid så rädd när hon blir sjuk. Ni tänker säkert: men vad då alla barn blir sjuka och sedan friska igen. Ja, alla barn blir sjuka. Liina blir så sjuk att hon hänger på en skör tråd mellan liv och död. Hon får feberkramper, svimmar av.. För snart ett år sedan slutade hon andas och fick ligga i resperator. Hennes kropp har nästan inget immunförsvar och virus och bakterier angriper henne på ställen där dem i vanliga fall inte angriper. föra året fick hon en vanligt förskylningsvirus, den angrepp hennes lungor så att hon svimmade av och slutade andas. Jag blir skit rädd när hon blir sjuk, det känns som att man smyger sig fram och bara väntar på att det ska hända någonting.

Nej, nu ska jag ta och käka någonting innan jag börjar böla av alla jobbiga minnen.

Jenny städar!

Jenny har fått fnatt här hemma! Hon städar och diskar. Jag behöver typ inte göra någonting alls, hon typ tycker att jag förstör hennes städning om jag lägger mig i. Tänk om hon kunde ha detta städ begär hela tiden, då skulle typ lägenheten vara i topp trim. Min syster är duktigt hon!!<3

Vi ska laga tacopaj snart, jag hoppas att det blir lyckat. Varje gång jag ska försöka mig på att göra någonting som har med deg att göra blir det misslyckat. Jag och bakningsgrejer går inte ihop, men att laga mat det är jag duktig på. Vi får helt enkelt hoppas på att pajen blir ätbar, jag får nog ge Jenny uppgiften med pajdegen.

Jenny, syster, duktig

Bildbevis på att Jenny kan baka!:)

Im back

Jag har nu inte skrivit på typ 3 dagar och detta beror på att jag har haft total bloggtorka.

Igår var Jenny och jag och storhandlade på Coop forum vid Tuna Park. Det var nästan ett misstag, jag trodde att dem skulle ha billigare mat och större sortiment där än vad dem har på willys. Men det var dyrare mat och deras sortiment bestog mest av ekologiska varor. Nästa månad blir det Willys.

Idag ska jag iväg till skolan för att träffa min svenska lärare och förmodligen planera kursen. Hon ska hjälpa mig att lägga upp en planering, så att jag vet vad som gäller och måste göras. Det känns skönt att hon vill hjälpa mig med detta, det är inte många lärare som är villiga till detta.

Jag hoppas att jag får mina skolböcker idag, jag skickade över pengar igår till en snubbe och han skickade böcker igår till mig. Jag hoppas att jag inte har blivit lurad igen, om jag blir denna gång så kommer jag aldrig mer köpa någonting från blocket. Men han verkar vara seriös person, men det verkade även hon vara som jag köpte min mobil av, vilket det visade sig att hon verkligen inte var. Hon var en riktigt bluff.

jag, smink,roligt


Vad ska jag göra i min ensamhet?

Då sitter jag själv med Mirakel i lägenheten. Jenny har dragit iväg till Nisse och hon kommer inte hem fören på onsdag. Så vad ska jag hitta på under dessa dagar i ensamhet? Jag vet inte riktigt, kanske ta och städa lägenheten ordentligt, göra klart mina schrapbooking album som jag har skjutit upp ganska länge nu. Jag får helt enkelt se vad som händer, imorgon vid 17-tiden ska jag iallafall till skolan och försöka få lite hjälp med planeringen till svenskan. Nu ska jag ta och försöka njuta av ensamheten och kanske börja lite med mina album.

?, frågetecken, fråga


Å-festen

Igår var moffa och hans sambo Noomie här på besök. Det var väldigt trevligt att ha dem här och dem tyckte om min lägenhet, synd bara att jag inte har några gardiner att sätta upp.

