Den där känslan...fy fan!

Jag har ingen självdiciplin alls, jag tittar på allting som måste göras i kurserna som jag läser på distans. Jag kan inte planera in vad som ska göras, hur länge jag ska plugga och jag kan inte få mig själv att sätta mig ner och plugga. Detta irriterar mig grymt mkt då jag vet att jag måste planera och plugga dagligen för att klara av kurserna. Men jag kan inte finna lusten att plugga. Det är så grymt trista ämnen, som jag verkligen måste klara av. Det är grundämnen.

Jag mår inte så bra idag, det måste jag erkänna. Jag är trött, har mensverk, arg på mig själv och arg på skolan. Just nu känns det som hela min värld kommer rasa samman, jag vet att det inte riktigt är så hemskt. Men det är den där jävla känslan av katastrof som infinner sig inom mig och gnagger sönder mig inne från. Jag vet bara inte hur jag ska få min hjärna att börja tänka mer positivt, jag måste komma på en lösning snart så att jag hinner plugga ifatt kurserna. Fuck this!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Sv; jo men jag menar att hon inte kan veta vad du kan på en timme. En del tex måste "värma upp" lite innan man minns hur man tänker osv, det kan inte hon avgöra på så kort tid.

2010-08-12 @ 13:32:41
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: Alicia

Hejsan,fin blogg!Jag har precis startat en fotoblogg och skulle vilja ha lite tips om hur jag skulle kunna göra min blogg bättre.Tack på förhand!

//Alicia

2010-08-13 @ 22:05:48
URL: http://photobyalicia.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi- så kan det gå när inte haspen är på ♥

Lycka till gumman kram

2010-08-14 @ 02:16:04
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Hanna

Hoppas att du hittar lusten till att plugga.

2010-08-16 @ 09:30:36
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Lämna ett spår:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser från BloggPartner