Inga skolböcker

Snart ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta. skit trist verkligen, men det behövs tvätta innan skolan börjar. Jag ska även diska, dammsuga och skura golv och torka av ytor.

Mötet igår på skolan gick ganska bra, det var väldigt långdraget och jag blev ganska fort rastlös. Jag kände redan då att jag var trött på skolan. Hur fan ska det gå denna termin om jag blir trött efter en timme och funderar på att hoppa av? Nej, jag har ingen val jag måste fortsätta, jag vill bli klar till sommaren med gymnasiet. I sommar har jag pluggat gymnasiet i 7 år, det är helt sjukt. Jag var inne på bibblan igår och frågade efter kursböckerna, men dem hade bara en bok till webbdesignen och svenska b boken, men den var utlånad. Jag måste verkligen försöka att fixa fram pengar på något sett, jag behöver böckerna tills på måndag. Det kommer vara grymt pinsamt att komma till första lektionen utan några böcker, vad ska jag göra på matte lektionen i 2 timmar utan någon bok?

skolböcker, trist, skola, fattig


Kommentarer
Postat av: sofia

vad läskigt..

2010-08-06 @ 13:48:07
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: DONKEN

låna en klasskompis's bok kanske? :P

tack för att du skrev det, fast jag visste redan det och har en snäll svärfar som åtgärdade det medan jag var på öland. Dumma mobilblogg, det blev så varenda gång, som han fick fixa.. :/

2010-08-06 @ 14:45:53
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: sofia

okej:D

2010-08-06 @ 18:54:03
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: aye

Hellu^^ Allt bra med dig?

Kram kram

Förresten, fin blogg<3

2010-08-07 @ 00:30:06
URL: http://Ayeland.devote.se

Lämna ett spår:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser från BloggPartner