Jenny, jag och Robin åkte sedan ner till stan för att kika runt lite på Å-festen, men det var så uselt. Det fanns 4 marknadsstånd, hundra valstånd, 3 platser med lite karuseller, ett ställe för musik och sedan krogen Harrys, där det är uteservering och scen utomhus, 5 dansgolv och billig alkohol. Iår var det 80-tals teama på Å-festen, med riktigt bra band. Jag blev så ledsen att jag inte hade några pengar detta år och kunde inte gå på någonting. Jag ville gärna festa på Harrys och njuta av alla bra band. Jenny ville också gå, hon har ju pengar, men det är inte så kul att gå själv på krogen. Stället med musik var ett litet festivalområde som hete Forever young och där skulle det vara bra band också och det skulle vara en festival för ungdomar. Men det visade sig att efter 20.00 så blev det 18 år där också, eftersom att dem serverade alkohol. Dessutom hade dem höjt biljetterna från 250 kr till 600 kr, helt sjukt. Så vad fick ungdomarna göra? Jo, dem fick spela woolyboll och få chansen att vinna en weekend på spa, att spela kostade 20 kr för typ 5 min. Det laget som gjorde mål fick en weekend och om inget lag hade gjort mål efter 5 min så fick dem betala igen om det ville försöka att vinna över det andra laget. Jag fattar inte hur kommunen tänker, Å-festen är en fest för ungdomar, att dem ska få göra någonting kul innan skolan börjar och då sätter dem 18 år, när allting börjar bli roligt. Då kan dem lika gärna planera in festivalen runt den sista isället så att man hinner få pengar och kan njuta av att det äntligen händer någonting roligt här. För om man måste vara 18 år överallt, så spelar det ju ingen roll om man har festen över en helg då skolor har börjat.


Den där känslan...fy fan!

Jag har ingen självdiciplin alls, jag tittar på allting som måste göras i kurserna som jag läser på distans. Jag kan inte planera in vad som ska göras, hur länge jag ska plugga och jag kan inte få mig själv att sätta mig ner och plugga. Detta irriterar mig grymt mkt då jag vet att jag måste planera och plugga dagligen för att klara av kurserna. Men jag kan inte finna lusten att plugga. Det är så grymt trista ämnen, som jag verkligen måste klara av. Det är grundämnen.

Jag mår inte så bra idag, det måste jag erkänna. Jag är trött, har mensverk, arg på mig själv och arg på skolan. Just nu känns det som hela min värld kommer rasa samman, jag vet att det inte riktigt är så hemskt. Men det är den där jävla känslan av katastrof som infinner sig inom mig och gnagger sönder mig inne från. Jag vet bara inte hur jag ska få min hjärna att börja tänka mer positivt, jag måste komma på en lösning snart så att jag hinner plugga ifatt kurserna. Fuck this!

Jag vill aldrig tillbaka igen till skolan!

Jag höll på att bryta ihop totalt inne i klassrummet idag, hemskade dagen på länge. Läraren är super gullig och bra och jag har redan fått två vänner, som verkar snälla. Men när vi fick papper med mattetal att lösa så bröt mitt psyke ihop. Jag ser talen, men dem snurrar hela tiden och när jag äntligen kommer på hur jag ska räkna ut talet, så säger läraren att jag tänker fel. Min hjärna blev total kaos av alla regler och olika formlar. När lektionen är slut så vill min lärare prata med mig och då säger hon att jag bör hoppa av matte B, jag ligger inte ens nära dem andras nivå. Jag förklarde mitt problem och frågade efter att få göra en utredning. Hon skulle prata med dem som höll i utredningen och jag kommer med stor sannorlikhet få göra det. Min lärare vill typ inte att jag ska vara kvar på lektionerna eftersom att hon anser att det är onödigt för mig eftersom att jag inte förstår saker som hon tar upp. Hon kör liknelser med matte a och då förstår alla andra hur talen ska räknas. Jag sitter som en fån och försöker tolka det hon säger, men jag kan inte minnas att det var med i matte a och jag kan inte alls förstå någon koppling mellan talen. Läraren tycker att jag ska läsa om matte a och träna på det istället. Men jag vill verkligen inte förlora mitt betyg i matte a och jag behöver poängen som jag får av matte b. Men min lärare tror inte att jag kommer få G i matte b, jag ligger inte ens på IG nivån. Det känns ju tryggt. Detta gör mitt totalt deprimerad och jag vill bara bryta ihop. Mitt psyke kommer snart gå under. Jag kunde tänka mig att min lärare skulle säga detta till mig, men jag hade hoppats på att hon, jag och andra lärare skulle kuna hjälpas åt, så att jag kunde få en chans att klara av kursen. Men enligt läraren så är inte min chans så stor. Jag hatar min jävla hjärna som inte kan förstå talen. Varför måste man ha en sådan hjärna? Jag försöker ordna mitt liv åt rätt rikting, men jag blir tillbaka kastad till rutan 1 igen. Jag mår bara så jävla dåligt över detta, jag hatar att vara en IQ befriad idiot.

