Sjuk

Igår kom jag hem ifrån mamma, har vart där i flera dagar. Jag blev smittat av mamma och Jenny med värsta förskylningen. Jag är inne på 3:e dagen nu, det blir bara värre. Idag har jag feber, hosta och snorar som fan. Jag hoppas att det ger med sig snart.

Idag skulle jag egentligen till Carina för sista gången, men jag orkar inte ta mig iväg. Jag orkar knappt sitta här vid datorn. Så jag måste försöka ta det lugnt idag och vila upp mig. Det är lite svårt för mig just nu att må lite bättre, vi har ingen mat hemma och jag är vrål hungrig. Mamma har ju lagat mat till mig i flera dagar och jag har knappt vart hungrig någonting. Men nu är det tortyr, det finns inget hemma. Jag har alternativet att laga mat själv med det lilla som finns, men jag orkar inte. Jag vill bara ha en enkel macka.

 



Kommentarer
Postat av: Jenny

Okej, nisse sa att den inte heller syntes, trode att det bara var fö att han hade gammalt internet grejs men det verkar som att det är någonting som är fel vet inte riktigt vad. Kollar lite på koder och sånt och om det inte fixar sig så frågar ag Nisse om han kan kolla lite också när han kommer.

2010-03-17 @ 13:04:00
URL: http://jennybrostrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag ser inte heller din header på opera. Sedan så är det några bilder i dina inlägg som inte heller syns eftersom dom är skyddade av devote

2010-03-17 @ 13:24:07
URL: http://jennybrostrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så nu fungerar headern som den ska göra. För när jag gick in på bildadressen så stog det bara error på sidan. så tog bort bilden la in en ny sedan la ja in den bildens adress som header och nu fungerar den.

2010-03-17 @ 13:47:23
URL: http://jennybrostrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Om du söker på mitt namn på googel så kommer min blogg upp på första sidan xD

2010-03-17 @ 18:02:42
URL: http://jennybrostrom.blogg.se/

Lämna ett spår:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser från BloggPartner