Back to school

En ny dag att ta itu med. Idag ska jag till skolan för första gången, jag ska på mattelektion. Hur ska jag klara mig? Jag är grymt nervös, jag vill inte bli utskämd för att jag har stora problem med matte. Varje lärare under hela min skolgång har skämt ut mig inför alla elever. Det är så jävla elakt att berätta för alla hur jävla IQ befriad jag är i matte. Men det är inte mitt fel att jag har problem med siffor, testa själva att försöka lösa ett tal när siffrorna hoppar runt och byter plats med varandra. Jag kan inte se meningen med talet och jag förstår verkligen inte varför jag ska försöka lösa ett tal med hoppade siffror, vad är meningen med det? Jag får helt enkelt be min lärare om hjälp det första jag gör, jag måste be henne sätta mig i någon hjälp grupp. Dem får gärna göra ytligare en utredningen på mig om det ska ska behövas. Jag måste verkligen få hjälp, annars kommer jag aldrig klara av matte B.

Jag är ganska irreterad just nu, jag kan inte hitta en stiftpenna eller ett rutat block. Jag måste köpa det, men för vilka pengar då?

Jag hoppas att det går bra idag, önska mig lycka till!:)

matte b, svårt, jobbigt


Vad hände med TV-kanalerna?

Det verkar som åskan slagit ut TV satelliter, det är många kanaler som inte funkar just nu, det är bara svart i rutan. Här i Eskilstuna mullrar det i himmlen och det börjar svartna fort, åskan kommer snart slå till. SMHI visar på sin webb att det inte ska komma någon åska idag, det ska bara regna. Det finns ingenstans heller där jag kan läsa om varför vissa TV-kanaler inte funkar som dem ska. Det tycker jag är konstig, det borde vara många som ringer in till typ E-kuriren och undrar om just detta.

Snart ska jag och Jenny dra till ICA för att köpa cigg och jag ska även in en liten sväng till apoteket och kolla om läkaren har hunnit skriva ut min medicin än, annars kommer den in imorgon.
Ska ta och slänga på mig lite kläder nu.

Vad har ni för väder?

Oviss framtid skapar problem

Jag känner mig väldigt orolig inför skolstarten imorgon, jag har inga kursböcker. Vad ska jag då göra i skolan? Det känns bara så jävla fel att dra till skolan och skäma ut mig själv. Jag har inget där att göra när jag absolut inte kan plugga någonting, ska jag slösa pengar på bussen för att ta mig till skolan, för att bara sitta ut tiden? Nej, det kan jag inte acceptera, pengar är någonting jag verkligen inte har just nu och jag vill inte slösa på dem få kronor som jag har kvar på kontot. Jag känner mig grymt deppad över min ekonomiska situation, det känns som att jag bara vill lägga mig ner och dö. Jag vet inte hur mkt längre jag kommer stå ut med detta. Jag har aldrig haft såhär lite pengar kvar och aldrig riktigt suttit i denna situation förut. Jag har fått pengar av FK, köpt mat, betalat räkningar, köpt böcker, köpt cigg och sedan har jag supit och lekt livet. Men jag har alltid haft 2000kr kvar när nya pengar kommer. Nu ska jag vara glad om jag har 1 öre på kontot när nya pengar kommer. Jag känner mig så maktlös innför skolan och pengar, hur fan ska allting lösa sig? Jag hatar att leva i ovisshet och ständigt vara orolig över saker. Mitt liv blir kaos då, jag måste ha kontroll över vad som händer, annars rusar min hjärna iväg och målar upp katastof tankar, som jag tror på. Jag vet inte om jag ens kommer ha råd att köpa böcker nu när jag får pengar den 18:e. Jag avskyr detta så enormt mkt, jag känner för att bara skita i allting. Men det är inte det jag vill, jag vill bli klar med gymnasiet och plugga vidare till förskolelärare. Jag vill ha en bra framtid, men jag kan inte lägga fler år på det nu. Åren flyger förbi och jag blir bara äldre, jag måste få detta gjort nu.

Parken zoo i bilder

Här kommer massor av bilder från Parken Zoo igår!:) Det är bilder på olika djur, lekland och tiivolit.

Priratgrottan, parken zoo, roligtvattenfall, roligt, familjroligt, vattenfallåker kana, roligt, parken zooLiina leker i kiosk, parken zookiosken, parken zoofiskarkatt, söt, parken zoo, djurapor, Jane och hennes unge, parken zoo, djurapor, Tarzan, Jane och deras unge, parken zoo, djurtiger, sover, parken zoo, djurapa, söt, roligt, parken zoo, djursandkatt, kisse, parken zoo, djurbabiian, parken zoo, djursurikat, tiimon, parken zoo, djurpuuma, parken zoo, djurkrookodil, farlig, parken zoo, djurÖdla, parken zoo, djurpyyrajja, farligt, parken zoo, djurOrm, farlig, parken zoo, djurFlodhäst, parken zoo, djurTapir, parken zoo, djurTapir bebis, söt, parken zoo, djurKapybara, bebis, parken zoo, djurLiina leker, roligt, parken zooRobin, roligt, parken zooKlätter slott, parken zooLiina leker, rör, parken zooLiina och Jenny åker tåg, karusell, parken zooLiina och Jenny åker tåg, karusell, parken zooLiina och Jenny åker djur, karusell, parken zoo


Parken Zoo

Idag ska familjen iväg till Parken Zoo hela dagen, jag hoppas att det blir roligt. Det skulle visst komma en liten regnskur och sedan skulle det vara uppehåll. I går sa dem att det skulle bli en varm vecka nu, men idag så säger dem att det kommer in värsta regn och åsk oväder. Jag förstår mig inte på vädret, varför kan det inte bara vara samma som metologerna ser? Vädret sabbar verkligen roliga saker som man planerar in.  Det ska iallafall bli roligt att se bebisarna som födds på Parken Zoo. Den söta lilla sällsynta tigern och den lilla tapiren. Liina kommer iallafall tycka att det kommer bli roligt. Hon vill klappa tigrarna, hon tror bara att den kommer bita henne lite lätt i fingret. Hon förstår inte att tigern kommer äta upp hela fingret och lite till om man har otur.

Vad ska ni hitta på för skoj idag?

parken zoo, djur, bebisar


Inga skolböcker

Snart ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta. skit trist verkligen, men det behövs tvätta innan skolan börjar. Jag ska även diska, dammsuga och skura golv och torka av ytor.

Mötet igår på skolan gick ganska bra, det var väldigt långdraget och jag blev ganska fort rastlös. Jag kände redan då att jag var trött på skolan. Hur fan ska det gå denna termin om jag blir trött efter en timme och funderar på att hoppa av? Nej, jag har ingen val jag måste fortsätta, jag vill bli klar till sommaren med gymnasiet. I sommar har jag pluggat gymnasiet i 7 år, det är helt sjukt. Jag var inne på bibblan igår och frågade efter kursböckerna, men dem hade bara en bok till webbdesignen och svenska b boken, men den var utlånad. Jag måste verkligen försöka att fixa fram pengar på något sett, jag behöver böckerna tills på måndag. Det kommer vara grymt pinsamt att komma till första lektionen utan några böcker, vad ska jag göra på matte lektionen i 2 timmar utan någon bok?

skolböcker, trist, skola, fattig


Första skoldagen

Igår fick jag hem min nya dator, den är verkligen asgrym! Skärmen är lika stor som en liten plattTV. Jag är lycklig.

Idag ska jag in till skolan med mamma. Det är första skoldagen, egentligen inte. Det är iallfall info möte i aulan för alla som är nya på komvux här i Eskilstuna. Så jag och mamma ska sitta i aulan och lyssna på info i typ 1 timme. Jag vet exakt vad dem kommer säga, det är typ samma som i Strängnäs. Det enda som kommer vara skillnad är att dem kommer säga; Hej, och välkommna till komvux i Eskilstuna. Det kommer ju även vara ny personal som kommer presentera sig. På komvux här så finns det visst ingen kurator, utan en skolpräst. Suck!

Efter mötet så ska jag och mamma gå runt på stan lite, hon skulle visst köpa massa saker. Jag ska gå in på bibblan och försöka låna skolböcker av dem, jag hoppas att dem har det. Jag har nämligen inte råd att köpa böcker och ingen kan låna ut pengar heller. Jag måste ha böcker tills den 9:e, annars så kommer jag komma efter typ en vecka och jag kommer troligen inte klara av att ta igen det sen, eftersom att jag anser att kurserna jag ska läsa är väldigt svåra.

Nu ska jag avsluta detta inlägg och klä på mig någonting vettigt. Jag måste snart rusa till bussen, där jag ska möta upp mamma.

skola, komvux, plugg, eskilstuna


Trist inlägg

Jaha, då sitter man här i lägenheten nästan själv. Robin sover, mamma och Jenny drog just härifrån. Så vad ska jag hitta på för roligt i kväll? Jag skulle behöva diska, har inget rent, men jag orkar verkligen inte diska i 2 timmar just nu. Det kanske går något roligt på TV.

Datorköp

dator, köpt, ny

Igår beställde jag denna fina dator, den lär komma nu i veckan. Jag är lycklig över att snart ha en dator som fungerar, det ska bli så skönt att slippa min skit dator. det är skam att ens kalla den för dator. Så nu kommer jag kunna göra allting jag vill på denna skönhet, utan att datorn hänger sig eller stänger av sig själv.

Datorn är köpt ifrån Dustinhome.se och kostar 5490kr. Jag har tagit på avbetalning i 12 mån.


Skatteverkets beslut

Just nu är jag ganska ledsen pga att jag fick beslutet om namnbyte av skatteverket. Mitt namnbyte gick tyvärr inte igenom, jag visste att det inte skulle göra det med nästan 100%. Men jag ställer mig in på att det ska gå och blir sedan ledsen när det inte går. Jag hatar att det är så. Jag vet att det är omöjligt att byta namn igen utan att betala, men min hjärna ställer in sig på att det ska gå och sedan blir jag besviken. Hatar att det är så. Jag kommer aldrig ha råd att byta namn, så jag får heta Hellie i hela mitt liv, jag är deppad och vill skjuta mig själv. Det är nog en liten överdrift, men själva känslan är detsamma.


Robin somnade

Idag ska Jenny iväg till jobbet, hon har vart sjuk nu i några dagar. Så ikväll blir jag själv igen, vilket jag inte gillar. Vi ska hem till mamma idag och käka någonting gott och äta cheesecake som efterrätt, det ska bli riktigt mumsigt.

Jag hoppas att Robin kan hjälpa mig med mitt datorköp idag, igår deckade han nästan direkt efter att vi kom dit. Han hade visst vart uppe hela natten och när vi kom dit så hade han inte gått och lagt sig än. Han sa att han skulle hjälpa mig igår, men han somnade till Family guy maraton, som gick igår på TV6.

Nu ska jag ta och diska innan vi ska till mamma eller så tittar jag på TV, känner inte för att diska.

family guy, tv6, maraton


Vad var bäst i Juli?

 

Nu ska jag försöka skriva om vad som var bäst i Juli månad. Det är ganska svårt för mig att komma på någonting eftersom att jag inte har mått så bra denna månad. Det har vart så mkt oroligheter hela tiden.

Jag måste nog säga att det var när Jenny och jag gick hem till Sofia och Sofia klippte oss. Vi hade väntat så länge på att kunna klippa oss, ingen av oss hade några pengar till det. Så Sofia var väldigt snäll och erbjöd sig att klippa oss. Det blev ganska bra och jag blev nöjd. Jenny blev väldigt fin och hon fick mkt beröm.

 


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner